Komentari

josipbeljan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Stelina mama

    Da, previše je slučajnosti, da bi sve bilo slučajno....
    Naravno da nije.
    Samo ja nikako da dokučim zašto je to tako.
    Ja i dan danas (doslovce danas) čujem riječi da je to tako valjda moralo biti........
    A ja to nikako ne prihvaćam, da je bio potres, da ju je odnio tsunami, da je umrla od bolesti, da je bio uragan, poplava, kuga........ne znam, možda bi mogla naći utjehu u tome da je valjda tako moralo biti.......a ovako...
    kad je njezin život oduzet nasilno.....od drugog ljudskog bića.......za kojeg kažu pa nije namjerno...a užas....kao da mi je nakon toga lakše.....pa šta ja imam od toga šta nije namjerno....ali je zato jer nije poštivao pravila i zakone.....što nije gledao gdje je trebao.....mala pogreška.......ALI OGROMNA POSLJEDICA...........

    avatar

    15.07.2008. (19:36)    -   -   -   -  

  • emocija

    Tih nesretnih dana ( dana smrti naše djece) život, kob, sudba...igrali su igru slaganja kockica. Sve su sjele na svoje mjesto. Niz slučajnosti uklopio se kao savršeno izvršeni potez.
    Te negativne kockice premećem u glavi dok me ima:
    1. Zašto toga kobnoga jutra moja kći nije probudila svog dečka da je on odveze do Duina , kao što je UVIJEK radila (njegove riječi)
    2. Zašto je tog kobnoga jutra njen dečko nije čuo kako se sprema, kao što ju je UVIJEK čuo (njegove riječi)
    3. Zašto se toga kobnoga jutra moj suprug a njen otac nije javljao na mobitel a bio je još na poslu ( znao se ne javljati ali dok je bio u gradu sa posla se UVIJEK javljao )
    4. Zašto je poslušala svog poslodavca i tog kobnog jutra uzela njegov privatni auto, koji je prejak za nju neiskusnu vozačicu
    5. Zašto je tog jutra bio kvar autobusa i ona je trebala autom u Duino, umjesto da ide busom iz Umaga sa prof. vozačem
    6. ZAŠTO JE NISAM SPRJEČILA U SVEMU TOME JER SAM OD RANOG JUTRA OSJEĆALA - NEŠTO TEŠKO I ČUDNO.
    Sve te slučajnosti, slučajno uklopljene odnijele su moju kćer a naš život pretvorile u pakao.

    avatar

    21.07.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    DA Emocija, da slučajnosti, ti kažeš da nisi spriječila, a ja sam Josipa još ispratila, kako da si to objasnim, kako da shvatim zašto se nije vratio i zašto se ne vraća, a bio je tako zadovoljan i radovao se susretu sa svojim prijateljima, zašto je išao tenkirati, zašto ... zašto ... zašto

    avatar

    21.07.2008. (16:54)    -   -   -   -  

  • Inzenjer

    Iskreno mi je zao svakog mladog covjeka, no ovo je stvarno farsa; zaista mi nije jasno od kud vam toliko mrznje i prezira. Time necete vratiti vaseg sina. Osim toga, taj dan je bio kirvaj u Visnjevcu, a koliko znam vas sin je imao alkohola u krvi!!! I ne zaboravite, tada je vazio zakon 0,00 promila!!! Sasvim je jasno da vozac drugoga auta ne bi ugrozio sebe i svoje dijete i suputnike ne bi li nanio zlo vasem sinu.
    Zakonski, pravno, pravicno - - nema dokaza da je vozac u autu bio namjernik ubojica; sve je maglovito, tko je i koliko zakacio bijelu crnu, no cinjenica ostaje da je poginuli imao alkohola u krvi!!! I za pravnike je sve jasno. Ovo ostalo je presing na sudce i pravnike.

    avatar

    28.08.2008. (09:32)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    "Inzenjeru" pogledaj sliku tragova kočenja i vidjeti ćeš da se ne radi o maglovitom gaženju crte već prelasku na lijevu stranu kolnika vozača Xsare. Osim toga taj dan nije bio kirvaj u Višnjevcu, a o "činjenici" da je Josip imao alkohola u krvi ne vrijedi ni raspravljati jedino ako si možda ti bio uključen u sve pa možeš točno objasniti o čemu se radi. O tome koga ću ja voljeti ili ne ipak ću odlučiti samo ja, isto tako iako se radi o osobi koja mi je ubila sina. Ti ako ne žeš čitati to nitko te ni ne sili, a nadam se da nikad ni nećeš biti u našoj situaciji pa da na svojoj koži osjetiš šta to znači. Moju mail adresu znaš pa ako imaš još pouzdanih informacija za koje ja neznam slobodno se javi.

    avatar

    30.08.2008. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...