Komentari

terradesolata.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Vidim da imamo dosta toga zajedničkog :) Pogotovo neljubav prema ljetu. Ja ga ne volim zbog sparina, općenito ne volim temperature više od 20 stupnjeva. Mrzim biti sva ljepljiva odmah nakon tuširanja, mrzim kad mi se kosa naelektrizira od vlage i temperature 38. Užas! I ograničena mi je mobilnost jer samo tražim hlad, ne mogu učiti, pijem previše vode pa mi se stalno piški... Doduše, idme na plaže gdje nema nikoga pa mi to nije problem, a i sunčam se gola jer ne volim tragove badića :) Jedino... i kada ljenčarim, zapravo nešto radim, tako da me rad nužno ne oslobađa, iako i on ima svojih prednosti :)

    avatar

    26.06.2008. (16:09)    -   -   -   -  

  • onenightstand

    da dosta je dosadno na ovom godisnjem, pa uglavnom jedem, pijem i spavam, nisam isao kuci u dubrovnik jer mi je daleko za ovih devet dana starog godisnjeg, pa se kliberim po zagrebu, odnosno po Jarunu. Otio nekidan na jezero kao suncat cu se i citat i izdrzao sam pola sata, onda sam se skupio s prijateljem u birtiju. Pa koji je vama zenama vrag, obucete dekolte i onda kao pa tip mi bulji u cice, a di bi trebao gledat u palac na nozi, pa dobro nije ok buljit, ali ako skicne, boze moj, he he. Blago ti se ici ces na Mano Chao koji upravo svira na MTV-ju, Pula mi je daleko. Idem vani veceras, ali se ne smijem razbit jer sam cuclao cijelu noc pa nisam mogao zaspat od bambusa, to je ko eks u pet ujutro sam bio spreman plesat na Hung up, hehe...

    avatar

    26.06.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • Terra Desolata

    @onenightstand, nisi me shvatio apropo dekoltea. normalno da će mi netko buljit u sise ako ih ponosno isturim van i pokažem svijetu. ja sam mislila na "prigovaranje" određene muške osobe na takvo odijevanje. s tim da se ja baš i ne odijevam tako često. zbog posla, jel. moram biti pristojna i čedna.
    a šta ćeš vani ako se ne razbiješ...?

    avatar

    27.06.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  • Wish-master

    Gle pa ti imaš ljubomornog potencijalnog muža :):)
    Samo ti slobodno isturi sve što se isturit može.
    Znaš ti onu staru latinsku : Što je oku drago i bogu je milo .. i mani je milo ...tako nekako :):):):)

    avatar

    27.06.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...