Komentari

mirinemir.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zvijezda nova

    Malo me opterećuje ovo tvoje "reci nešto pametno", ali pokušat ću. Sve je to dvosjekli mač. Ako se uspoređujemo s onima koji imaju sve padamo u zamku gubitka samopoštovanja i samopouzdanja - kako je on uspio, a ja sam nesposoban, ako se uspoređujemo s onima koji su gori od nas, padamo u zamku - pa dobro mi je i ovako, ne moram ništa mijenjati. Kao i u svemu, mislim da je zlatna sredina najbolja. Biti zadovoljan s onim što imaš, a težiti uvijek naprijed boljemu koliko možeš.

    avatar

    26.06.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Hm, na prvu bi i ja isto rekla kao i ti - pa ima i onih kojima je gore. Jer, zaista ih ima.
    No, kad se sjetim svog Buntovnika kad dobije 2 ili 3, ja se ljutim a on kaže: a znaš li koliko ih je dobilo 1? Mene ne zanimaju takvi, zašto se nisi usporedio sa onima koji su dobili 4 i 5? Dakle, imam dvostruka mjerila :))))
    A sad zaozbiljno. Zavist nikako nije dobra. Ona prava zavist. ali, ići naprijed je u redu. Jer, dok ne vidiš šta n etko drugi ima puno ti puta niti ne padne napamet da bi ti sa tim bilo lakše. Npr. perilica suđa. Ja sam tvrdila da to meni ne treba, nas je troje i blalbalba....dok nisam bila kod prijateljice na ručku zajedno sa još 26 ljudi. A oni otišli, odnijeli suđe, vratili se za 15 minuta sa kavom.....o, koje li divote! :)))) E, tad sam shvatila da mi treba perilica :))))P.S. Još ju nemam, ali, razlozi za to su komplicirani......i nisam zavidna onima koji ju imaju.
    Nemam trenutno ni klimu. Mislim, imam - tropsku, i na poslu i kod kuće i na Brdu :)))))))))))
    Poljubac ti ostavljam, malo je kišice palo pa će valjda biti ugodnije nama bez klime!

    avatar

    27.06.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Najvažnije je biti zadovoljan sam sa sobom - tada uopće ne primjećuješ što drugi imaju ili nemaju - čak se čudom čudiš onima, koji to primjećuju!
    Unutrašnje zadovoljstvo ti u izvjesnom smislu daje slobodu i snagu koje te usmjerevaju na drukčiji sistem vrijednosti.
    Naravno, pri tom ne mislim, da se čovjek baš mora pomiriti s neimaštinom.

    avatar

    28.06.2008. (16:28)    -   -   -   -  

  • m.

    Molim te isprazni inbox, ne mogu ti poslati niti jedan mail. Foto sam dobila. M.

    avatar

    29.06.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Uopće ne razmišljam o susjedima...ni tko ima više ili manje, kad upalim popodne klimu grizem se što trošim struju i to ne zbog škrtosti nego zato što imam osjećaj da se razbacujem jer sam lijena spremit se i kao u stara vremena odsjedit vruće popodne u borovoj šumi uz plažu.

    avatar

    29.06.2008. (21:46)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Sretna sam što imam jednu dobru osobinu da nikada nisam zavidna zbog tuđeg materijalnog dobra i ni sa kim se ne uspoređujem.
    Drago mi je da napokon imam sebe...
    Pozdrav

    avatar

    30.06.2008. (18:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...