Komentari

otkucajvjetra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • anessathiel

    Dragi leptiri, tako krhki, ali i oni se bore. To je tako poticajna misao, koliko god naizgled maleni bili, svi se bore za život. Moram ti reći, jako volim bubamare, i uvijek ih se sjetim kada razmišljam o krhkosti života. Predivna mala bića koja danas tako rijetko vidim. Jako rijetko. Već dugo nisam, iako sam sanjala jedno jutro bubamaru na dlanu :) I to me usrećilo.
    Uvijek su me fascinirale svojom ljepotom, pa i time kako hodaju dok to žele, a kad im dosadi naša pažnja, onda odlete. Let je jednak moći koju bih ponekad voljela posjedovati...
    Nadam se da one neće biti vrsta koja će nestati, već da će ponosno zadržati svoja mala krila, kao i leptiri koje si tako, osjećam, nenametljivo uhvatio u svoj kadar. Ti trenuci u kojima si ih uhvatio odišu onom prirodnošću koja me uvijek zatekne.

    avatar

    20.06.2008. (02:42)    -   -   -   -  

  • anessathiel

    Uvijek mi je drago doći ovdje do tebe, a ni sama ne znam opisati zašto me nije bilo kroz pisanje u ovim vodama neko vrijeme. Makar, pišem konstantno - na papir. Ispunjava me to što posjećujem tebe i tvoje divne fotografije, Danielu i njezine prekrasne pjesme i još nekolicinu dragih mi ovdje, a koji me ispunjavaju i inspiriraju. I zbog toga sam sretna, jer lijepo je znati da postoji ovaj svijet koji je uvijek satkan od čiste umjetnosti, bez uljepšavanja, jednostavno, on to JEST.
    I još jedna stvar, nevjerojatno mi je da si spomenuo zvijezde.. Sinoć je bilo nebo punog Mjeseca, i pokoja zvijezda uz njega, a vjerujem da je jedna gore uvijek za svakog od nas. Samo naša zvijezda. A ako još netko gleda u tu istu zvijezdu, onda mora da postoji povezanost među tim ljudima, makar kilometrima daleka. Samo, što kažeš potpuno stoji, čovjek ponekad zaboravi promatrati te daleke "točkice". No, onaj osjećaj koji imaš gledajući u zvijezdu, i kad vidiš da ona zapravo treperi i konstantno jača svoje svjetlo, pa slabi, vidiš da je živa i kao da se smiješi. Nikad ne treba zaboraviti na njih. Zahvalna sam što ih još uvijek ima na svodu, nedostaju kad je nebo prazno, jednobojno.
    I hvala ti Vjetre na tom podsjećanju, da te barem još ljudi posluša, možda bi bili sretniji kad shvate da je u prirodi utočište.
    Nek ti je mnogo zvijezda i svjetlosti, kako u snovima, tako i u tvojoj umjetnosti.
    Laku noć.

    avatar

    20.06.2008. (02:56)    -   -   -   -  

  • Tajanstveni hram

    mi smo došli do posljednje stranice :)

    avatar

    20.06.2008. (10:25)    -   -   -   -  

  • Asterix

    Krasni su ti ovi leptiri, a mom veselju nije bilo kraja kad sam vidjela da si nize uvrstila Mjesecev rog :)))))))

    avatar

    20.06.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    jel tu sad ide ona priča...sanjao sam noćas, da sam leptir, pa sad više ne znam, da li sam čovjek koji sanja da je leptir, ili leptir koji sanja da je čovjek:)))

    avatar

    22.06.2008. (02:47)    -   -   -   -  

  • ludabluna

    prekrasno!

    avatar

    23.06.2008. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...