Komentari

snoopyshist.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • skaska

    jezuš kakvu ja to pametnu susedu imam. ovak, kad zijdem van nemam taj osjećaj. možda je bolje da ostanem nutra?

    avatar

    18.06.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja bih prihvatila novi poao - jer postoji mogućnost napredovanja i naplaćivanja svoga znanja nakon edukacije! Bez dvoumljenja - novi posao! Pozdrav, puss od Luki+wufova

    avatar

    18.06.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • Ona

    Mene je odmah odbilo ono: "direktoricom koja djeluje njemački -autoritativno". Mrzim autoritete čak i u poslu. Osim toga, radila sam s jednom takvom a ispostavilo se da nije bila samo direktorica nego i diktatorica. Takve su te u stanju iscijediti kao spužvu, a onda traže novu žrtvu. Moj savjet; razmisli dobro.

    avatar

    18.06.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ona ima pravo, ali mozda je samo paranoicna.
    mozda diktatoricu nikad ne zadovoljis. imam losa iskustva s time.
    ako od novog posla ne mozes zivjeti, onda ništa, traži nešto od čega možeš.

    avatar

    18.06.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • idesbeba

    Teško je dati savjet a odluka je još teža. Ako se odlučiš za promjenu potraži mišljenje o novoj firmi iz više izvora i naoružaj se živcima jer koliko sam skužila nije da ćeš raditi manje nego sad...

    avatar

    18.06.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Radi ono što više voliš, a lova ko lova...

    avatar

    18.06.2008. (22:02)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Hm, čini mi se kao teška odluka i da sam na tvom mjestu, ne znam što bih odlučila. Ali znam da su mi pare jako bitne i da bi mi teško bilo ići radit za manje...

    avatar

    18.06.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • Matti

    ne znam, ja uvjek "tražim" nešto bolje, puno puta sam pomislio da ću dati samo takav otkaz.. ali nakraju uvik ostajem tu di jesam, pošto sam naviknuo na taj posao i ljude.. plaća sitniš ali sve redovito.

    avatar

    18.06.2008. (23:01)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Meni su promjene posla užasno stresne tako da ni trena ne bih dvojila oko ostanka tu gdje jesi, ali opet, ti si vjerojatno drukčija. Držim fige da sve ispadne ok.

    avatar

    19.06.2008. (00:42)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    ak si ambiciozna idi dalje..svašta te tamo čeka..al se isplati...ako nisi, onda ništa- tu si di jesi

    avatar

    19.06.2008. (01:06)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    da, promjena posla je totalni stres, ali ako na sadasnjem ne mozes napredovati, a i kasne s placom, ja bi presla na novi - posebno ako ti se vise svidja, a cini mi se da je. ali, opet, ne znam koliko je mala placa - ako je toliko mala da ne mozes zivjeti od nje nego bi do napredovanja morala ovisiti o nekome ili dizati kredite, ja onda ne bi prihvatila novi posao. ako se mora samo malo stisnit kais, a posao je ljepsi i moze se napradovati - go ahead!

    avatar

    19.06.2008. (01:26)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Uvik je lako bit pametan drugome, ali ja bi osobno otišla tamo di je plaća manja, ali redovna, a ne zanemarujem ni mogućnost napredovanja. Ipak, ako imaš djecu, uzela bi u obzir i vrijeme koje mi je potrebno za provodit sa njima.

    avatar

    19.06.2008. (07:27)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    uvijek prije vaganja skinem sve sa sebe.

    avatar

    19.06.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ako tamo postoji mogućnost da poslije masno naplaćuješ stečeno znanje i ako možeš napredovati, ja bih prihvatila, ali, s druge strane, što to vrijedi ako s početničkom plaćom ne možeš plaćati račune? Jedino ako imaš neki back up prihod koji bi te pokrio. Odluka je uvijek riskantna, ali odgovor već i tako postoji u tebi :)

    avatar

    19.06.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Bolje je prihvatit izazov, pa čak i pod cijenu neuspjeha (iako sreća voli odvažne), nego li propustiti priliku i kasnije žaliti..
    Samo hrabro!

    avatar

    19.06.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    tvoje osobno zadovoljstvo uvijek mora biti na prvom mjestu!

    premda je u današnje vrijeme u ovoj zemlji takvo razmišljanje, nažalost, luksuz.

    avatar

    19.06.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Neko je rekao da je najvažnije zaljubiti se u vlastiti posao. Ali to je jakoo jakoo sjebano danas. Mislim da je uvik dobro riskirati. Barem je kod mene tako. Važno je biti hrabar i svoj. I misliti pozitivno.

    avatar

    19.06.2008. (13:29)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    protiv. da je za više love - još i da. ovako, manje novaca, a nikad ne znaš ishod "zadovoljenja" dotične pretpostavljenje. ako je i atmosfera na poslu zategnuta s obzirom na takvog diktatorskog šefa - razlog manje da dražiš neki drugi posao...

    avatar

    19.06.2008. (16:17)    -   -   -   -  

  • podravec

    Nije lako danas dobiti dobar posao, pa je najbolje da si nadjes sponzora koji ce ti doprinjeti u financijskom smislu. Tad mozes raditi i za minimalnu placu a imas lika koji te financira. Stoga ne brini nadji tako nekoga i rijesit ces svoju egzistenciju. ON ce ti placati racune, a ti mozes uzivati u hedonizmu kojem sam i osobno podlozan. Ovim putem ja trazim sponzora, gospodju dobrih primanja koja ce me financirati, ako ima takva koja bi me htjela. Pametan sam,. sarmatan, znam kuhati i cistiti pa ako ima kakva gospodja koja zeli partnera tog tipa neka mi se javi.

    avatar

    19.06.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Uh... ako bih imala volje za učenjem i dokazivanjem ( a ja bih imala) prihvatila bih novi posao... :)

    avatar

    19.06.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  • BezAzLenA

    hm... uvijek je bolje ono što ti osjećaš boljim. nije to neka posebna mudrost. ako osjećaš da ti je ovoga dosta, idi dalje. posla uvijek ima i čak i ako ti novi posao ne da ono što očekuješ, ideš dalje... ja sam otišla nedavno na duplo manju plaću. duplo. li mirno spavam, nitko me ne maltretira, nema mobbinga, imam radno vrijeme...
    držim fige iako ne sumnjam da ćeš donijeti savršeno ispravnu odluku za sebe :))))) pusa

    avatar

    19.06.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    baš sam ti htjela sve napisati a onda pročitam Kinky pa rekoh onda ću nju potpisati - baš sam sve to tako i ja mislila. ja sam uvijek poslove mijenjala bez jebemti. gledala sam naravno i na plaću ali i na posao koji bi obavljala i uvijek sam išla na bolje. mene bi u tvom slučaju mamilo ovo učenje i usavršavanje. a ak imaš neku ušteđevinu da se pokrpaš neko vrijeme - eto ti odgovora...

    avatar

    19.06.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Šo se tiče Tvoga ptanja na mom blog, konzervice - nisu dobre! Preskupe su, a nekvalitetne...Ja Goldie hranim sa suhom hranom, miješano Hills i Royal Canine - čak je Royal sada izbacio na tržište suhu hranicu prema vrstama pasa...Raspitaj se dobro u Pet Centru - a zatm sama odluči...Vole Te Luki+wufovi :)))
    PS: Laku i ugodnu noć! :))) Pusa, Luki+wufovi :)))

    avatar

    19.06.2008. (23:23)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Pilog o životinjicama je u "Jutarnjem" :))); ovo je nešto sasvim novo u "Večernjaku" - predstavljanje veterinarskih ambulanti i paleta proizvoda (Goldie je bila manekenka za "Frontline") :)))))))No, najbolje da i sama pogledaš! :=) Pusa, vole Te Luki+wufovi :)))

    avatar

    20.06.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ne znam da li je lakše ili teže sugerirati nešto - sa strane.
    Ja kao ziheraš (!!) rekla bih obično - drži što imaš, a opet nova vremena nose novi stil. Možda je ipak bolje tamo gdje se s vremenom moš maknut s mrtve točke. A ako ti još i plaća nije redovita - bjež' dok ti nude :) E, jesam ti pomogla :)
    Pozdravček :)))

    avatar

    20.06.2008. (01:37)    -   -   -   -  

učitavam...