Komentari

prepreke.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • cancer

    Komentar se tice obje slicice.
    Moram se, nazalost, sloziti sa mislenjem direktora Algoritma.
    Ne znam o cemu su tekstovi, ali likovni pristup ide previse u apstrakciju i simplifikaciju.
    mislim na crtez koji nastroji ici linijom djece uzrasta od oko 3 -4 godine. Ako je slikovnica namjenjena tom uzrastu, nece naici na odaziv djece, jer im nece, hajmo reci, imponirati i nece im biti likovno poticajna i privlacna, jer je to nesto sto oni rade svakodnevno, crtaju na taj nacin. Ali to je samo zato sto ne znaju bolje u tom uzrastu prenijeti ono sto vide.
    Hocu reci, klincima je potrebno nesto vise, nesto poticajnije u likovnom smislu, a ne spustati se na njihov nivo. Dokazano je da takav pristup ne stimulira klince.
    Eto.
    Slijedi zakljucak, da je opaska o potpuno drugacijem pristupu ili o promjeni ilustratora (ice) opravdana.

    avatar

    18.06.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Pratim, pratim, itekako! Ovo tvoje traženje izdavača jednako je mojem, pa koliko ti god bio čudan taj put znaj da ne prolaziš ništa novo, razlika je samo u detaljima. Npr., umjesto smrdljivih stanova ne jednom sam bio u tamnim i prašnjavim podrumima na razgovorima s urednicima razvikanih izdavačkih kuća. I svaki put sam se pitao kog vraga mi sve to treba? Pa zar i drugi pisci imaju takva slična i neugodna iskustva s izdavačima, ili sam samo ja neki pehista i izuzetak? Ali, koliko god puta sam se osjećao kao u zoni sumraka, s vremenom sam shvatio da je to naša stvarnost, pa se umjesto nerviranja sada samo smijem na ta iskustva i susrete. Zato, samo hrabro naprijed! Eto, toliko vjerujem da ćeš objaviti svoju knjigu da ću pričekati da se mijenjamo (knjiga za knjigu) kad ćeš imati prvu promociju!

    avatar

    22.06.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Pogledaj http://zvhorvat.blog.hr možda će te zanimati zbog knjige...

    avatar

    16.08.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...