Komentari

idiotnazadatku.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • * Calle Putana *

    Eto ja se sa zadovoljstvom odvažio na čitanje tog podužeg posta. Ma ne vjerujem, nekako mi poznato sve napisano. Kao da sam, pisao/čitao tako nešto. Fakat koliko smo ja i ti zapravo slični.
    E da, sad da previše ne pametujem oko posta, jer pametan nisam, a i mogao bih se ozlijediti pri pokušaju razmišljanja. Osvrnut ću se na onaj krajnji dio i reći samo, da NIKADA ali NIKADA ne treba odustajati. Zacrtane životne ciljeve uvijek treba ispuniti i obistiniti. Doduše prepreke se uvijek postavljaju same od sebe ili nam ih drugi nametnu. Pri pokušaju ispunjenja sna ili cilja. Ali tako je to u životu - za dobre stvari se treba boriti, ne dolaze same na naša vrata. Svi mi ono što hoćemo i želimo možemo i postići, samo se treba malčice potruditi... Baš kao i što sam stalno govorim; sve će se to jednom na neki način vratiti. Osim toga postoji netko kraj nas tko nam može pomoći u svemu. Pa tako u dobrim danima, a i u onim teški lošim, za koje mislimo da su nepremostivi. Sva sreća pa obojica imamo male anđele, koji su nam uljepšali život. I već tu vidim da mi se neke stvari na taj način vračaju. I koji su uz nas uvijek, i kada je najteže....


    POZDRAV!!!!!

    R E V O L T / R E S P E C T

    avatar

    17.06.2008. (01:25)    -   -   -   -  

  • kisica

    Nazalost adans je takvo vrijeme da prevladati i postici nesto covjek moze samo ako na sebe skrene paznju, i onda mu je to cilj. Upravo zato ce potegnut za svim mogucim nacinima, ali samo neka on bude u centru i neka se zna za njega i za njega cuje.

    E sada ima tu svega, od ljudi koji su spremni lagat da bi na sebe skrenuli pozornost, pa do gorih slucajeva. No u svakom slucaju, jos uvjek zalim one, koji potegnu za lazima radi pozornosti.

    avatar

    17.06.2008. (02:03)    -   -   -   -  

  • WayFARER

    Neznam kome je više žao što nećeš probati u Zagrebu... tebi ili meni... baš sam mislio da češ i ti doći u Zg... A znam da nisi odustao, ali isto tako znam da bi i upisao bez plaćanja...
    Ali dobro, samo ti daj do osijeka, pa nekad ti navratiš u Zg, a nekad ja u Os... hehehe

    avatar

    17.06.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Scarlet

    evo ja sam pročitala
    nego- ima li post veze s nekim/nečim?

    avatar

    17.06.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • Sir_i_kajmak_666

    smiješno, ja ću pokušati u zg. a ti nećeš
    ma mogao bi ti upisati bez plaćanja to čudo, samo se moraš malo prihvatiti matematičkih zadataka
    :)

    avatar

    27.06.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • Zrinka

    da Krešo stvarno bi mogao napisati novi post.....
    čula sam da si upao na faks....bravo
    mah-mah

    avatar

    13.07.2008. (15:49)    -   -   -   -  

  • Lillyanne

    Ah yes...the everlasting game of acceptance
    Dobar post...

    avatar

    13.07.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...