Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • dordora2

    A tko je kriv onima od prije 100-200 godina što nisu imali svoju Dropulićku,
    pa kad je već nisu imali što nsu gledali u kristalnu kuglu..............
    A trebalo bi u skladu s tim pojasom pomorskog dobra ili kako li se to već zove,
    pogurat i dubrovačke zidine malo dublje u kopno i ne samo njih - ili srušit
    pa nanovo zidat - ima raznih pametnih rješenja

    avatar

    11.06.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Podržat ću te u tvojoj ofenzivi! :-))))

    avatar

    11.06.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • file

    @dordora - neeee, ne srušit zidine, treba u zakonu nać mogućnost da one ostanu, samo ih ispraznit od Dubrovčana, da elita može na njima sagradit vikendice. To ti je cilj.:))
    @DJ - krivo si svatio. Ne idem ja u ofenzivu, nemam s čim, ja se samo mogu pokušat branit, ustvari ne mogu ni to, mogu leći ispred tenka....:)))

    avatar

    12.06.2008. (08:04)    -   -   -   -  

  • levant

    no comment...:(((

    avatar

    12.06.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - baš mi je žao da nemaš komentara... jako me zanima što drugi misle o toj temi... ali, dobro....

    avatar

    12.06.2008. (10:50)    -   -   -   -  

  • fulvus

    bome, vruća tema, u pravu si glede svega. i primjerer koje navodiš...čovjek naprosto ne zna sa što se uhvatiti. nemaju svi nekog poznatog u vlasti da si srede nered. a nered je nered i svi bi trebali bit jednaki. znam jednu što radi na građevinskim dozvolama, kaže da joj šefica viče; napravite kako sam vam rekla, brzo, glave će padat! Pa sad ti budi pametan i pošten??!!

    avatar

    12.06.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • levant

    zato filipinka što mislim da tu više nema izlaza. preduboko smo otišli kao zemlja da bi mogli izać iz blata samo tako. blato na blato . rekla sam ti već da se trudim ostavit svoje okruženje "normalnim" . to je sve što mogu učinit. kad bi se moglo više......
    jednostavno više nemam komentar, ni rješenje, ni riječ nemam . mala smo nacija. ljubomorna, svađalačka, loša...iz toga ne može izać nešto dobro....

    avatar

    12.06.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • levant

    kad u vlastitom životu osjetiš da si otišao "predaleko" onda malo staneš. počistiš repove. to svako normalan radi. i tek onda ide dalje. inače se kalemi kriva odluka na krivu odluku. pa dođe do kaosa. meni se čini da u našoj maloj zemljici nikako da stanemo. počistimo repove pa da onda krenemo. vladajućoj garnituri, koja god bila, odgovara kaos jer tada i tako mogu "vladati". ma sve su to igre. i zato mi ide na živce kad narod-ovce pada na te štoseve. kao sad će nas neka stranka izvuć iz blata. blata nema, nego su ga isti i napravili jer samo tako mogu opstat. to im smisao postojanja. zato i rade pizdarije sa susjednim zemljama. onda su važni. dignu narod na mržnu. vidi sa slovencima. igre i ništa drugo. radi njih. i ako popušiš foru njihovih igara onda si gotov. tak! :)

    avatar

    12.06.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • file

    @fulvus - nered je preslaba rič. Kaos. Determinirani kaos je to. Primjera imam za sipat iz rukava, vidićeš u nastavku.
    @levant - e ipak san te povukla za jezik malo. Znam ja draga da je ovo samo prosipanje riječi, učinka nema ni od kakvih priča, ali mi "mali ljudi" moramo imat barem satisfakciju da se izlajemo negdje.

    avatar

    12.06.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • levant

    ne volim naziv mali ljudi. jer sebe ne smatram takvom. malim ljudima smatram ograničene mediokritete. ni ti nisi "mali ljudi". mali čovjek je onaj koji je ograničen u mozgu. na primjer meni pod "mali ljudi" spada gospodin Sanader. A izraz mali ljudi kad ga kažeš za sebe stavlja te u defanzivni položaj. položaj kada kažeš : ja ništa ne mogu. Sebe, bez lažne skromnosti smatram "ja VELIK ČOVJEK" tAK!

    avatar

    13.06.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...