Komentari

painintheheart.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • m@l@ uspomena

    .. eh ljubi moji nekim stvarima ne možemo s eoduprijeti.. zavolimo i pklaćamo cijenu koja je prevelika.. ali to je jedna veliak škola, koja nas mnogo tome nauči i promijeni.. i teško se pomiriti s novom "ja" kojom se susrećemo.. i krenuti dalje nakon što smo izgubili svoje snove.. nakon što su nas prevarili, nakon što su nas ostavili.. dajemo im svu svoju ljubav, dajemo im svaki dio sebe i ne znaju to cijeniti.. ko št ami ne znamo cijeniti onoga ko nas predaje sebe, onoga koga ne volimo.. iako nas oni drže kao kap vode na dlanu oni nam nisu "zanimljivi", mi se opet poklanjamo onima koji nas gaze.. ali predje se granica.. kada nek estvari stvarno više ne možemo tolerirati i kada konačno povučeno taj krahj.. s vremenom shavtimo da je to sve prošlo i da je u svemu tome ostao preveliki dio nas.. a ako nikada ne prodje?.. proć će ima još života pred nama, ali krećemo s novim ranama i straim ožiljcima.. s onime što nas je obilježavalo..
    ... mnoge riječi možemo izreći, postaviti si pravila da si nećemo dopustiti da nas ponovno poništi, da nas spušta na dno.. ali kad ga vidimno.. sve riječi i sve barijere nestaju.. postoji samo on, ne mora ništa reći, ne mora nas ni vdijeti nama je dovoljno da mi vidimo njega.. i opet se sev vraća, sva sjećanja, sva prokleta obećanja s kojima su nas zavodili i varali.. i ne možemo se oduprijeti.. jer ma koliko nam bola nanijeli i koliko nam blata sasuli u lice mi i dalje smo slabe na njih jer ih volimo.. je vjerujemo u njih.. da se osvrnu an sve ono što smo radili zbog njih.. zbog te proklete nade koja će vječno živjeti u nama i koja nam neće dat da se predamo.. i previše toga nas podsjeća, previše toga nas vraća.. i kad mislimo da smo zaista krenuli dalje da uspijevamo dalje i da smo prošlost zakopali i pustili da se na njoj nakupi prašine.. ta iluzija nestane u trenu kada ugledmao taj lik.. istodbno veličanstven koliko i smrtan za nas..
    .. on ti je bio jedna velika škola, koju svatko od nas na odredjeni način prodje kriz život.. promijenila si se, promijenio te kako i svakog od nas.. postoji ta x osoba u našem životu koja nas obilježi htjeli mi to ili ne.. kad vratimo film unatrag dobijemo zastrašujuće rezlutate.. ali tako lakše koračamo kroz život.. koliko su nas god gazili prije mi ćemo druge gazit.. drugi će plačat cijenu onoga što smo mi prošle.. iako to ne radimo svjesni.. ali tako će bit.. i jednom kad budemo pričale o ovim vremenima, kad nam kose bduu sijede shvatiti ćemo kolika nam je to bila mladost-ludost i koliko su zaista neke osobe utjecale na naš život..
    .. želim da dodje dan kad ti neće s***** koncepciju.. ali sada je gotovo .. promijenila si se, ožiljci su na srcima, neke rane još uvijek svježe.. jendog dana prestat će boljet.. pitam se samo da li je to zato jer se naviknemo živjeti s tom boli ili jednostavno se oporavimo?..
    .. ostavljam ti najveći zagrljaj i poljubac na svijetu i znaj da sam ja uvijek ovdje.. spremna sa hrpom maramica, slatkiša i svega ostaloga potrebnog da se osjećaš sretno.. voli te tvoja m@l@

    avatar

    10.06.2008. (00:53)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. raspisala se ja.. uživaj u čitanju.. vidi što mi rade kave' ili sam uvijek takva.. hihi.. pusa najveća

    avatar

    10.06.2008. (00:53)    -   -   -   -  

  • Bamboo ;)

    Olla! Full lijepa pjesma,
    svatko se barem jednom nađe
    u takvoj situaciji.
    Nego draga moja napisah
    novi post pa me posjeti.
    Ajde vidimo se u žutoj
    zgradi. :)
    Šaljem pusich

    avatar

    10.06.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • pokusat cu vam pomoci

    koliko ste se puta nasli u naizgled bezizlaznim situacijama? nije vam imao tko pomoci, bili ste prepusteni sami sebi. prijatelje ne zelite zamarati, ili jednostavno smatrate da vas ne bi saslusali, niti mogli razumjeti, na roditelje niste niti pomislili jer ne shvacaju probleme mladih... ne zadrzavajte sve u sebi i ne gomilajte probleme, mozda vam mogu pomoci, sigurno je da cu se potruditi!!

    avatar

    18.06.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • SmilyG

    ei :D hehe...ewo da ti pustim komentar :D ..sjetih se jucherasnjeg razgovora
    pa sam moralaaa :) hehehe=) ...Ugl... Danas che bitiii luuudilo :) ..jedwa cekam :D
    cuga je u torbi..sve je spremno..samo treba krenut=)
    pusek

    avatar

    20.06.2008. (11:29)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. ostavljam veliki zagrljaj.. volim te, puseko...

    avatar

    21.06.2008. (01:36)    -   -   -   -  

  • pero

    Nisam stvarno dugo bila na blogu i kaj nađem...ne se sekirati, sjećat ćeš se još jako, jako dugo, govorim iz iskustva, ali proći će te, proći, vjeruj mi...
    Pusa...i...
    pozdrav....
    Drži se...

    avatar

    09.07.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • --***slučajni prolaznik***--

    ...svako sjećanje ima značenje,svako sjećanje vrijedi..zato i jeste sjećanje..nažalost neka su sjećanaj previše bolna da bi ih se sjećali..ali ipak ih se sjećamo..zapravo,srce ih se sjeća..i ne brini..i to jedno sjećanje jednom će posati manje bolno..možda ne uskoro ali hoće..a do tad pusti sjećanju da bude sjećanje,i pisti srcu da bude srce..srcu ne vrijedi prituriječiti,možda ćeš na jedno vrijeme pobijediti..ali srce uvijek pobjedi sve nas..ma kakvi god bili ili tko god da jesmo..pozz

    avatar

    25.07.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • --***slučajni prolaznik***--

    ...ma nije teško za skužit tko sam :) tek toliko da znaš,da sa opet tu :) pozz..

    avatar

    27.07.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  • ::::we dOnT PlAy yOuR rUlEs,We MaKe oUr OwN

    FoRa BlOg,JaKo ZaNmLjiVo !!!!!
    PoZ.,nAvRaTi I kOMm...........
    bY-bY

    avatar

    31.08.2008. (02:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...