Komentari

boric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mufid

    Ovo je genijalno, a poruka je zestoko istinita.Psi rata nisu na Balkanu i njihovu rasu neko mora poboljsati. A ko bi drugi, osim Jevreja, nego - Srbi... Stvarno umna poruka.

    avatar

    11.09.2009. (00:40)    -   -   -   -  

  • Vukota

    Slučajno sam dospeo na ovaj odličan blog i pročitao o ovoj neverovatnoj sposobnosti keruše Dene. Antologijska je poruka autora da su psi rata, koji je nametnut balkanskim narodima, podstaknut izvana, od dvelikih sila, najpre Amerike, Nemačke i Velike Britanije... Pročitao sam negde da su muslaimani u Bosni ovaj tekst zloupotrebljavali na razne načine da bi "ocrnili" Srbe i naglasavali kako je islam vera mira, a zaboravljajući da u Kuranu na vise od 33.000 mesta ima poziva da nevernike-hrišćane treba ubijati na svakom mestu i preobratiti ih u islamiste. Hvala Boriću što je ovo zanimljivo svedočanstvo stavio na svoj blog.

    avatar

    12.09.2011. (13:42)    -   -   -   -  

  • Mato

    Ovaj djelić tekst koji je citirao urednik bloga izuzetno je uman i sa univerzalnom porukom: možete, kako kaže Vukota, ocrniti Srbe i to vam nitko ne brani, ali je poruka mnogo dublja i u nju ne mogu da proniknu uski nacionalisti. Tek kada je više puta uzastopce pročitate, a da vas ne "obuzme" ego nacije, shvatite da je to posredna i šestoka kritika upućena onima koji su izvana, iz svojih uskih malih i velikih interesa, potpalili rat među nama Balkancima znajući da je naše svekoliko međusobno uništenje siguran rezultat. Tko ima kefalo da bez raznih utjecaja na vlastiti mozak razmišlja o dubini poruke Dragoljuba Maslića, shvatiće da njegov članak uopće i nema nacionalnu, a nikako nacionalističku potku.

    avatar

    06.08.2014. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...