Komentari

suncokretic1.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • prirodno_celav

    uvijek je bilo i uvijek će biti onih što misle da su pametniji od drugih, kao što sam i sam, hehe. šalu na stranu, ali ne zaboravi da u svakoj šali ima pola istine. kod nas se kaže da čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek, samo niko nikad nije rekao tko je magarac. draga suncokretička, ovo draga je od milja, to o čemu pričaš doga đa se svima i rasprostranjeno je kao trava samo da bi trava bila lijepa treba je se njegovati. znači šišati, zaljevati, ali nikada dopustiti da preraste u korov. a to bi značilo sljedeće. jesi li primjetila da, kada ljudima kažeš največu istinu da ti najmanje vjeruju. e sad, okreni sliku. kad im nešto slažeš povjeruju kao da je to samo tako. istina je negdje u sredini što se tiče velike večine ljudi, a samo nama poznata je ona prava. prema tomedok god budeš drugima iznosila svoja uvjerenja oni će naći za shodno da ti pametuju odnosno ne vjeruju. onog trenutka kada rječi počmu govoriti jedno, a slika pokazivati drugo uvažiti će tvoje mišljenje zbog toga što ne mogu spojiti te dvije različitosti i interesitati će ih ono što i svih, "kako to!" (sad ovdije dođe onaj smajlić što se valja od smijeha)

    avatar

    31.05.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    @ćelavi: shvatila sam, valjda...hahahah....i, naravno da neću tako raditi (ovo u skladu sa tvojim svjetom :)))) )!
    A i ovo je djelom bio odgovor na onaj tvoj post sa vraćanjem boca....

    avatar

    31.05.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  • Nemam pojma!

    Svrati do Done :-))

    avatar

    31.05.2008. (23:51)    -   -   -   -  

  • prirodno_celav

    draga suncokretička. možda si me krivo protumačila. ja te ne savjetujem.nikako! ima onih koji to hoće, i sami će se pozvat. ja ti samo iznosim svoje viđenje. ti si ta koja će prema sebi iz nečega izvući ili odbaciti ono što ti odgovara. ako sve i odbaciš ja te zbog toga neću drugaćije gledati, do kao odraslu osobu (u najboljim godinama, mora sam ubacit ovo zadnje, nisam mogao odoliti, hehe)

    avatar

    01.06.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    pa naravski! nisi ti niš posebnoga! ;)))
    umorna sam od takvih kontrolora moga leta, moja suncokretićka! uuumooornaaaaa
    ne daj se ti i ...kad otkriješ lijek protiv kontrolora javi, TAKO TI NEBESA!
    laku noooć :) sutra radim ali od 10...bljutiful!

    avatar

    01.06.2008. (00:14)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Doživljavam i ja takve nasrtaje.
    I znaš... mislim da nije problem u njima... nego u nama.
    Umorne smo... pod stresom.... kratak nam je fitilj... i onda nam sve smeta.
    Svi smo mi različiti.... i smijemo biti različiti. S glupim pitanjima, sa netraženim savjetima se nosim inače dobro.... no trenutno sam strašno umorna i natovarena obavezama pa ne prihvaćam takva ponašanja kao inače.
    Takvo ponašanje je njihova TERAPIJA.... i toga sam ja svjesna..... no trenutno sam malo "tanka" pa se ne mogu nositi i s njihovim terapijama.

    avatar

    01.06.2008. (00:35)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @Prirodno_celav,
    he,he,he... sad si me sjetio na nešto.
    Došao jednom šef u moj ured... posavjetovati se oko nekog priopćenja. I slušam ja pažljivo, pohvalim to što je napisao... a on sav ponosan kaže: "Eto došao sam se posavjetovati.... jer kod nas se kaže da čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek."
    E onda sam se ja uvrijedila i zamolila ga da izađe iz mog ureda. A on se stao izvinjavati... da nije ništa loše mislio. :)))))))
    E sada.... možda sam ja previše osjetljiva.... ili se možda radi o regionalnoj razlici u načinu šale..... ali ja još i danas mislim da mi je tu rečenicu izgovorio u pogrešnom trenutku. :)

    avatar

    01.06.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    @Ćelavi: oprosti što sam "tvoje viđenje" protumačila kao "savjet" :))))) a hvala i na ovom "najboljim godinama" :))))))))
    @7dana evo mi je Dona pomogla - treba ih ignorirati! I ja sutra, tj, danas radim. od 8, kao što rekoh, mada drugi misle drugačije ..hehehe...
    @Dona: u pravu si! I ja sam danas pukla iz sasvim drugog razloga pa zaista nisam imala živaca za "savjete"! A sve je to posljedica umora.....samo ne razumijem zašto mi se ne spava! :))))
    Još nešto, obožavam čitati tvoje komentare okolo! :))))))))

    avatar

    01.06.2008. (01:29)    -   -   -   -  

  • Santea

    Uf da doživljavam....ja valjda imam natpis na čelu glupača,pa svi misle da znaju bolje i od mene same što sa životom treba.Joooj Suncokretiću da mi je otići ma na samo dva dana i maknuti se od svega i svih,ma i od muža i Bebačice na jedan pusti otok i ne čuti ni jedan ljudski glas,ma samo dva dana...ne tražim puno:))Opet sam u fazi nespavanja,pa uživam u tišini svoje kuće,a i to je nešto:))
    Vrijeme je za počinak,stvarno je i zahvaljujem na zijevalici...pa znam ja koji je to cvijet:))A znaš nisu ni falili baš sam prava zijevalica:)
    Laka ti noć i nemoj mi se umoriti sutra,a ovo nije savjet nego želja:))

    avatar

    01.06.2008. (02:03)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Meni je smješak odgovor na bilo čije zabadanje u me i moja posla. Pali, nemaju šta reći kad ih bez riječi pogledaš, blago se nasmiješiš i nastaviš po svom.

    avatar

    01.06.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Meni se cini da je to hrvatska boljka. Ovdje toga nema, i dobro je.

    avatar

    01.06.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    meni se to rijetko dogadja,mislim da sam odabrala dobar krug ljudi u koji se krecem,ne petljaju se:)))

    avatar

    01.06.2008. (09:38)    -   -   -   -  

  • prirodno_celav

    @Dona, s vremenom čovjek nauči da, kad mu šef tako kaže ne plane odmah nego odgovori "pa.... šefe zato ste i došli kod mene, hehe"

    avatar

    01.06.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • deepsea

    Znaš draga.......iskreno......luđa si ti što im išta objašnjavaš.......nabaci osmjeh i odjebi ih.......ja to radim.......i pali........vjeruj.......:-))))
    Jubac.......:-))))

    avatar

    01.06.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • carla

    Nemoguće je izbjeć ovakve previše znatiželjne likove koji misle da mogu nadzirati sve ljude koje ikada u životu sretnu. Valjda je to takav način razmišljanja, oni i ne znaju drugačije. A u isto vrijeme vjerojatno ne dopiru do sebe i svojih problema.
    Ma naravno, lakše je drugima dijeliti savjete nego sebe staviti u red.
    Zato ja imam svoj stav prema takvima, zapravo u ovom slučaju bi se riječ "stav" mogla zamijeniti riječju "zid" pa se lijepo ogradim i ne slušam.
    A po pitanju inteligencije, nisam se nikada testirala i ne mislim o sebi da sam u rangu Einsteina, ali ovaj kapacitet kojeg posjedujem je sasvim zadovoljavajući da mi je u njemu ugodno. Doduše, koji put mi je teško se spustiti na razinu komunikacije pojedinih ljudi, ali dobro...bolje da se radi o spuštanju nego o dizanju...haha :)

    avatar

    01.06.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Kad dobiješ savjet, reci: "hvala, od sutra ću početi upravo tako!" a onda naravno nastavi po svom. Onda ti nakon nekog vremena prestanu dosađivati, kad shvate da ih zapravo ignoriraš, pa ako se neki od tih "savjetodavaca" uvrijedi i bolje je, bar si ga se riješila

    avatar

    01.06.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Naravno da ih svatko ima...to su tzv. STILISTI iz mog boxa....evo, prvi put sam osjetila potrebu da i ja objašnjavam nešto što tamo piše, hehehe...
    To su oni koji propisuju kako bih ja trebala živjeti da zadovoljim njihovu neiživljenost.
    Hehehe, opet.
    Mo'š mislit kako im pali ta pila ;-DDD
    P.S. Skoro čet'r banke, ha? Kako si ti matora....e, vidiš, ja bih na tvom mjestu....
    (...tu slijedi mudar savjet starije i iskusnije, ofkors...LOOOL...)

    avatar

    01.06.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • greentea

    au, zamalo da mi promakne ovaj genijalni, sudbonosni post! odmah da ti objasnim najvažniju stvar: dok god se ti zato sve skupa nerviraš i dok te to pogađa - nisi uopće zrela i odrasla osoba makar imala i 140 godina.(baj d vej - kak si ti maaatoraaaaa! 40 godina! za deset ćeš znati kako je meni sad, ali nikad me nećeš stić! imam nenadoknadivu prednost! jeees!)
    čitajući ovo što si ovako iznervirana napisala, odmah sam se sjetila mojeg bivšeg koji mi je znao reći da bi ja, kad bi bila zaista pametna, uvijek njemu priznala da je on u pravu, a onda dalje radila po svome! i bio je u pravu. draga, dodaj si u box mudru izreku: if you can't beat them, join them! složi se s njima - uvijek! s osmjehom! pohvali ih kak su pametni! ....i radi dalje kak tebi paše! ko šiša budale! oni imaju pravo na svoje mišljenje, ti imaš pravo živjeti kak ti želiš. i sad mi reci...gdje vidiš problem? ja ga ne vidim. sve je savršeno u redu. baš kako i treba biti.
    zaozbiljno, rekla bih da će ti život servirati te i takve situacije dok ne naučiš ovo što sam ti napisala. ak to gledaš s prave strane, probem jeste u tebi. tvoja reakcija je problem. izmjeni ju i sve je rješeno. imaš li, molim te, neki teži zadatak? ovo je bilo kikiriki! ....velika cmokica, cerek od uva do uva....i pozdravčić i tebi i buntovniku!:))))))))))))))))))

    p.s. vidi i minićka je primjetila kak si matora! nije ti neugodno sad? trep-trep....
    p.p.s....a, ti si se testirala? ja nisam, neću i ne želim. malo je čudno imati potvrdu da si pametan. koji luđaci bi mi to trebali dati? ozbiljno, to znači uspoređivati ljude...a, svatko je originalan, neponovljiv i kao takav vrijedan i neprocjenjiv. ne volim takve stvari...ta testiranja...to je gotovo ponižavajuće....to koliko ja vrijedim ili ne, ne može ovisiti ni o čijem mišljenju...to je stvar između mene i NJEGA.
    no, treba vremena da vi koji ste tako mladi i zeleni sazrite....hehehehehe...dobro ti ide, samo nastavi tako!
    p.p.p.s...ovo je zadnji p.s. časna pionirska!

    avatar

    01.06.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Moglo bi se reći da sam se prestala truditi objašnjavati drugima zašto ja nešto želim onako kako ja hoću, ili moj muž i ja (ako se radi o savjetima za obitelj, gradnje, popravke), a ne želim da bude onako kako oni hoće. Ma, dogodi se da i ja znam pametovati drugima, pa radim na tome da to na vrijeme primjetim i prestanem. Poštivati drugoga i drugačije je mudrost na kojoj se kroz život treba raditi, a prvi korak u tom radu je uočiti to na sebi. To je kao sindrom starijeg brata, sestre, prijatelja, i sl. No, pošto sam ja mlađa sestra i uvijek sam bila poslušna, obično se meni dijele savjeti. Godine uhvatila jesam i naučila sam kako se više ne obazirati previše na takav sindrom , a opet uvik ću bit mlađa sestra. .-))) Ponekad je dobro poslušat dobar savjet, ali ga triba znat pripoznat. :-)))
    Snapdragon, ha?! Mačkica-zijevalica. Nalaziš li se više u ovome?
    Pomislih, ako odem još jednom rješavat uz pomoć rječnika engleskog, možda će mi ispast nešto drugo, a ja baš zadovoljna s ovim suncokretom. Ipak, bolje da ne čačkam više po tom testu. :-))))))))))

    avatar

    01.06.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • Katja

    Ne obaziri se, ako im je krivo nek ti uzmu šta ti daju :)))

    avatar

    01.06.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • Marisol

    Oni koji imaju vremena da se mješaju u tuđi život,obično zapuste svoj.
    Već godinama ne dozvoljavam nikome da gura nos u moj život.Oni koji su to pokušavali,ne dajem im priliku,jer sam s njima samo na "dobar dan".
    Priča i mješanja u život je uvjek bilo i uvjek će toga biti.Netko će to raditi,jer nema svog posla,netko zato što je ljubomoran,jer misli da živiš bolje od ostalih.Ne treba se obazirati i nervirati zbog toga.Ako vide da ti to smeta,tek si onda gotova.

    avatar

    01.06.2008. (17:37)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    O da draga moja takvih je ljudi i sličnih situacija posvuda; često me tek slučajni prolaznici zabrinu svojim zabadanjem u moj život. . .pa mislim zar nemate pametnijeg posla i odakle vam pravo da me me ispituje takve stvari, kako se usuđujete, ali ljudi se sve usude; lakše je brinuti o tuđim životima i brigama , nego o svojim. . .pozdrav

    avatar

    01.06.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...ovo o pušenju,neću komentirat..svatko neka donosi odluku za sebe..uglavnom...ja sam nepušač!..a sve (gotovo sve druge stavke!) što si nabrojala ko da mene kopiraš...e'...
    Da nisi moja sjena???????????...:-)))))

    avatar

    02.06.2008. (09:14)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    Oprosti na izrazu,ali i budale moraju negdje živjeti.

    avatar

    02.06.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • Katja

    Virin jesi li još službeno pametna ili te prošlo :)))

    avatar

    02.06.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...