Komentari

magicwhisper.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Jet

    weee, konačno imaš novi post! ah, bilo je i vrijeme!
    samo da odgovorim na ono što si napisala na ayli: lily cole nikako ne pristaje uz njezin karakter jer izgleda predobrućudno, a ayla to nikako nije. vidjet ćeš kroz radnju.
    a sad na post! Neznam zašto, jer inače mrzim francuze. - to me je nasmijalo! pa kako itko može mrziti francuze? oni imaju sexy komade poput MOG gasparda, mmmmm!
    Pored Hanninog hrkanja... - ja ne hrčem! grrr!
    evan nam je nova profesorica? haha, od nje ćemo sigurno puno naučiti. kako zbariti dečka i popušiti deset cigareta u dvije minute, takve stvari da. ali napitci...to je druga priča :D

    volim te!
    kizza!
    xoxoxoxoxoxoxoxo

    avatar

    31.05.2008. (08:05)    -   -   -   -  

  • Evan

    Bilo mi je smiješno kako si si zamalo otkinula ruku kad si lupila o zid *rofl*. Delilah vozi skate *shocked*? To je... zanimljivo. I neobično.
    Sada mi samo još fali davno izgubljena tetka. - jel to znači da si za mene znala ili je to bilo sarkastično?
    Ova rečenica mi je najbolja u cijelom postu XD : "Jeste vi svjesni da ste mi danas promijenili potpuno porodično stablo?" Prezakon.
    Ubiti ću Ameliu! Moje ime je Evan, koja crna Evangeline!? I kakve su to baljezgarije o mojim namjerama? Ja sam savršeno čista.
    I kakve veze ima sad Tom Cruise sa ičime? *rofl*
    Me too mrzim buđenja. Uvijek sam namrgođena i sa mnom ne možeš razgovarati ujutro, jer ću se samo svađati.
    Već znaš što mislim o mom predstavljanju. Kao da sam neka mlada dama, a i nisi opisala marte i ostalo.
    A ono što me najviše zapanjilo, koji mi je kurac bio u tom trenutku da sam rekla svoje pravo ime? Ah, da! Bila sam napušena, sto posto.
    Idem, pa-pa!

    avatar

    31.05.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • Evan

    Ne moram spominjati da su opisi na pravom mjestu i da sve stoji, jelda?! Ti to već znaš ;)

    avatar

    31.05.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • Autumn

    pa napokon sam negdje najviša! pitam se kakav je to osjećaj u stvarnom životu?! :D
    hm, zbilja je sve komplicirano! ono što kažeš, odjednom si dobila tri nova člana obitelji i to stvarno jako bitna člana!! i ne mogu vjerovati da si u rodu s Tomom Cruiseom! :D nekako te žalim zbog toga!! he, he...
    hm, ne znam što bih sada mislila o Evanovim namjerama. reći ću svoje mišljenje kad još malo vidim kako priča ide dalje!!
    pusa...

    avatar

    01.06.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • Nora

    Delilah mi se sviđa. Simpatična je. Još i vozi skate! Čudno mi je to, Francuskinja koja vozi skate. Nemam pojma zašto, ali to dvoje mi nikako ne ide zajedno. Lijepo je to što ste se vas dvije odmah sprijateljile. Kao da ste se već navikle jedna na drugu. Khm...ti imaš jako zanimljiv život. Nema šanse da ti bude dosadno kad u jednom danu dobiješ tri nova člana obitelji! Neznam što Evan radi kao nastavnica, ali sigurna sam da tu ima skrivenih namjera. I ja mrzim buđenja. Kad se probudim, prvih 15 minuta samo šutim ili se svađam.

    Pusa!

    avatar

    01.06.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  • Maggie.

    Evo i mene.

    Ne znam zašto ja uvijek moram imati drugačije mišljenje nego svi ostali, ali što ću kad sam takva, damn. Delilah mi se ne sviđa. Mislim, ne sviđa mi se u ovom postu. Možda zato što je francuskinja, a Francuska i Velika Britanija su zemlje koje ja doista ne volim. Čudno me je i da vozi skate. Ne paše nekako. Ne znam. *confused* Ali valjda je to poanta.
    Hehe, luda mi je tvoja reakcija na novonastalu situaciju... Ali dobro, nije ni tebi lako; dobiti tri nova člana obitelji za samo jedan dan. I to još tetu poput Evan, koja je sigurno nekoliko tisuća puta luđa od nas. Jedva čekam da vidim što će ona priređivat.
    Pitam se hoće biti na našoj strani ili...?
    Tom Cruise? Uf, njega ne volim. Iživcirao me je otkad je sa Katie Holmes, iako mi je u filmu Intervju sa vampirom bio savršen. Ali, opet, ne kao Brad Pitt. *slini*
    Ni ja se ujutru ne mogu probuditi. Zato obično uzmem MP4, odvrnem Tarju, pojačam na najglasnije i kad mi ona probije bubne opne, onda se razbudim. Ali budem ljuta kao kupus!

    Sorry što je komm glup, ali žurim!
    Imam novi post!
    Volim te.

    avatar

    03.06.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • Hanna

    post

    avatar

    07.06.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • Roxy

    Post.

    avatar

    15.06.2008. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...