Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sanja ...

    Imala sam SVE (stisla SHIFT jer ima samo tri slova) predmete u srednjoj školi. I daktilografiju..ASDF-JKLČ je osnovni položaj. Prsti desne i lijeve ruke postave se na ta slova a razmaknica se koristi palcom. To ja ne mogu i neću...imam neki svoj način... A što se tiče pismenosti kompjuterske ljute me oni koji ne kuže koliko je to važno.

    avatar

    30.05.2008. (10:45)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Eh, slatkice, uljepšala si mi dan, znači ima i većih neznalica
    nego što sam ja.

    avatar

    30.05.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Ja nisam učila daktilogradiju nego sam sama vježbala pa sad koristim svih 10 prstiju....po nekoj svojoj logici :))) i ne mogu pisati bez gledanja u tipkovnicu pa mi se tako dogodi da vijelu rečenicu ispišem sa CAPS LOCKOM :)))))) mene, npr muči ! (uskličnik) jedva sam se naučila da desnom rukom pritisnem shift a lijevom !.........pa sam križala ruke :))))))))
    Treba pitati....nitko se učen nije rodio! Ali, može glup umrijeti...hahahaha.....zato ja učim, učim, odnosno, gnjavim Buntovnika :))))
    Poljubac draga moja!
    P.S. Upravo sam se sjetila svoje susjede sa posla.....kupila komp, prikopčala internet i hoće žema surfati . I pitam ju ja koji joj je mejl, kaže da ne zna, ok, ne razumije žena šta ju pitam, razumijem ja to! Drugi dan dođe i kaže: moj email je...... Ja ju upozorim, kao neznalica neznalicu da se ne izgovara "email" nego "i-meil" odnosno samo "mail"....a ona kroz neko vrijeme opet "emajl", ja pravilno izgovorim, ali ništa ne spominjem, ona opet.....i tako i dan-danas govori "emajl".......ja ju više ne ispravljam! :)))))))))

    avatar

    30.05.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • Decy

    hahahaha...e, dobra ti ta iz afž-a:))))

    a ja sam skroz prestala pisati velika slova na sms i komentarima....
    to me ljuti, ali sam si pojednostavila pisanje...ha, ja-perfekcionista.
    što godine čine od čovjeka!!!
    a nekada sam na satu daktilografije kucala s maramom na očima za čistu 5:(((

    avatar

    30.05.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Ni ja nisam učila daktilografiju, SHIFT koristim samo za dva tri velika slova. Ne znan pisat bez da gledam u tipkovnicu i još uvik me zeza desni SHIFT! Ali sve se da naučit...... kad sam kupila kompjuter nisam ga znala niti upalit! :-))))))

    avatar

    31.05.2008. (08:12)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    Danas mi je to smiješno, kao iskusna sam na kompu, ali prije par godina bila sam totalni analfabeta. Uz malo truda sve se nauči. Zaboravih i malo volje.
    Ugodan vikend Pjesmo.

    avatar

    31.05.2008. (09:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...