Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • jja

    Odlican tekst, bas sam se raznijezila, a hvala i na ostalim fotkama :-)

    avatar

    23.05.2008. (20:46)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    znas, imaju mama i tata pravo.
    "Ali je mama rekla kako joj se sviđa kako se tu gdje živimo od malena bave s djecom da se naviknu na sportove i natjecanja i kako ih hrabre, bez obzira koji stignu i ako i nisu najbolji. I da ne odustaju, i ne cendraju odmah ako nisu najbolji.
    Onda je tata rekao da zbog takvog nekakvog drugčijeg pristupa ni nemaju toliko dobrih sportaša kao u domaji. Ali su zaključili kako je za čitavo društvo i kvalitetu života bolji ovaj pristup, a ne onaj gdje se priznaju samo najbolji, kojih je malo."

    zar ne bi trebalo biti vazno sudjelovati umjesto da bude jedino vazno pobijediti ? treba naci zabavu u samom sportu a ne samo u pobjedi :).

    avatar

    23.05.2008. (23:45)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivan post! Želim mami da se dobro odmori ...:)))
    Pusa, uživajte u vikendu! Vole Vas Luki+wufovi :)))

    avatar

    24.05.2008. (07:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Je li ovo ona na slici uz post? :)) Sjajno je ovo napisano, baš je očigledno da znaš promatrati svijet iz perspektive svoje djevojčice, a to samo pridonosi vašoj dobroj komunikaciji, dobrom odgoju i stvaranju dobre osobe iz tog djeteta, jednoga dana. Barem da je više roditelja tkao suptilno, poput tebe :)

    avatar

    24.05.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    JJA, drago mi je da te dirnulo, prenijeti ću mami...molim)))

    lipa mare, ma znam ja da oni imaju uglavnom pravo, učim ih polako slušati, ali imam i ja svoju volju i moram do nekih stvari doći sama, kaže moja mama da je i ona bila takva, pa premda ponekad izgubi strpljenje, drago joj je da sam takva...I mama kaže da je bitno sudjelovati i učiti)))

    luki 2, hvala ti, mama se odmorila, ali sam ju već nakon toga uspjela umoriti, pa idem sa tatom malo na vožnju biciklom dok ona skuha ručak)))

    Kinky, je, to je naša djevojčica na slici. Hvala ti na pohvalama, premda moram priznati da nisam uvijek tako suptilna prema njoj...ali učim ju i da i ja imam svoje granice i da nisam savršena...))))

    avatar

    25.05.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • pegy

    Dobro je da se djeca bave sportom, ali mislim da je još važnije da nađu nešto što vole i u čemu uživaju, a da to ne bude samo obaveza. Može to biti sport, ali i nešto drugo. Ovo je pravi način da polako vidite kakvih dijete ima afinitieta i k tome da odgojem polako namećete da je fizički biti aktivan zdravo i potrebno. Zamišljala sam kako je to sve skupa izgledalo, kako vaša djevojčica trči i priča i onda mi je palo na pamet - a na kojem jeziku? :)

    avatar

    28.05.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    pegy, na hrvatskom...naravno. S njom, pogotovo kod kuće ili kada smo sami (bez prijatelja Austrijanaca u blizini) pričamo uvijek i samo hrvatski. Njemački ej rezerviran za vrtić, posao i druženja sa našim prijateljima koji govore njemački. Hrvatski je materinji i njeguje se i to tako da se ne miješa sa njemačkim, što mnogi gastići rade, tako da djevojčica već zNA da rečenicu treba izreći na jednom jeziku, bez onIh groznih "mišunga"

    avatar

    28.05.2008. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...