Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • pametni zub

    pas?

    avatar

    22.05.2008. (08:17)    -   -   -   -  

  • FRANJEVAČKI PUT

    Pročitah tvoj komentar... naravno, i ja sam tako razmišljao, ali... sada trenutno s ove pozicije s koje jesam ne mislim tako i davno sam prestao kapirati na takav način da "Ne želim nikoga opterećivati svojim "tradicionalizmom"... no razumijem te!

    sve u svemu imaš dobar blog.
    Mir ti i dobro!

    avatar

    22.05.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  • author known as Voice

    Hm, kad već spominješ trapere: http://www.wild-about-trapping.com/features/features_012_trapping_weasels. htm
    http://www.bugspray.com/catalog/traps/weasel_traps.html
    http://www.hoosie rtrappersupply.com/trapline.asp
    Sretno!

    avatar

    22.05.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • neazess

    Eh, čitam tvoje probleme i zaključujem samo jedno: klin se klinom izbija. Za istjerivanje zvijeri treba ti veća zvijer :))). Ja npr. imam tele od psa (pomalo lovačkog duha) i tamo gdje on (ona, isprike dami :)) obitava nekako se druge životinje ne skupljaju... Meni su na vikendici tavan naselile vjeverice nakon što nas dugo nije bilo. Dva dana nakon što smo došli sa svojom zvijerkom demonstrativno su se isselile (čuli smo cijelu seobu). One su doduše malo plašljivije od tvog novog ljubimca, ali glavno pravilo je - mali predator neće se naseliti direktno na teren velikog predatora. A ti i Voljena, poslije ćete imati još puno zabave i zanimacije :))))))))).

    avatar

    22.05.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • jure

    Kašeš tenologija, NATO, a tamo slika bana Jelačića! U boj...u boj, valjda za moralnu podršku tehnologiji. Nešto si se nabrusio, fali ti samo da digneš tužbu za uznemiravanje protiv N.N. osobe, s poznatom adresom.
    Ako čemo se uozbiljiti i vratiti u kolotečinu ....ponovo na debelog vrapca, nije ti loš savjet od Neazess. Moguće i manja beštija npr. mačka, najbolje iznajmljena na par dana da rješi situaciju. Ne da ti je to savjet, nego jedini izlaz. Jer zamisli uzeti malu mačkicu, pa čekaj ti godinu dana da se može nositi s Jurom, ako se u međuvremenu ne sprijatelje, a to i tebe čeka za godinu dana. Kako vidiš, stvar je dosta hitna.

    avatar

    22.05.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Pas ne dolazi u obzir zbog nekih drugih okolnosti, a posudba psa za ovu svrhu je upitna. To bi morao biti neki vrlo srčan i borben jazavčar. Konfiguracija terena na tavanu je protiv psa. Ne mogu zamisliti da vraćam psa gospodaru bez uha ili oka, taman kad bi je i uhvatio.
    Mačke smo uvijek držali u kući, ali iz istih objektivnih razloga ne možemo imati ljubimca još neko vrijeme. Prisustvo bi možda otjeralo mrcinu, ali bojim se da maca nema šanse u borbi jedan na jedan.
    hehe, podsjeća me to na jednu Hašekovu humoresku, ova metoda "klin se klinom izbija". Netko je htio istjerati miša iz sofe, pa donio mačku, pa se miš i mačka sprijateljili, pa donio lasicu, pa psa, pa sovuljagu, ne sjećam se više, i na kraju imao sofu punu divljih stanovnika kojoj se nije smio ni približiti, a oni nisu htjeli van. :)))))

    @Voice: Hvala na linkovima! Vrlo elegantno rješenje. Već sam odredio koji ću kavez naručiti, ali s obzirom na shipment, carinske komplikacije itd. potrajat će barem deset ili petnaest dana, bojim se da će to biti pucanj u prazno. Nadam se, naime, da ću do tada već uloviti zvijer.

    Evo, maloprije sam došao doma, pogledao na tavan, a tamo bezglava svraka i roj muha... Juru sam prije toga čuo, ali njemu ni traga ni glasa.

    avatar

    22.05.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Franjevački put: ako vičeš s krovova, viči s krovova, ali to se nije odnosilo na molitvu, jer ako moliš s krovova ništa nisi napravio. Ali o tome na tvom postu, ovako samo nastaje zbrka. Hoću reći, držimo se, koliko toliko, teme pojedinog posta na pojedinom postu. Ne zato što bismo bili štreberi, nego iz praktičnih razloga: da kasnije znaš na što se koji komentar odnosio. ;))))

    avatar

    22.05.2008. (17:19)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Sad pitam bez šale: da li je on ušao kroz krov na tavan i da li vidiš kako je ušao? Jedini način da ga se riješiš da mu onemogućiš ulaz, a da ćeš ga uloviti vraga...makar moram priznati da će mi biti pomalo žao ako nestane, ali i drago zbog tvoje Voljene da može mirno nanati, ja isto ne bih oka sklopila da znam da je skakavac blizu a kamoli...

    avatar

    22.05.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Ajme meni... da sam ja na mjestu tvoje Voljene, ja bi već ispaaalila. Stvarno sam za poštivanje svakog oblika života. Ali taj tvoj Jura mora vani. Jedno je miroljubiva koegzistencija, a drugo potiho izluđivanje svih ukućana koji su uz to jedini i pravi vlasnici kojima si se ušuljao u kuću i tapkaš im nad glavama. Objavi mu rat do istrebljenja. Pa ne može to tako. Ja sam neki dan doživila šok kad sam našla talanteru u stanu. Nisam joj ugrozila život, ali sam je preselila vani. Ponovo je uspostavljena čvrsta granica! Samo... trebalo je vidjeti tu borbu... Btw, sve te hoću pitati kako si?!

    avatar

    22.05.2008. (18:07)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ne želim dramatizirati, ali... je li ti poznata priča Sredni Vashtar (HH Munro - Saki)

    avatar

    22.05.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • Reader

    Volim Saki, ali Jura nije Sredni Vastar. Sredni Vashtar je kuna-lasica-bog. I također, Ludlud je nikako Konradin. Nema demon-tetkama!

    avatar

    22.05.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Ludlud: a baš sam htjela spomenuti: ako se ikada poželiš riješiti psa - nabavi medvjeda ;-)))))))))).

    avatar

    22.05.2008. (21:10)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Zub, nemoj me strašiti! :-O

    avatar

    23.05.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • Jiphih Jyljef

    boginja u bijelo koji je bio upoznat s njim, te vrste, a na kojima je purchase refurbished laptops

    avatar

    21.10.2009. (09:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...