Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • levant

    to je to.
    i uvijek je to bilo to . tvojoj kćeri trebalo je par lijepih riječi. dobila ih je. mlada je i brzo će to zaboravit. a mama i tata će nosit to još godinama. jer su sad oni povrijeđeni.
    ako je bilo zbog djeteta tu stani. sve se smjestilo na svoje mjesto.
    ako je bilo zbog vas onda je to već teža priča. nemoj iz ničega napravit problem. ako je dijete dobilo što joj je trebalo sad stanite. i ti i otac. inače, kakvu ćete joj poruku poslat?
    (možda nisam u pravu, ti bolje znaš ali nemoj svoje frustracije sad liječit preko ove situacije).

    avatar

    20.05.2008. (14:53)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - hvala ti na ovome, draga levant. Sto posto si u pravu.
    naravno da je najvažnija mala u toj priči. Lako ćemo mi pregrist, to sam samo tako "ukrasno" napisala. Ipak, prihvaćam tvoju "kritiku" koja je potpuno na mjestu.
    Zasmetala me ta nemoć samog sustava. Oni sad na mene žele prebacit odgovornost razračunavanja s vlastitim problemima. Kažu - vi reagirajte, pa ćemo vidit kako će on reagirati, oni nemaju pojma kako će to izgledati, pa AKO bi se on onda osvećivao na maloj, ići ćemo do Ministarstva. Ha! Ma, molim te!

    avatar

    20.05.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Tako sve funkcionira. Ona ne može ništa ? A zašto prima plaću ako ne zato da, između ostaloga, pošalje ravnatelju, raznim uredima za školstvo i Ministarstvu točno izvješće o problemima i odnosima u školi ? E to neće, nije dobro u "idealnom" sustavu ukazati na bilo koga, mogla bi se zamjeriti jačem od sebe, pasti u nemilost, možda izgubiti posao. I roditelji šute iz istog razloga, a rezultat naše čuvene šutnje poznat je od davnina.

    avatar

    20.05.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • NF

    napisao sam već, čudan grad bez mog sindikata, bez uvrede, teško se probijamo u ruralnim sredinama. u rijeci imam par uspješnih intervencija u sličnim situacijama, a u zg smo najjači.
    pedagogica zna svoj zanat, al front otpora mora biti širi. čujem recimo da će ovdje dosta učenika bojkotirati nacionalni iz matematike, odnosno razbolit se na taj dan, pitat ću ak to bude zašto, mada se i meni neizravno prijeti posljedicama eventualne akcije...

    avatar

    20.05.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • file

    @Koraljka - i ja kažem. Čuvena "hrvatska šutnja". Je, šutimo kad triba lajat, i obrnuto. Šutimo jer smo kukavice kakvih nema. Ako se drzneš nešto reći, lud si ko kupus. Jer radiš protiv sebe, ka. Po meni su najkriviji roditelji, svi mi, koji puštamo da nam s djecom rade rade pacijenti.
    @NF - grad nije čudan, grad je HDZ-ovski, nećemo muljati.
    I slažem se s tobom, širok front otpora je ključna stvar. U svemu. Da ga imamo ne bi bilo sve ovako nakaradno. S druge strane, da smo drugačiji, država bi nam trebala bit veliki ZATVOR. I velika ustanova, psihijatrijska.

    avatar

    21.05.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • primakka

    ovo je repriza mog posjeta školi. a ko može ako djelatnici škole ne mogu? i meni se žalila, a ja je tješila. na kraju je bila zahvalna što sam uopće došla. a hadeze ravnatelj od 1991. koristi dvoranu za mali balun svojoj ekipi dok dica ćore pod tri od petnaest upaljenih žarulja. i dobro smo se nas dvi složile, ma bi bilo bolje da je tata na svoj način riješija problem. ovako je sve ostalo na ćakuli. a problem sa ludensicom rješavam na svoj način, van škole.

    avatar

    21.05.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • file

    @odmak od - to mene muči, što sve ostaje ne toj vražjoj ćakuli, a ni jedan problem se ne rješava sistemski, po uhodanom sistemu i putu... a šta'š takvi smo. To je uvik zaključak. Niko da zatvrdoglavi po cijenu vlastite neudobnosti i neugodnosti.

    avatar

    21.05.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • Katja

    Iman 200-300 imena predložit za stup, oću li počet pisat poimence il se ZNA koja su ?

    avatar

    21.05.2008. (15:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...