Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    meni je obama svjeziji i simpaticniji. hillary mi se bez obzira na sve cini kao kandidatkinja koja moze pobijediti onog republikanca ljigavca.
    "Nema „pristojnog“ načina da se to kaže, pa ću ošinuti u glavu – Barack Obama izbore u studentom može IZGUBITI zbog samo jednog jedinog razloga – zato što je CRNAC!!!" vidis, to sam i ja mislila a onda mi frend amer iz n.y.c veli da je amerika ipak spremnija za crnca - muskarca nego za zenu - bjelkinju.
    ona se u svakom slucaju ne predaje i ja joj ipak skidam kapu zbog toga.

    avatar

    20.05.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • barba

    ako je vec Hilary out, onda establishment vec polako racuna tko ce dizati manje valova u Wahingtonu, McCain je maverick, a Obama-tiha voda brege dere.
    Btw, nastupi Obame cine mi se kao nastupi profosera ex-cathedra (sto i jest) , stono ce reci da nema on problema s bijelima ili crnima, nego obrazovanima ili ne.

    avatar

    20.05.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Znaci Obama je novi predsjednik.Zanimljivo...Jasno uz malu pomoc Brzezynskog u ulozi Obaminog savjetnika ;).Aka Gruzija i Ukrajina su na redu za .......Zna se...

    avatar

    20.05.2008. (14:53)    -   -   -   -  

  • allein

    još samo da i ona to uvidi i više se makne iz utrke...dosadili su i bogu i vragu :)

    avatar

    20.05.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Dobar post Radikalac
    I agree

    avatar

    20.05.2008. (15:09)    -   -   -   -  

  • stefica

    hmm..mislim da ce Obama izgubit zbog zene, jer ona mu prica gluposti, a ne zato jer je crnac...a kad izgubi onda ce se vadit da je izgubija zato jer je crnac. Meni Obama ima neki sarm, ali nista vise od toga, ne donosi konkretne promjene, jucer je npr bubnija nesto u stilu da ameri tribaju prestat vozit suv-e, smanjit hladenje u kuci pa da nas druge zemlje vole jer mi previse energije trosimo..a drugi nebi da mogu?..ja ne zelim predsjednika koji ce se dodvoravat ostalim zemljama, zelim onoga koji ce mislit kako da bude dobro amerikancima, a ne kako da nas iracani vole..i najbolje ce mi bit ako mu se platforma bude bazirala ne zastiti okolisa, jer izgleda da su svi najvise s time optereceni, niko jos ne spominje kako popravit ekonomiju...vidit cemo..ali za sada McCain je jos uvik moj favorit i nadam se da ce ostali skuzit da je on jedini u stanju "cross party lines to get deal done"...za sta su ga dosada republikanci optuzivali.zamisli.

    avatar

    20.05.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  • Bridge

    obama je osoba koja strasno uziva u svjetlima pozornice i zamijenio je izbore za american idol natjecanje. ako pobijedi (a vjerujem da hoce, nazalost) prerast ce i busha po glupostima.

    avatar

    20.05.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Dobar ti dan, Zvone! Drago mi je da si došao na moje pozicije; sjećaš se, prve procjene na Washington Rocks blogu kod Borisa, dao si svu i punu podršku Hillary, a ja sam već prije pol godine rekao, ne samo da je Barack Obama pravi i bolji od Hillary (naveo sam i razloge, debele, debele razloge zašto Obama da, a Hillary njet) nego da će potuči cmizdravku do daske;-) Dakle, dobrodošao u isti čamac - ako Barack na kraju pobijedi u velikom, tjednu mjeseca studenog (biti će Studengora - kako za koga), nadam se općem boljitku za ovaj planet, inače adios Amigos:-)
    Slažem se s tobom da je i MacCain dobar kandidat, čak mislim da je podjednako kvalitetan kao Barack, s tim da onda MCC ima više iskustva, a BO ima mladost pa je i jedno i drugo okey. Inače, ležiš potpuno u krivu da bi Barack mogao izgubiti samo zato što nije bijele boje kože; te male vodene kozice su Ameri ostavili iza sebe, svejedno im je tko je kakve boje kože (u pravilu) odnosno oni koji još simpatiziraju KKK sasvim su u manjini pa ne mogu odlučivati o ničemu, a kamoli o predsjedniku. U svakom slučaju će u USA predsjednik prije postati black-man nego u Hrvatskoj neki clever-man;.)
    Btw. što bi s blogom od WR i drugih iz Večernjaka, je li se uprva VL posvađala s upravom NOVE TV ili što je u pitanju? Odoše a da ni z'Bogom rekli nisu!:-)
    Lijep pozdrav!

    avatar

    20.05.2008. (16:52)    -   -   -   -  

  • Cronomy

    Kako to Zvone? Pa, bolje je da Hillary pobjedi jer McCain ima vece sanse protiv nje nego protiv Obame, pogotovo ako gledamo mogucnosti obojce u skupljanju novca, a Obama je i karizmaticniji od McCaina. Zato se sve vise demokrata ujedinjuje iza Obame i nastoje zakljuciti nominaciju i krenuti na McCaina.
    Inace, nema nista revolucionarno oko Obame. Uglavnom tipicni demokrat ako se njega i njegove prijedloge poblize pogleda. Ove price oko prelazeanje preko nekog rasnog "dividea" su isto vec zamorne. Povijest amerike je povijest rasa, a Obama bi posto-poto to mjenjao tokom jednih izbora kroz simbolicne, emotivne govore, nade i slicne subjektivne percepcije javnosti.
    Bepo

    avatar

    20.05.2008. (17:18)    -   -   -   -  

  • Bljogerica

    Obama je postao senator jer je njegov glavni protivnik imao nekakav sekusualni skandal ako se dobro sjećam. Hillary je vjerojatno spremnij od njega , iako mene kao žensku osobu njezina ženska strana ne dotiče, tako da . . . Ipak smatram da je sposobnija od Obame, njemu je glavna teza - We do belive, we do dream . . . ma ono neki new age shit.Sto se tice Republikanca. Mislim da je lik novo izdanje Busha. Jesi li primjetio kako svima govori "my friend" gdje god da se pojavi ?

    avatar

    20.05.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • vanilla

    Pa on je ipak neki mješanac

    avatar

    20.05.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • Da

    Gluposti! Nemaš pojma o čemu se radi.

    avatar

    21.05.2008. (01:20)    -   -   -   -  

  • Ma daj

    Kad vec moras koristiti engleski jezik bar nemoj ispati glupan.

    Bye a ne by

    avatar

    21.05.2008. (01:32)    -   -   -   -  

  • AGRAMER

    Ako Obama pobijedi to je SAMO ZATO STO JE CRNAC.

    avatar

    21.05.2008. (01:34)    -   -   -   -  

  • don Branko

    BIVŠA PRVA DAMA SAD Hillary Clinton je danas na preliminarnim predsjedničkim izborima u Kentuckyju uvjerljivo pobijedila Baracka Obamu, dok se još čekaju rezultati iz Oregona.

    Na osnovu podataka s 31 % birališta, Hillary Clinton je osvojila 58 % glasova, dok je Barack Obama osvojio 39 % glasova.

    Pobjeda Hillary Clinton je, s obzirom na tjedan danas stara iskustva iz susjedne Zapadne Virginije i sličnu glasačku strukturu - kojom dominira ruralno bijelo, starije, siromašno i neobrazovano stanovništvo - bila očekivana

    avatar

    21.05.2008. (02:59)    -   -   -   -  

  • Cheddar

    I think McCain is going to win because his wife is prettier and has better manners than Obama's.

    It's Cindy vs. Michelle now!!!

    Post-racial faza ne postoji....amerika je mozda spremna, ali svijet nije, tj. evropa...

    avatar

    21.05.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..nema nikakve teorije da izbore u americi tretiraju na takav primitivan nacin,to je cista demagogija i takvi koji na rasisticki nacin razmisljaju o ljudima na osnovu bolje kože ne mogu proci u americi,ima ih ali tek zanemariv broj i oni ni o cemu ne odlucuju senzacionalizam je dobar kad ima osnove,kad je nema onda je stetan bas kao sto su danas i stetni tzv gurui demokracije ponikli u motristima,na kojoj god televiziji radili,senzacionalizam preko leseva ljudi,i bez smisla i utemeljenja,dakle promaseno utoliko sto to jednostavno nije tocno,ona amerika koja odlucuje na izborima nije rasisticki nastrojenja to je fakat sve ostalo su nagađanja i kompleksi sa daljine..
    ..usput ja sam za obamu,makar konkretno mi to ne znaci nista ,hrvatska ima mnogo i svojih problema bez da se brine o americkima,međutim naravno da je pohvalno sto pratis njihove izbore,vec odavno bi hilary odustala da nije dobrog stargo bili the kida,wiliama clintona..za godinu i po i mi cemo na izboru za pantovcak,napokon,hvala bogu..

    avatar

    22.05.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @tinolovka - drago mi je što imaš tako dobro mišljenje o Americi :-). I volio bih da si u pravu :-) Vidjeti ćemo u studenome ...

    avatar

    22.05.2008. (23:41)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    joooj vidjet cemo tko ce pobjediti. nekako me ni jedno od njih dvoje jos nije povuklo. jedino sto me zivcira kod obame i o cemu bruje u americi je to sto mu je mama bjelkinja, a on se ponasa kao da mu je to neka kazna, da ne govorimo da se nigdje ne spominje. a onda opet mislim da bi zbog te cinjenice mogao imati jedan plus vise ( ne zbog toga sto ne govori vec zbog toga sto mi je mama bjelkinja).

    avatar

    24.05.2008. (05:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...