Komentari

esabor.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • E-SABOR

    Možete predložiti i više kandidata. Naš prvi prijedlog je don Ivan Grubišić. Evo biografije skinute s weba (http://www.hau.hr/html/grubisic.html):
    Ivan Grubišić rođen je 20. lipnja 1936. u Dicmu. Maturirao je 1956. na Biskupskoj klasičnoj gimnaziji u Splitu. Diplomirao je 1962. na Bogoslovnom katoličkom fakultetu u Zagrebu, a 1982. na Filozofskom fakultetu u Zadru, sociologiju i filozofiju. Doktorirao je 1995. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu s temom Religiozno ponašanje katolika u Dalmaciji sredinom 80-ih i vrednovanje toga ponašanja.

    avatar

    19.05.2008. (08:37)    -   -   -   -  

  • wiva

    Tu funkciju bi trebalo ukinuti i prepustiti sav posao premijeru.

    avatar

    23.05.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    WIVA - Ustav se sada neće mijenjati, a predsjedničko mjesto je njime određeno. Zalažem se da narod dade svoj glas prije stvarnih izbora, bilo predsjedničkom ili premjerskom kandidatu.

    avatar

    23.05.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • iaa

    Sada će lokalni izbori za godinu dana,po prvi put se gradonačelnik bira neposredno pa predložite vašeg kandidata za gradonačelnika grada Zagreba,a za predsjednika ima vremena(tek za 2 god.) kao i za premjerskog kandidata.Pozdrav!

    avatar

    24.05.2008. (16:51)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    IAA - Organizirat ćemo i predlaganje za gradonačelnika Zagreba. Hvala za ideju!

    avatar

    25.05.2008. (00:46)    -   -   -   -  

  • edi

    nadan vidosevic, koji je godinama opstao na funkciji koja je po vokaciji politicka,a koju mu ni koalicijska vlast,nekim cudnim, cudom nije oduzela(?!)..danas u svom vlasnistvu ima paket dionica krasa u vrijednosti 6,45 milijuna kuna,placu od 200 000 kuna(kao predsjednik uprave krasa),do nedavno i vlasnistvo nad mauzolejom mestrovica u splitu(koji je nakon neuspjele izmjene gup-a, prodao za 7,5 milijuna kuna!),velebnu vilu na dornjem prekrizju(vrijednu milijun eura!),6.5 hektara zemljista u gorskom kotaru na kojem gradi luksuznu zimsku vilu sa bazenom,teniskim igralistima,konjusnicom,a po nekim informacijama i skijaliste sa zicarom,zatim..vikendicu u nemiri kraj omisa,te reprezentativnu zbirku slika, vrijednu par milijuna kuna!?
    sve to, radeci kao direktor splitskog dalmacijacementa,kao splitski zupan,zatim..kao ministar gospodarstva (do 95g.!),te predsjednik hrvatske gospodarske komore(u cetiri mandata!)!
    mozda bi stvarno trebali izabrati mudrinica za novog predsjednika vlade,vidosevica za novog predsjednika republike,a sirotog dragicevica,bar za cuvara drzavnog pecata,pod njihovim politickim sloganom.."dovoljno smo se nakrali,pa vas vise necemo krasti "!?
    casna pionirska!:))))

    avatar

    23.02.2009. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...