Komentari

movieclub.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • dr_gonzo

    Ima dosta filmova koji pretendiraju za ovu listu, ali Život je Lijep je moj izbor....

    avatar

    12.05.2008. (00:35)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    dobar post! ja bi ipak titanic na prvo mjesto ;)
    a za rockya, šta ja znam! ok, tebi je prosječan... no kažeš da je i jedan od najinspirativniji. ja opet mislim da samim time nikako ne može biti prosječan. a činjenica govori da je jedan od najčešće prikazivanijih filmova, pa ako hoćeš i kod nas :)

    avatar

    12.05.2008. (01:07)    -   -   -   -  

  • roda

    slažem se, rocky je zapravo vrlo dirljiv film s razrađenim likovima i atmosferom.

    avatar

    12.05.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • filmski baja

    movieworld ,citiram.....izbor je dakako subjektivan...

    avatar

    12.05.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  • Vader

    Trebao si staviti The Champ s Voightom...

    avatar

    13.05.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • Purgerica 4ever

    Titanic sam gledala mali milion puta.. već mi je i dosadan posto, al ajd s ove liste mi je to nekak zapelo za oko :)... uskoro će i kod mene bit post pa bum ti se javila :))) pozz

    avatar

    13.05.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • Groblje horrora

    Oj...

    djelomično se slažem sa tvojom listom, makar bi malo izmješao poredak, ali mišljenja su different...

    pa...Život je lijep mi je prekrasan ali zbog dosta humora ne bih ga stavio kao najdirljiviji film...

    titanic sam gledao također milijun puta...

    vidimo se...svrati..

    avatar

    14.05.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • Karabaja

    mnei top 3 najdirljivijih- život je ljep, forrest gump i savršeni svijet -uvjek me rasplaču. znam da je lista subjektivna al neznam kak savršeni svijet nisi stavio...

    avatar

    15.05.2008. (21:50)    -   -   -   -  

  • filmski baja

    jebemu karabaja dobro da si me sjetio kako sam to mogao zaboraviti,savrseni svijet mislim...

    avatar

    15.05.2008. (22:06)    -   -   -   -  

  • Purgerica 4ever

    ej, imam i ja novi postek, svrati :)))) pozz

    avatar

    18.05.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • burja

    ej zoki, evo ovako; kad je u pitanju dirljivost nekog filma, postoji nekoliko dimenzija i kriterija iz kojih svi vadimo zakljucke koji su nama filmovi dirljivi ili nisu. Tako da ovisno o podjelama tih dimenzija covjek moze napraviti vise od jedne liste najdirljivijih filmova. Npr. ima subjektivna i objektivna podjela, vec si se razjasnio oko toga (subjektivna), zatim, neki filmovi su nam bili dirljivi dok smo bili mali, sada nisu, neki nam prije nisu bili dirljivi, sada jesu, neki pak filmovi su nam oduvijek dirljivi i tako, e sad ja ne znam pod sta si ti mislis kad si napravio raditi tu listu, mozda nista od toga. Mozda si isao na neku drugu podjelu, npr; podjela po kriticarima i po publici, a mozda si i kombinirao sve ovo sta sam napisao. Inace, kad bih ovako napamet isao raditi svoju osobnu listu, koja bi bila kombinacija onih filmova koji su mi uvijek kad ih pogledam dirljivi i onih koje jedanput pogledao i bili su mi jako dirljivi ali i jako dobro napravljeni i visoko kotiraju na listi najboljih filmova opcenito, bilo bi to nesto ovako:
    1. The Land Before Time. Makar je animirani, za mene je to jedini film koji apsolutno svaki prokleti put izaziva nekontroliranu provalu sentimentalnosti i jakih sjetnih slika iz djetinjstva. Glazba i dijalozi medzu likovima me razderu, prekrasna prica. Jako osobni film i on ce uvijek biti za mene nepoderivo broj 1. Gledao sam ga kad sam imao izmedzu 5 i 6 godina. Skinuo sam ga prije pol godine i isti efekat ima na mene.

    2. One Flew Over the Cuckoo's Nest. Kombinacija zelje za zivotom i apsolutne nepravde. Na kraju filma sam i ljut i zalostan. Da ga pogledam jos koji put mislim da bi efekat mozda bilo isti.

    3.Cool Hand Luke. Osim sto su me nepravde prema zatvorenicima stvarno ljutile (ne glas sam psovao, sto ne radim), kraj me ubio potpuno. Gldeao bi ga opet jer je kvalitetan kao film na drugom mjestu.

    4. Awakenings. Jos veca zelja za zivotom, ali i jaca nepravda. Snimljen po istinitom dogadzaju.

    5. The Green Mile. Za taj film nisam siguran jer sam ga gledao sa 11 godina kad je tek izasao. Znam da sam da me totalno ganuo ali ganuo me i The Shawshank Redemption kad sam imao isto tako malo godina, mozda malo stariji a sad me ne dira nimalo, dobar film ali emocije 0 a stil snimanja je skoro isti (toliko da kad sam ga nedavno prije godinu dana gledao, skuzio sam da je jako slican sa zelenom miljom, provjerio i eto, isti redatelj). Tako da je to dosta upitno.

    -Inace, Titanic mi je uzas od filma. Napravljen bas da bude dirljiv a ispao (za mene!) potpuno patetican, cak toliko da je zadnji put kad sam ga gledao izvukao iz mene najgor. Pretvorio sam se potpuno u najobicnijeg sadista koji se se samo smijao onim jadnim ljudima kad je brod isao u propast i cekao one najgore scene samo da bi jos malo uzivao...jako lose.

    -Million Dollar Baby je dost dobar ali slabo dirljiv film koji je pred kraj prespor i dosadan.

    -La Vita è bella. Jako dobar film, ali nije mi pogodio zicu.

    -E.T. Pogodio zicu kad sam bio mali, ali sada nema sanse. Jako dobar djecji film.

    -Forrest Gump. Jako zanimljiv, zabavan i smijesan film. Cudnovat, ali nimalo dirljiv. Jako dobro napravljen i odlicno odglumljen film.

    Eto zoki, obecao sam ti da cu doc na tvoj blog i komentirati. Odlican ti je blog i cesce cu dolaziti. Dizem kapu!

    avatar

    19.05.2008. (17:54)    -   -   -   -  

  • filmski baja

    Burja...svaka ti cast,prvo zbog opsirnosti komentara kakvog rijetko tko ostavlja,a drugo zbog promisljenosti pri pisanju sto isto tako rijetko tko radi.Vidi se da se kuzis ne samo u film ko film,nego volis uci u srz onoga sto pojedini film predstavlja i uziviti se u temu o kojoj se raspravlja.Iskreno bih volio kad bi me cesce posjecivao...hvala...

    avatar

    19.05.2008. (18:48)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    svrati ;)

    avatar

    26.05.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • franko the kid

    ma kakav forrest gump, ma kaka hilary swank! miči to! lijepo ti meti zelenu milju

    avatar

    28.05.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • franko the kid

    btw burja owned "filmski baja"! muahaha :D

    avatar

    28.05.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • kolovoz

    ma ja se često znam raspekmeziti na filmove, izuzetno dirljiv film je shindlerova lista koja me je protresla skroz naskroz kada sam je pogledala. jedan od novijih filmova koji mi dugo nije izlazio iz glave je okajanje baš sam ga gledala nakon što sam pročitala knjugu nakon koje sam jedva došla k sebi, ne znam zašto, znam sam de se otkad sam ga gledala u kinu još nisam odvažila ponovno pogledati iako ga imam doma na dvd -u.
    jedan od nešto starijih filmova koji mi sada pada na pamet je the way we were ili naš prijevod djevojka koju sam volio s fantastičnim parom: barbrom streisand i robertom redfordom

    avatar

    29.08.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    PONIŽAVANJA KOJA SU DOBILA FORMU ZAKONSKOG AKTA

    Naličje totalne (ne)zaposlenosti

    Hrvatska je postala do kraja zločinačka i režimska zemlja. Takvom su ju učinile garniture ljudi na vlasti. Diktatura nad siromašnim i oplječkanim narodom ne prstaje. Izgladnjavanje krajnje je drsko i bezobrazno. Mesićeva skorojevićka politika dovela nas je mrki čorsokak iz kojega neznamo van. Dok tako zemlja se nalazi u katastrofalnom stanju i problemima, bankrot je na svakom čošku grada. U Hrvatskoj su se ovih zadnjig godina podizale čitave vile i vikendice za visoke hunkcionere režima.

    U Republici je ostalo trajno svjedočanstvo o lažima

    Sad se otkriva da je Hrvoje Vojković (HSLS) muljao sa novcem od "Croatia osiguranja". Te, otkriveno je, da je on član sekte za koju je dao izgraditi atraktivan prostor za sastajanje i djelovanje. Privredni razvoj je totalno stao, a industrija i poljoprivreda se raspala u teškim gubicima. Proizvodnje više nema, uglavnom je šverc na djelu. Kako bi se tako preživjelo. U zemlji je stvoren nered na osnovu "političke baze", i kontrole ljudi. Po već oprobanim staljinističkim manirima raznih ograničenja, uskraćivanja, doziranja istine i po slićnom obrascu - predsjednik Stjepan Mesić, na kraju svoja dva mandata, nama je kazao: da zna gdje su 8 miljijuna eura u stranoj banci. Da taj ukradeni novac treba vratiti u Hrvatsku.

    Pokornost naroda kao sredstvo ucjene

    Eto, Mesić zna gdje je opljačkani novac, njegov mandat predsjenika RH, započeo je s otkrivanjem novac - tako i završava. Mesić zna poreklo novca i odakle je iscurio iz naše zemlje. A on smatra i sad, da taj novac treba vratiti se Hrvatsima. Socijalistički kralj Stjepan Mesić, određivao nam je (ovih) zadnjih deset godina kako ćemo živjeti. Sad nam ponavlja svoje bajke i laži. bila je to strahovlada i činjenica "crvenog pakla", koji nas je olešio. I danas partija opet ponovo je na vlasti i na glavnim pozicijama. Očito je, da bivši partijski aparat - komiteti dopeljali su nas u propast. Tu smo dans gdje jesmo, zaduženi i prodani stranim gazdama. Protiv toga nazadinskog mentaliteta nitko se ne buni. Kao da lijeka nema. Došao je novi tavnatelj državne televizije HRT-a, koji nam je vratio partizanske filmove, na tv-ekrane.

    Komunistička banda nikada nije za ništa odgovarala

    To sve nije nikakvo čudo, jer opet smo dobili predsjednika "komunjaru", koji treba zasjesti na Pantovčak 18. veljače 2010. godine. Ljudske prava u Republici Hrvatskoj se najgrublje krše, a u stvari je to "najotrcanija fraza", vremenske malograđanštvine. Čija je to kontrola ljudi? Nije teško zaključiti. Ujedno to je udar na građanske slobode, civilizaciju i kulturu razvoja. Glavna kontrola se obavlja putem televizije i štampe, koja je "žezlo", odnosno vladalačka "palic" nad narodom. Bande i lopovi su vlasnici tv-emisija, koje su fingirane* i ništavne. Sve da bi se i dalje održala "tama" u pospanom čoporu. Dolazi "pravda" i "svijetlo" tako kaže drug Ivo Josipović, tak Mesićev klon. Građani su dobiliono što su zaslužili. Koliko je Mesićeva, Sanaderova ili Kosorkina vlada bila nemilosrdna prema "grešnicima" pokazalo se je hitnik protjerivanjem iz svojih redova: ministra, članova Nadzornih i drugih odbora... Pitam vas: Tko je u Hrvatskoj sramota - političari ili narod?
    šefovi nad državnim poduzećima kao sad odgovaraju, što su ih nekoliko pritvorili. Stjepan Mesić je uništi Hrvatsku, i na kraju svog mandata za nagradu dobiva rezidenciju vrijednu 2,5 milijuna kuna, gdje će imati: poslugu, šofera, stražu,..i.td. Mislim da su Hrvati lud narod !

    Naša Jadranka Kosor "kosi" sve redom !

    Jedna lokalna HDZ-ovka D.B. između ostalog mi je rekla: kako njihova Kosorka "kosi" ili bolje rečeno uvodi red u državi bezakonja. No, ja bi volio da je to tako, ali očito, mislim, da to nije istina. I da osobni obračuni preplavili su medije - borbom preko leđa naroda. Hrvatski narod "opet" nema ništa od toga. Ljudi su nezaposleni i dalje i nemaju od čega živjeti. Sve je to samo učvršćavanje vlasti jene grupe, nad drugom grupom. Kad Jadranka "kosi", ona "kosi" svoje s kojima je do jućer zajedno krala. odnosno držala im lojtru. Nova afera "žito" kaja ovih dana izašla je u javnost o "Đakovštini", to je samo ukiseljena rana kriminala. U koji su svi oni umješani. Nestalo je iz silosa vrijedno "žito" 25 milijuna kuna. Ministar poljoprivrede Petar Čobanković, ne zna gdje je nestalo žito i gdje je nestao novac.
    Sve je to tužno i jadno !

    U Bjelovaru, 05.02.2010.
    C R O A T I A
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    28.06.2010. (12:23)    -   -   -   -  

  • no name

    "Pay it forward" i "John Q"

    avatar

    05.02.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • Spasenaje Hrvata ŠTIT

    HDZ BANDA MEĐUSOBNO SE OBRAČUNAVA PREKO LEĐA HRVATSKOG NARODA

    BIVŠA MINISTRICA BRANITELJA ZLOUPOTREBILA JE SVOJU DUŽNOST

    A sada Jadranka Kosor, je predsjednica Vlade Republike Hrvatske - najprije, ona je smišljeno putem hrvatskih medija najavila - borbu protiv kriminala i korupcije, a zatim je onda počela revno progoniti svoje HDZ-ovce: Damira Polančeca, ministra gospodarstva, i Ivu Sanadera, bivšeg premijera s koji je šurovala, odnosno, koji joj je bio šef. Dok je Ivo Sanader organizirano potkradao državu i narod, Jadranka Kosor mu je držala lojtru.

    BRANITELJSKA VJETRENJAČA UVIJEK KLATI PO POTREBI

    Evo i sad bivši osnivač HDZ-a i bivši ministar unutrašnjih poslova policije (MUP) Ivan Vekić najavio je putem hrvatskIh medija, ili bolje rečeno, on je javno zaprijetio Saboru i Vladi RH, da dolaze branitelji na Trg sv. Marka "pa da vidimo tko će nas maknuti?" Vekić je prije nekoliko dana saslušavan u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku vezano uz ratna zbivanja u istočnoj Slavoniji.

    STJEPAN MESIĆ BIO JE PREDSJEDNIK SFR-JUGOSLAVIJE I VRHOVNI KOMANDANT JNA, A UJEDNO I VISOKI DUŽNOSNIK HDZ-a ?

    Prvi put zabilježen je raspad i podjela u HDZ-u 1994. godine, kada su tu stranku napustili Stjepan Mesić, predsjednik Sabora RH, Josip Manolić,..,Slavko Degoricija, Zlatko Canjiga i ostali članovi.. Danima mi smo (tada) slušali u medidijima njihove izjave. Te sve HDZ-ove afere i prepirke trajale su godine, ili bolje rečeno one su trajale od 1989., pa sve do 2011. godine. Najveća je sramota - što ti svi ljudi su iskoristili državu i institucije i narod za svoju osobnu borbu. Oni jedni drugima podmeću i makivaju svoje neistomišljenike s položaja..

    SVE TEŽA JE SITUACIJA U ZEMLJI U KOJOJ NEMA RADIKALNIH PROMJENA

    Čak i u Saboru RH, javno neki zastupnici govore: da "HDZ je zločinačka organizacija", koja ne samo da je pokrala narod - nego je i krajnje uništila mnoge ljude. Činjenica je, da dužnosnici te stranke su učinili velike zločine prema svome narodu. Instrument vlasti je prvi politički problem u Hrvatskoj. Jadranka Kosor pokazuje nam "mjesec u vodi" i govori - uhvatite ga u svoje naručje.. Mesićeva "pudlica Suzana" vlada Hrvatskom !?

    ZAŠTO SAD VLADA RH, NE ŠTITI HRVATSKE BRANITELJE?

    Uostalom nema nikakve razlike između onoga što se događalo od uspostave 1989., nove države Hrvatske, pa do danas. Velika poduzeća su pokrali HDZ-ovci. Ovdje nije samo pitanje - kako će Hrvatski narod dalje živjeti, nego i kako ćemo se riješiti te HDZ-ovske bande !? Hoćemo li i dalje klicati i pljeskati onima koji su nas uništili? Mislim dok je i jedan bivši komunist na vlasti, za Hrvatsku i narod tu nema sreće.. Demokratizacija u Hrvatskoj je nemoguća, jer na vlasti je bivša komunsitička elita. HDZ-e tobože nudio nam je promjene, a u biti je pokrao i uništio narod...

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
    Branko Stojković
    C r o a t i a
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --------------------------------------------- -----

    http://brankostojkovic.blogger.ba/
    http://crostojkovicstit.bloger.hr/
    http:/ /crostojkovic.blog.rs/
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    13.02.2011. (16:53)    -   -   -   -  

  • crni bjelovarčan

    SVE JE LAŽNO I LUDO !!!ponedjeljak, 28.03.2011.MEDIJI LUDI I POLUDJELI ANĐELI SVJETLA !!!

    DA OVAJ NAROD NIJE BOLESTAN ONDA NEBI TO SLUŠAO !

    Stjepan Mesić stalno pravi štetu Hrvatskoj, a ni mediji nisu ništa bolji...

    Dana 27. ožujka 2011. godine u nedjelju na prvom programu HRT-a započeo je Dnevnik sa
    prekucavanjem Zorana Milanovića (SDP) i Branka Bačića (HDZ) oko izbora i izbornih jedinica. Pitam vas: Što su SDP-e i HDZ-e ovoj zemlji dobro donjeli? Zašto mi građani uvijek gledamo sve isto na televiziji i tako godinama...Uostalom tko je Milanović i tko je Bačić? U glavni Dnevnik TV-a bio je pozvan kao gost Budimir Lončar. Da koa dobar poznavatelj vanjske politike objasni svjetska zbivanja na Bliskom istoku. Bilo je "tužno i smiješno" gledati kako Lončar se tri puta ponavlja - kako je prevladala mlada internetska revolucija. Gledali smo starog senilnog i zbunjenog čovjeka, koji nije ništa novo rekao. Ali zato, između ostaloga Lončar je bio najavljen kao visoki diplomata u (bivšem) SFRJ-u i kao bivši savjetnik s dva mandata u uredu Stjepana Mesića.

    Nije ovo prvi put da mi građani gledamo neki "banalni" Dnevnik, odnosno vijesti koje več godinama tako počinju. Hrvatska tone sve dublje gospodarski, moralno i ekonomski...

    Hrvatskom narodu nije više "ispran mozak", nego Hrvatskom narodu izvršena je "lobotomija mozga", jer svašta dopušta. Dok cijeli svijet je protiv diktatora Gadafija, bivši predsjednik Stjepan Mesić ga svim snagama. Ja mislim - Mesić namjerno tako sramoti Hrvatsku. I nanosi nama Hrvatima štetu, kao što je to uvijek činio... U Dnevniku treća kao važna vijeest bila je "da general Ante Gotovina poručuje iz Haaga - da ne želi prosvjede po ulicama zbog njeka." Ja mislim da sve su to nećije smišljene laži.. Međunarodni sud u Haagu izreći će 15. travnja 2011., presudu Anti Gotovini za ratna zbivanja u Hrvatskoj. Udruge branitelja spremaju prosvjede jer su nezadovoljne s takvim zbivanjima...

    Neki dan jedna žena je fenomenalno prosvjedovala - na sebi je imala napisanu parolu "HDZ", "Četnici" i "kukuriki koalicija", te je udarala sa dva poklopca od zdjela za kuhanje..Ovakva slika najbolje govori kakva je politika u Hrvatskoj. Da ovaj narod ima "čisti um" i da nije bolestan razumio bi tiu jednostavnu poruku. Onda nebi bio Stjepan Mesić, predsjednik s dva mandata - a to je ravno dese4t godina "jarma" Hrvatskom narodu. Mesić je bio 1991. godine najveći "četnik" koji je razarao s JNA hrvatske gradove. Taj Vrhovni komandant general štaba Jugoslavije, prouzročio nam je najviše zla. Zna se tko su bili: Tuđman, Manolić, Bobetko, Bilandžić,.., i stari Mesić. koji su najviše poubijali i poklali Hrvata. O tome svemu se mora šutiti. U vijestima nam se fingiraju informacije, kako bi nas se i dalje držalo u koncentričnoj neprosvjetljenosti. Zato imamo ovakvu Hrvatsku, gdje "dvesto bogatih" su "sol" zemlji i to uz korumpirano svečenstvo... Šefovi su nam bili bivši UDBA-ši i sad njihova djeca.

    Pogledajmo stanje u jednom gradu Bjelovaru - tko je župan Miroslav Čačija? Tko je glavni šef vojarne HV-a u Bjelovaru? Jedan Bivši kapetan JNA Slobodan Dragišić, bivši KOS-ovac. Njegov rođak Mirko Knežević, pukovnik KOS-a pobjegao je iz Bjelovara. Zar su se branitelji za to borili? Da sad potvrde piše Dragišić, bivši oficir - lažnim braniteljima...A za to najvjerojatnije prima i novac. Jedan čovjek iz Gornjih Plavnica bio mu je kreditni jamac, a sada otplačuje njegov novi automomil Pegoot. Isto tako pogledajmo glavne hrvatske medije: Večernji list, Jutarnji list, 24sata,.., Vjesnik, koji pišu o "kućnim ljubimcima", a ne o problemima čovjeka... Tako i mnoge televizijske emisije imaju za cilj ismijavati pametne ljude. Nema u tome svemu lijepote i istine...Poručujem hrvatskim braniteljima: Vi branitelji najedite se svojih govana" i nemojte se više javljati.. Vi kao prodane "hulje" doveli ste na vlast "nitkove" u Hrvatskoj. Svi oni protiv kojih ste se navodno borili - oni su se vratili u Hrvatsku. A po našim zakonuima su amnestirani i abolirani, znači čisti su neprijatelji kao sunce...

    U Bjelovaru; 28. ožujak 2011. godine

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"

    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    28.03.2011. (22:14)    -   -   -   -  

  • CRO-HRVAT-STOJKOVIĆ

    DOČEK HAŠKIH PRESUDA 15.04.2011. GODINE TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA ZAGREB
    PRIMA:: brankostojkovic152@yahoo.com

    To: info@stop-progonu-hrvatskih-branitelja.com

    DOČEK HAŠKIH PRESUDA 15.04.2011. GODINE TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA ZAGREB

    www.stop-progonu-hrvatskih-branitelja.com

    Pozivamo cijeli Hrvatski narod da se priključi dočeku oslobađajućih haških presuda koji će se održati 15.04.2011. godine s početkom okupljanja u 09:00 sati, a samog programa u 10:00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

    Prema programu na trgu će prigodne pjesme otpjevati Niko Bete i Mladen Bodalec, a prije presude obratit će Vam se predsjednik Pokreta Stop progonu hrvatskih branitelja gospodin Zvonimir Trusić. Nakon prijenosa uživo imat će te priliku od gospodina Ivana Vekića ratnog ministra poslušati prve komentare na iste.

    Presude uživo kao i cijeli program imat će te priliku pratiti na velikom video zidu, koji će biti postavljen isključivo za ovaj događaj!

    Hrvatski narode okupimo se i pokažimo da smo jedinstveni i složni u potpori našim generalima u Haagu!

    PROGRAM:

    1. Početak - snimka pjesme MOJA DOMOVINA

    2. Božidar Alić - najava početka događaja

    3. Obraćanje organizatora – riječ dobrodošlice Zvonimir Trusić

    4. Niko Bete – „Ante, Ante“ i „Vratite se iz Haga“

    5. Božidar Alić - recital

    6. Mladen Bodalec - Ruža Hrvatska i Lupi petama

    7. Video prilog – Ivan Pandža, Orkan

    8. Molitva uoči uključenja u prijenos izricanja presuda

    9. Uključenje u izravni prijenos izricanja presuda hrvatskim generalima

    10. Božidar Alić (komentar presuda: ako presuda kako se očekuje bude oslobađajuća, govori Gundulićevu Slobodu)

    11. Po izricanju presude skupu će se obratiti ratni ministar gospodin Ivan Vekić

    OBZIROM NA MEDIJSKU BLOKADU ZAJEDNIČKOG DOČEKA HAŠKIH PRESUDA KOJA JE OVIH DANA U POTPUNOSTI SPRIJEČILA DA U JAVNOST IZAĐU SVE INFORMACIJE O OVOM DOGAĐAJU APELIRAMO NA SVE KOJI DOBIJU OVAJ MAIL DA GA PROSLIJEDE SVIM SVOJIM PRIJATELJIMA I POZNANCIMA!

    -------------------------------------------------------------------------- ---------

    Poštovani !

    Hvala Vam na pozivu u svakom slućaju se vidimo. Krajnje je vrijeme da naše prave rodoljube i branitelje podržimo na sve načine...

    U Bjelovaru, 13. travanj 2011. godine
    PREDSJEDNIK POKRETA "ŠTIT"
    Branko Stojković
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    13.04.2011. (19:41)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ i VESNA

    27.04.2014., nedjelja
    Vjenčanje 22. ožujka 1980., Branka Stojkovića i Vesne Horinek iz Bjelovara

    Branko i Vesna pred oltarom i svećenikom

    Biografska priča

    Sreli smo se 1977. godine u "cvijetu mladosti" ja i Vesna Horinek, rođ. 07.12.1960., a onda smo poslije bili smo se našli u selu Kapela na dočeku "Nove godine" u mjesnom domu. Ja sam tada imao curu s kojom sam se zabavljao, ona se je zvala Nena Vlahović, iz mjesta Obrovnice, kraj Bjelovara. Nakon nekoliko dana od "Nove godine" 1978., ja i Vesna smo otišli u kino "Gorica", te iznenadio sam se kad me je cura Nena sačekala polije predstave na izlasku iz kina. Tada sam s Nenom prekinuo našu vezu. Ona je tada bila ljuta i plakala je,.., morao sam je "malo pljusnuti po obrazu" da se makne od mene,.., jer bila je nasilna i bezobrazna... Neka mi oprosti zbog te pljuske bio sam mlad i tvrdoglav... Nisam htio biti licemjer da sastajem se s dvije djevojke potajno. To sam razriješio odlučno. Ja i Vesna Horinek iz Velikih Sredica, koja je živjela na periferiji grada Bjelovara, hodali smo zajedno dvije godine, zatim smo se vjenčali 22. ožujka 1980., u Rimokatoličkoj crkvi, tj. u župi u Bjelovaru. Oženio sam se mlad sa 22 godine života. Vjerojatno tako je sudbina htjela.

    --------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 27.04.2014. (nedjelja)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2038.

    avatar

    27.04.2014. (13:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...