Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • TDW

    Au, ima toliko primjera da ne znam odakle bih počeo, a ne odnosi se sve na mikrofon u kadru i sl. To je najmanje zlo. Sjećam se jednog filma, mislim da je u pitanju bio "Fled", koji su preveli kao "Bijeg", gdje je Stephen Baldwin u bijeloj majici, pa zatim obuče jaknu, da bi u sljedećem kadru opet bio u majici, a zatim u sljedećem opet u jakni :-D A sve se događa unutar pola minute!

    avatar

    27.06.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • Nina

    Ja sam veliki fan Gospodara prstenova pa i znam da ima puno grešaka, koje, ja, stvarno ne bi nikad ni primijetila, osim one Jacksonove djece koja glume i hobite i ljude i koga sve ne:) A da ću primijetit da je Shadowfax zapravo ženski konj - ni u ludilu hehe:)
    Idem baš na stranicu vidjeti Harryja Pottera:)

    avatar

    29.06.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Recimo, pizdarija u novom Indiani Jonesu, ali vjerovatno je nitko nije primjetio osim mene.
    Radnja se događa 1957. i u filmu se Indiana šora sa ruskim špijunima. Okej. Kad dobije otkaz na faksu ravnatelj ga pita što češ sada raditi a on pametno odgovara "Možda idem u Leipzig predavati na faksu...." .
    Leipzig je 1957. bio usred Istočne Njemačke i čisto sumnjam da bi američki profesor sumnjive prošlosti na vrhuncu hladnog rata tamo dobio profesuru.....
    Ali Lucasa je očigledno bolila kita za takve detalje..

    avatar

    30.06.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...