Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    "mislim da b bilo potrebno obvezati pasovlasnike da moraju posjedovati određenu količinu znanja potrebnu za normalan odnos vodič/pas i obvezati pasovlasnike da primjene to svoje znanje."

    Potpuno se slažem s tobom. Kao što ni zločesta djeca nisu kriva za svoje male zločine, već njihovi roditelji koji su im posvetili premalo pažnje, odgoja i truda, tako su isto krivi i vlasnici pasa, a ne psi. Pas je životinja i naravno da će se ponašati po nagonu, ali ako ga je već odlučio nabaviti, onda je vlasnik taj čija je dužnost (!) tja nagon usmjeravati, a psa odgajati. Naravno, to ne može bez potrebne edukacije i ja bih, čak, uvela tečaj na kojem se dobije certifikat da je vlasnik sposoban imati psa kao suputnika te da ih policija provjerava imaju li certifikat, kao što provjeravaju imamo li vozačku kada nas zaustave u prometu.

    I zbog sigurnosti drugih ljudi, a i zbog samog psa, da ne upadne u ruke nekog manijaka koji će se prema njemu ponašati zvjerski ili nemarno. Naravno, iz uz certifikate bi došlo do anomalija, ali bi ih ipak bilo manje nego do sada. Odlična tema :)

    avatar

    06.05.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Apsolutno potpisujem! I ono o ustajanju u pet ujutro...:)))
    Pusa, vole Vas Luki+Goldie+bebač :))

    avatar

    06.05.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Imam sreće, moj pas ustaje tek u podne.:))

    Odličan post. Trebala bi ga pročitati većina pasovlasnika. Nikad dovoljno edukacije kad su ta divna stvorenja posrijedi.:)

    avatar

    07.05.2008. (00:57)    -   -   -   -  

  • levant

    tja. nisam se naspavala već 3,5 godina. a neću ni idućih 12. tja. :)

    avatar

    07.05.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...