Komentari

nklege.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Dumba

    o (nula) komentara, ne mogu vjerovati da ovakav rezultat i ovakav opis istoga nije zaslužio pozornost surfera...ajde, radni ponedjeljak je pri kraju, opustite se i pišite pa makar i dobro.

    avatar

    05.05.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    Dumba čudo jedno, stide se valjda a danas je zabilježeno 372 posjeta do 20.00 sati.
    P.S.
    Molim obožavateljice da nam nezatrpavaju mail zahtjevima za Ferdinim fotkama. Nažalost nemam odobrenje njegove najdraže da ih dijelim prema tome - ništa od toga.

    avatar

    05.05.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • nin@

    nama je bilo super...vidimo se i sljedece godine na istom mjestu u isto vrijeme.....nama je najbolji igrac bio nas tetak alen..a ne kurta....pozz cijeloj ekipi lege.....stvarno ste najbolji....

    avatar

    05.05.2008. (20:49)    -   -   -   -  

  • nora@

    nama je bilo super...vidimo se i sljedece godine na istom mjestu u isto vrijeme.....nama je najbolji igrac bio nas tetak alen..a ne kurta....pozz cijeloj ekipi lege.....stvarno ste najbolji....

    avatar

    05.05.2008. (20:50)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    nin@ & nor@ to što je vama bilo lijepo naš je najveći uspjeh, a slijedeće godine spriječite tetka da igra na betonu, parketu, pa sa humanim zvijezdama... nego neka se pričuva za Lege pa kada skupi više od 8 minuta po tekmi zasigurno ulazi u konkurenciju najboljeg. Sada ga očekuju dvije važne tekme. 19. i 26. svibnja za prvaka baranjske lige veterana. Lječite ga, mazite i pazite a onda fešta NK LEGE 30.05. uz Passage band. Treba plesati cjelu noć! Dođite i vi i povedite roditelje!

    avatar

    05.05.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • Ekspertize,kojekakve

    cijeloj ekipi od srca čestitam na ovom uspjehu u Savurdiji sa žalom što nisam mogao biti sudionik tog super rezultata.vidimo se uskoro.

    avatar

    06.05.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • VNK Olimpija

    Lege čestitke na osvojenom drugom mjestu.Gosp.Kljun vama posebno čestitke na ovom velikom trudu što ste Slavonce ili (Baranjce) odveli u Istru na spektakl to im se ne događa često samo da znaju to cijeniti.A za nagodinu dajemo još 5 igrača po vašem izboru da osvojite 1.mjesto

    avatar

    06.05.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    VNK Olimpija Hvala na čestitkama a svi koji su bili (bilo nas je 94!!!!) su zadovoljni uspješnim vikendom i dobrim odmorom. Turnir su domaćini skenjali promjenom propozicija u zadnji čas no što je tu je.
    A igrati za VNK LEGE mora se zaslužiti - time što moraš biti normalan čovjek. E takvi su moji igrači.

    avatar

    06.05.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • Dumba

    Samo da se zna, nakon ovog ugodnog vikenda i veteranskog nogometa treba mi otprilike 700 dana za odmor.
    Pozdrav KŽD-u, igračima, stručnom timu, liječničkoj službi, belom...ma svima hvala na društvu,bilo je super.Ponovilo se!

    avatar

    06.05.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • Stari kibic

    Kada gledam kako svi oko dumbe padaju odmah se sjetim brata mu Mileta. Krv nije voda. Sretno u osvajanju prvenstva!

    avatar

    06.05.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • Darac S.

    Bravo Lege!!!

    avatar

    06.05.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Dumba

    Pa i nije, hvala "Stari kibic".

    avatar

    06.05.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • medo

    Evo, i ja se probudih iz sna. Mislim da će se svi složiti da nedostaje slika gdje se vidi budućnost VNK Lega,a bilo ih je.... nisam ih ni izbrojit mogao. Hvala vam svima na lijepom produženom vikendu i ugodnim trenucima. Kljun kapa dolje za organizaciju i vjerujem da će ovo postati tradicionalno druženje. Što više reći osim hvala i dr.Ragužu, dr.Pušeljiću, dr.Rotim Tanji, dr.Perić Mariji... i svim drugim dr.(oprostite nisam sve popamtio, veteranska amnezija) i HVALA BELOM ŠTO JE SVOJIM ČAROBNIM RUKAMA OSBOSOBIO EKIPU ZA FINALE.Ako niste dobro izbrojali na svakog igrača jedan dr.

    P.S. Nažalost evo i tužne vjesti , a to je da odoh u petak u bolnicu na vađenje meniska ( pridružih se svim onim kljakavcima, Kebi, Kljunu,Vuji....).

    avatar

    06.05.2008. (21:40)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    Dumba ... jedan život malo je... Ponovit će se! Imaš li ti Dumba uistinu neku bioenergiju pa se svi oko tebe umire, kleknu, legnu, prevrnu... ? Stari Kibic Mile Dumančić je bio brutalan, Darko je jedan finjak. Prosim lepo. Darac S. opet taj Darac S... ja ga sigurno poznam, tko li je to? medo fotke podmlatka nisam postavio jer se naš prfofi fotoreporter u potpunosti posvetio tekmama... iskopat ću nešto na svoju grbu. A što se meniska tiče... pis of kejk. Kad ti kažem.

    avatar

    07.05.2008. (08:50)    -   -   -   -  

  • VNK Olimpija

    Lege moje moram priznati da ću morati dovesti pojačanje u obrani radi vaših ubojitih špica FERDO-RUDEŽ-OREČ izgleda da će se igrat flasteri na njih trojicu.A za ove ostale igraće imamo riješenja

    avatar

    07.05.2008. (09:11)    -   -   -   -  

  • tihi

    evo jednog komentara iz savudrije.prvo i sam sam iz okolice osijeka ali spletom sretnog života zavrsio sam u istri pa tko i igram u savudriji.uglavnom sam bio iznenadjen dosta lošim rez lega jer sam mislio po znanjima igraca da je prvo mjesto zagarantirano.ali ipak sav. proljeće je imalo 70% prvog tima koji se još aktivno bave nogometom i nemaju trbusćiće jer oni nisu za lokanje,feste i ostale usputne stvari koje slijede nakon tekme kao u slavoniji.no na godinu mislim da ćete napraviti puno bolje rez i biti prvi i tako naći razlog da produljite boravak za još jednu noć i dobro se napiti i zabaviti.poz iz umaga do godine i donesite rakije.ps.živce ostavite doma da se ne pnavljaju situacije kao zadnji puta.veliki poz od slavonca

    avatar

    04.10.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...