Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • cveba

    ..vec sam ti pet put ' rekla da Darka treba stampati integralno, samo kaj mene niko ne slusa . Daj mi ga za Kolo ili za Fantom , ako ti je po volji , samo ga daj !

    avatar

    27.04.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    genijalno! sad su mi mnoge stvari jasnije, odnosno, nejasnije na atraktivniji način. ima li još što od Desnica osim Antikvarijata? (makar i u skrivenoj dimenziji)

    avatar

    28.04.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Cveba, nalupat ću te po...ne, neću, to bi ti se svidjelo! Čuj, ne ide to tako! Desni ima izdavača, Valerija Jurišića - ovaj sam čas s njime razgovarao. Postoji i jedna lateralna inicijativa izdavanja, ali Valerij tome nije sklon. Uglavnom, sada sam dogovorio - a ja nemam pravo sam izdati te eseje i priče, iako su eseji, njih dvadesetak, izdani u Vijencu devedesetipete, a priče su pod nazivom Pieta pripremljene za izdavanje kao cjelovita zbirka - da konzultiramo bivšu suprugu, pa da se u slijedeću srijedu sastanemo i odlučimo u kojoj ćemo formi to izdati. Jer, kao što vidite, taj je opus nevelik (dvije zbirke izdane, jedna u pripremi i dvadesetak eseja, te, par pjesama, no koje ne kanim objavljivati jer je Darko odustao od toga još početkom devedesetih) ali zaista vrijedan ukoričenja.
    Zube, ako želiš, pođi do Vijenca, i tamo to pronađi. Cvebo, uostalom, ti bi mogla zamoliti nekoga od tvojih prijatelja da nam to iz arhive Vijenca izvade i prirede, jer Valerij to ima u e-formi, ali to valja pronaći u arhivi. Eto.

    avatar

    28.04.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    P.S.
    Zube, ima, zbirka Odraz u bijelom. Tebi će se svidjeti.

    avatar

    28.04.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • odmak

    Htjela bih vjerovati da je potvrdio svoja razmišljanja.

    avatar

    28.04.2008. (19:43)    -   -   -   -  

  • cveba

    dobro, Nesho, nist se nemre bez da su autorska prava rijesena, jel' tak, nije problem izvuci sto je vec stampano u Vijencu, problem je da se to opet lansira i ukorichi kako se zakonski pristoji, ja sam veliki zagovornik linije autorskih prava, pa de to malo poguraj, ti prego, a ja bum sa svoje strane sve kaj treba.

    avatar

    29.04.2008. (01:58)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Neka izvuku sve što je sredinom devedesetih objavljeno u tih mislim 23 broja Vijenca pod egidom Kraj stoljeća. Darko je tamo u svakom broju podlistka Homo Volans objavljivao ovakve eseje, koji su bili svojevrsna suma onoga što danas znamo, horizont suvremene znanost.

    avatar

    29.04.2008. (10:26)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..u koliko se ne varam, sredinom devedesetih Vijenac jos nije imao elektronsko izdanje, a boga pitaj gdje su rukopisi, elem kad se dogovorimo oko godine ( prije ili poslije Vijenca 124 ) mozemo potraziti to preko tadasnjeg sefa deska, ako to vise nije bio Mario Bosnjak onda bumo trazili kod koga vec bumo.

    avatar

    29.04.2008. (13:11)    -   -   -   -  

  • cveba

    P.S. u ostalom, sve se to nadje u NSK, samo da provjerimo datume da siroti Zub ne bi gubil vreme...:-)

    avatar

    29.04.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...