Komentari

neobitchnazona.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • F.a.C.a.

    to je nesto novo, nesto divlje..:))))
    nova ivana......a opet ona stara,nije se promjenila puno...:)))

    avatar

    23.04.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • cuba

    :S
    hmmm... kao što si napisala - nećete me shvatit.. nisam te baš shvatila.. jel ovaj ima kakve veze s upisom na faks i straha od toga da se ne upišeš, svađom sa Sunčekom...? neki dijelovi malo asociraju na to... ljudi sa slike s ene miču..kao razred sad u srednjoj školi...?
    ako je tako... ne znam ja još imam 2 godine do toga oko upisa i tak... a Sunčeko...pričala sam s njom neki dan... i moram ti reći... ono zamisli se- nisi ti uvijek u pravu..znam da je stres sad, sad će kraj školske godine i sama si napisala kod mene na blogu da si pokvarila neke ocjene, razumijem to sve, ali razmisli o Suncu, ipak ste se družile 4 godine... i vjerujem da bi to prijateljstvo moglo potrajat i duže...jer prije uvijek di je Golubica tu i je i Sunce... a sad...hmm.. maloo je čudno i tužno vidit vas razdvojene na školskom hodniku, svaka na svojoj strani...
    a što se tiče brisanja tvog bloga - nemoooj... barem povremeno napiši nešto...mislim da imaš jedan od najboljih blogova, i da fkt lijepo pišeš i izražavaš se... nemoj ga brisat... ja sma tvoj vjerni čitatelj hehe ja sam tvoj fan hihii....
    ajde uživaj,, drži se i izdrži još malo ovih 6 tjedana u školi...brzo ćeš se i ti moći odmorit, a i svi mi....pooozz i puuusa

    avatar

    24.04.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • ina

    Ej..ovaj..hmm..u nekim rečenicama te razumjem a u nekim ne..najviše u ovu "Ne postoji zgodan i pametan muškarac."hehe..a neznam..i ja sam si čudna u zadnje vrijeme..leti mi stotinu misli glavom..sad sma sretna pa sam tužna..poludila skroz..a valjda ču se smirit..
    Uglavnom dobar je post..izgleda kao da nisi puno razmišljala šta češ napisat nego ono šta ti je palo prvo na pamet pa napisala..neka..to je fora..
    Ajde drž se..uživaj.kiss

    avatar

    25.04.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • neobitchna zona

    hellouuuu hellouuuu!!! :)
    ponosna sam na svoja tri komentara! :) volim vas ljudeki... a sad da vam malo razjasnim svu ovu zbrku...
    pa ovako... hm... post nema veze s faksom, već sam se prestala brinut oko toga i ne mogu reć da imam neke velike brige koje me tište, al ono... neke stvari sam već napisala u blogu. ne cuba, ja nemam prijateljicu i tu osobu koju si ti spomenula ja više ne poznam. žao mi je... previše je toga bilo da bi se zaboravilo, previše puta se oprostilo,... nema više! i marina se s tim složila... lako je tebi ili bilo kome ostavit takav komentar kad si čula samo njenu stranu priče. i to više ne želim komentirat... mogla bi ja sad tu roman napisat, al ja sam jednostavno prešla prek toga i nastavila sa životom bez dotične osobe. i to je rješena stvar. ja nemam šta više razgovarat s njom.
    a post je povezan i s mojoj dilemom zato ovo "lijevo? desno?", povezan je s mojom najboljom minkicom koju fakat volim iz sveg srca i koja me nikad nije izdala ko neki ljudi, povezan je s osobom koju jako volim i koju sam jako razočarala(čitaj Tomica),...
    hm... s čim još!?! povezan je s mojoj željom za kontrolom događaja oko mene "Lutkice moje, plešite…Konci su još uvijek u mojim rukama."...
    i tako... ako vam još nešt nije jasno, pitajte!!! :)
    i drago mi je što netko shvaća kak je to kad imaš džumbus u glavi... :)))

    PUSEK ŠTABI, CUBI I INI!!! :))) FALA NA KOMENTARIMA... :)
    VOLIM VAS PUNO I JAKO VAS CIJENIM!

    avatar

    25.04.2008. (17:13)    -   -   -   -  

  • aNdReA

    pročitah tvoj post čim si ga objavila..i niš mi nije bilo jasno...sam mi je bilo onak fora napisano...
    sad vidim da je neka svađa sa suncom...neznam o čem se radi niti se nebi petljala....to je vaš problem...
    uglavnom...sviša mi se kako si to napisala...sve je onak...ma super...hehe...
    uglavnom...dok si ti bez velikih briga...sve je super...ajde uživaj i ne zamaraj se glupostima....pusaaaa

    avatar

    25.04.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • Freedom Of Heart

    Pronašla sam se u tvom postu. Promjene. Nesvjesno. Svako na svoj način. To je tako kod ljudi. Nekada ne želimo da se promjenimo, ali ipak to se desi.

    Možemo se mi promjeniti, ali ipak u dubini duše, možda negdje duboko u njoj, ostat ćemo djeca. Svako na svoj način ;-)

    Pozdrav ostavljam :-)

    avatar

    26.04.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • Ti SI MOJA TAJNA NAJVECA

    Ej ljubavi moja!!!!!!jako dobar post...kak ti uvijek imaš inspiracije za takvo nešto????hval ti na kommu fakat si me iznenadila ono digla si se da bi mi kom ostavila...ma hvala ti ljube.
    pusaaaaaa

    avatar

    27.04.2008. (22:47)    -   -   -   -  

  • Teta :)

    Ovo je prekrasno...čitam i pokušavam te zamisliti. Zbilja se mijenjaš, čitajući druge postove ovo je nešto - novo... Nesvjesne promjene koje će vjerojatno donjeti nešto dobro u tvom životu, postaješ jača...iako ti to ne primjećuješ... Ni ja ne želim odrasti, ali to dolazi samo od sebe i moramo pustiti ono dijete u nama... Jedva čekam idući postić da vidim u kom smjeru ideš...:)))
    ajd drž se i ne zaboravi sanjati...

    pusaaaa

    avatar

    30.04.2008. (09:32)    -   -   -   -  

  • neobitchna zona

    bokić najdraži moji!
    @ ANDREA: hvala ti draga što me poštuješ i što si rekla da se ne želiš miješat! jako to cijenim!!! i hvala ti na riječima pohvale, ne znam jesu li stvarno zaslužene, al i ja se slažem da je ovo jedan od boljih postova...
    @ FREEDOM OF HEART: hm... imaš pravo! prebrzo mi ide ovo odrastanje... zauvijek ću ostat dijete u duši jer u tome je i čar svega... nevinost, vjera u dobrotu ljudi, sreća,... :)
    @ KLAJICA: ma nema na čemu draga... pa jednostavno mi inspiracija sama od sebe dođe... ne mogu to forsat... :)
    @ TETA: joj, hvala ti puno... al neće bit idućeg posta... to je zasad tajna... mislim, bit će ga, ali... ma vidit ćeš! :)))

    KISSAM VAS SVE PUNO I UNAPRIJED NAJAVLJUJEM DA ĆE NOVI POST OSVANUTI 4.5.
    FALA NA RIJEČIMA HVALE, SVE VAS PUNO VOLI VAŠA ZONAAAAAAAA...

    avatar

    01.05.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...