Komentari

mirja21.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • romantales

    Ova vestica je pletena izduženim očicama? Ako je onda mi je jasno zašto je tako brzo gotova ... već mi je do sada Goce nabila komplekse jer je turbo igla, sad ako i ti kreneš s vestama od dva dana, stvarno ću ispasti spora poput najsporijeg puža.
    Što se veza tiče jedva nazirem o čemu je riječ ... možeš li postaviti malo bolju sliku? Šteta je da se ne vidi rad, pa i blogamo zato da pokažemo čime se bavimo, ne?

    avatar

    20.04.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • Marisol

    Vestica ti je odlična,pa ću gledajući tvoje radove i ja početi plesti.
    Magnolija je prekrasna i nije čudo da je mnogi imaju,Ovi naši škorpioni nisu opasni.

    avatar

    21.04.2008. (00:12)    -   -   -   -  

  • bensedin art

    Komplimenti za ručni rad, ali moram da ti kažem da ti baš zavidim na magnoliji. Moja se jadna pati i ne znam šta da radim. Tek prošle jeseni je počela da cveta, a sad ima tri cvetića. Doduše ima jako puno lišća, ali ja bih cvetove! Tanja

    avatar

    21.04.2008. (07:50)    -   -   -   -  

  • fulvus

    moja magnolilja je mala (lani posađena, mali primjerak), ali imala je 10-15 cvijetova, sad je prolistala, tulipani gotovi, ocvali, a jorgovan je u punom cvatu, miriše cijelo dvorište od njega.

    avatar

    21.04.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Romantales; slikicu sam malo povećala, nadam se da se sad bolje vidi. Vestica je pletena izduženim bodom, a nije ni prevelika, do struka i tri-četvrt rukavima. Potrošila sam svega 5 klupka konca po 50 grama.
    @Marisol; malo si me utješila što se tiče škorpiona, ali ja im svejedno ne vjerujem.
    Ako još nisi naučila plesti, ma naučit ćemo mi tebe. Jednom kad počneš, zaljubiš se i svaku minutu slobodnog vremena vrtiš igle po rukama.
    @Tanja; i moja je magnolija dugo bila mala i imala samo po koji cvjetak. Sad je odjednom počela bujati i već treću godinu za redom je sve ljepša i ljepša. Svake godine još maknem izdanke sa strane jer je i to dosta iscrpljuje.

    avatar

    21.04.2008. (16:10)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Fulvus; moji tulipani su sad tek u punom cvatu. Ja sam na brdu gdje je zrak malo hladniji nego u nizini. Samim tim sve cvate s malim zakašnjenjem. Volim kad miriši jorgovan, pogotovo u predvečerje.

    avatar

    21.04.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Vestica je predivna, i boja , samo šteta što mi igle baš ne stoje u rukama, heklica da , ali igle ne...pozdrav

    avatar

    22.04.2008. (07:56)    -   -   -   -  

  • Suzana

    Kod nas su drvoredi od magnolija,ali ne od ovih,pravih magnolija, vec od velikih stabala sa krupnim bijelim cvijetom,koji jako lijepo i intenzivno mirise. Nikad ne znam da li je podvrsta magnolije ili neko drugo stablo,ali mi se jako dopada. A ovu magnopliju sam uvijek zeljela imati,ali ipak stablo u saksiji...pa ne ide bas:)
    Vestica je dobro ispala, lijepo se na kompletan kroj uklopio taj malo dublji vratni izrez. Sad si me zaintrigirala sa tim bolerom,jedva cekam da ga vidim.

    avatar

    22.04.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  • Vrtlar(ako ste i vi vrtlar kliknite ovdje)

    Very nice

    avatar

    22.04.2008. (14:46)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Imas lijepu magnoliju. Ja bas nemam srece sa nasom . Mislim cvjeta (nekoliko cjetova) ali nije bas nesto narasla u zadnjih skoro 9 godina.

    avatar

    22.04.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Slučajno sam kod tebe pogledala ove blogove sa strane i jako se iznenadila i razveselila za ovaj " Maravilhas do croche ", tu sam pronašla toliko zanimljivih stvari koje bih mogla napraviti, a vidjela sam konačno i jednu roza kapu s cvijetom; pogledaj...mislim da bih ju po uputama nekako mogla skužit i napraviti, uh baš sam sad sretna. . .veliki pozdrav

    avatar

    26.04.2008. (19:25)    -   -   -   -  

  • dea

    Nije ova vestica "nešto"...to je nešto konkretno i jakoooo mi se dopada!!!!

    avatar

    28.04.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • iglice

    Vestica mi se sviđa ali bi ju rado pogledala iz blizine, mislim bod.Konac je isto super.
    Pozdrav.

    avatar

    28.04.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Suzana; ja mislim da su i jedno i drugo magnolije. Ikod nas u gradu ima tih s krupnim, bijelim cvjetovima, mislim da i mirišu. Na boleru radim svaku večer nekoliko redova, makar sam umorna, ali želim ga završiti što prije (i nositi)...
    @Vrtlar; hvala, hvala...
    @Zvrk; moja je stara otprilike isto toliko. Ne znam u čemu bi bio problem, magnolija inače dobro podnosi svako tlo.
    @Otkucaj; baš mi je drago da si našla ovu kapicu kod 'Maravilhas do croche', ni ja je nisam vidjela do sad. Po tom bi modelu mogla probati naheklati nešto slično, ako ne i isto. Napravila sam pola sheme od one koju sam ja napravila (ljubičaste) i nastao je problem. Radila sam je napamet od neke mucave vune, i kad sam je oprala sve se nekako ujednačilo i teško se vidi koliko sam očica stavljala u lančić.
    Već sam pomišljala da bih od konca mogla probati napraviti jednu bijelu za svoju kćer i onda zapisati svaki red kako sam ga radila. Trenutno mi je problem nedostatak vremena, veći dio dana provedem vani, ili u vrtu ili u plasteniku.
    Ali, obećala sam i napravit ću je...
    @Dea; drago mi je da ti se sviđa.
    @Iglice; mustru sam pokupila kod sestre, a čini mi se da sam je vidjela i na nečijem blogu. Plete se jednostavno, svi redovi pravo ( i parni i neparni). U svakom šestom redu pleteš normalno očicu, pa tri namota, pa očicu pa tri namota...i tako svaku očicu + 3 namota do kraja reda. U povratku prave očice opleteš, a namote samo ispustiš i taj ti red ostane ovako izdužen. Možeš staviti namota koliko hoćeš. Ako staviš jedan, red je kraći, dva ili više, red je duži. Ja sam stavila tri. Plela sam iglama br. 4. I ide jako brzo...

    avatar

    28.04.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • Diana

    Vestica je jako lijepa. Hvala ti za objasnjenje. Bas mi se svidja mustra. Zelim napraviti ovakav sal. A magnolija je divna...

    avatar

    28.04.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • drenka

    Super vestica, nema sto! Boja je bas za prolece a i model je super.

    avatar

    06.05.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    Meni se sviđaju boje na vestici... tople, sunčane!
    Na škorpione sam navikla na moru. Kad dođu prvi od nas u vikendicu pomičemo sve pod kaj su mogli ugmizati. Nije mi lako vidjeti ih, a muž je glavni škorpioeksterminator!!!

    avatar

    12.05.2008. (21:06)    -   -   -   -  

  • Marisol

    Razmišljam dali si zaokupljena radovima u vrtu ili ćeš nas opet sa nekim novim predmetom
    iznenaditi.

    avatar

    23.05.2008. (00:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...