Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Jordan

    Kakva priroda! Bas vam je bilo lijepo.

    avatar

    20.04.2008. (07:25)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Čestitam !!!

    Predivno !
    Ova slika na kraju sve kazuje, upotpunjuje cijeli post ...

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    20.04.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    Kao i svake godine i ove se Josi trudio da bi se postovao red (seder) pri veceri.
    Sto se nas starih tice, to bi moglo biti. Josi i Liana, Dubravka i Shlomo te Borut i ja. Medjutim djeca nase djece, znaci treca generacija je ta nemirna, nestasna koju treba zabavljati, hraniti i igrati se sa njima, a to radi srednja generacija, nasa djeca.
    Na Sederu sa nama nije bio nas sin G. on je u Zagrebu, a niti nas sin B. nije bio sa nama. Niti Lianin i Josijev sin Shay koji je Pesah proveo u Americi.
    Krasan nered na sederu (seder znaci red, jer se cijela vecera provodi po strogom redu citanja Hagade i provodjenja njezinih pravila uzimanja hrane i pica, kroz pricu oslobadjanja , izlasku zidova iz Faraonovog robstva) pravili su unuci Josija i Liane. Oriel djecak od 4,5 godina, koji je pjevao solo, Ofir djevojcica od 2 godine sa velikim, sivo-ljubicastim ocima te Orielov brat Elad od 11 mjeseci. Iduce godine biti ce sa nama jos jedna djevojcica. Mama ce Ofir roditi seku polovinom svibnja.

    avatar

    20.04.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • jončica

    Vse prelepo, lep pozdrav vsem!

    avatar

    20.04.2008. (22:40)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    nazalost, zaboravim uzeti svoga Fujia sa sobom. Jucer sam bila u rastlinjaku i nabavila cvijece za svoj ured. Odobrili su mi iznos kojega sam prekoracila za 10 eura. Sada sam u uredu i uzivam u njegovom izgledu. Obavila sam hitne poslove i sada idem doma. Ovaj tjedan zapravo ne radimo, ali...pisem si svaku minutu. Ponovo predvidjaju temperature oko 40 stupnjeva. Zurim dok ne zavruci. Imam puno sitnih kucnih poslova za obaviti. Zarazila me moja necakinja, koja, Lucijina mama, koja ce uskoro roditi musku bebu, i stalno nesto struze i boja po kuci. Borut je zavrsio skale, a ja cu se pozabaviti sa zacepljivanjem svih supljinica u kupatilu, silikonom. Javljam se od doma.

    avatar

    22.04.2008. (07:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...