Komentari

kolegicamica.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • tvoj Kike

    Znamo što želimo, sazrijevamo dok nas ima. Pokušavamo biti bolji, onako kako nam ide iz uma dok je priča suvišna za shvaćanje sebe. Prolaznošću stvaramo ono što nam je dato, idemo ka jednom unutarnjem glasu koji nas doziva iz nas samih. Pokazujemo putove duše znajući zašto i ne bježimo od sebe. Suvišno je obići najdraži stavku u životu, biti Jedan, iskren sam sa sobom i shvatiti druge osjećaje bez stavljanja olovke na papir. Slatke su tvoje riječi Kolegice, one izlaze iz dubine tebe i to ostani, budi to što jesi.

    avatar

    14.04.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • Kolegica Mica

    hvala ti. ali u tom smo polju ti i ja isti. robovi duše i filozofije;)

    avatar

    14.04.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • Ringišpil

    sviđa mi se sličica..
    a što se tiče posta palo mi je na pamet kada mi je sestra prepričavala jednu predstavu koju je gledala u kazalištu (zaboravih ime), gdje je jedna od glumica počela dirati svaki od svojih ožiljaka i objašnjavati gdje i kako ga je zadobila. Nešto čovjeku naizgled ružno i trn u oku pretvorila je u nešto nužno, nešto po čemu znamo da smo živi i da smo to zaista mi. Mali unikati univerzuma. Vjerujem da je tako i sa tobom. Pozdrav..

    avatar

    14.04.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • tvoj Kike

    Legice Mica, nemoj pa sad o melioraciji i dekontaminaciji;))
    To je svršen, gotov čin ;))

    avatar

    14.04.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Mislim da si sazrela.

    avatar

    15.04.2008. (02:45)    -   -   -   -  

  • marinianis

    naučila sam voljeti svoje mane dobar put ka spoznavanju i prihvaćanju sebe

    avatar

    15.04.2008. (08:50)    -   -   -   -  

  • Rado Znala

    A ovaj post mi je baš dobar, eto! Dodatno: moje primjedbe nisu se ticale pravopisa s kojim, čini mi se, na ovom blogu ni nema problema. Ticale su se logike i smislenosti pojedinih sintagmi. Što se anonimnosti tiče, ne razumijem baš o čemu govorite. Pa svi komentatori ovdje, uključujući i vlasnicu bloga, su anonimni! Nisam primijetila da netko na ovim blogovima nastupa s imenom i prezimenom, da ne spominjem JMBG:-)! Koliko vidim, jedina razlika između mene i vas je u tome što nemam blog. A ne da mi se to otvarati jer ionako imam još samo par slobodnih dana za surfanje naokolo.

    avatar

    15.04.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Samo da ostavim znak, često sam tu premda bez komentara, u zadnje vrijeme više kao duh prelijećem blogove dragih ljudi, da provjerim da li je sve na svom mjestu...kod tebe vidim nalet inspiracije i drago mi je zbog toga...

    avatar

    15.04.2008. (18:27)    -   -   -   -  

  • tvoj Kike

    Otvaraju se vrata slobode u pozadini. Pokušavam je shvatiti. Nešto mi revolucionarno ne da mira. Presvlačim se i hodam gol po svijetu...

    avatar

    15.04.2008. (22:47)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Kroz sve ovo napisano se prožima proračunatost....možda isto u redu, ispod ..iznad..
    Pozdrav Mico!

    avatar

    16.04.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...