Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • skaska

    uh, baš sam al baš uživala

    avatar

    18.04.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • Tina

    Ajoj, kak ti je bilo lijepo. Baš sam ljubomorna.
    Nanule su mi prekrasne, pogotovo ove tirkizne. Veliš, udobne su? Ne izgledaju tako.
    A surfere i ja volim pogledati. :) Imam sreću pa živim blizu oceana i svako malo vidim kojeg kako bos šeta sa daskom ispod ruke. Aaaah :))))

    avatar

    19.04.2008. (01:13)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Baš je zanimljiv hotel, pravi, mali hedonističi raj. Posebno mi se sviđaju chill out kreveti, pozivaju te da se s njih ne ustaneš čitav dan, a malkoc više od njih vrt u kojem možeš pronaći svoju privatnost.
    Hehe, a prtljaga, ja sam ta koja nosi sve :o) Nimalo mudro, ali se pritom ravnam prema raspoloženju, a ne mudrosti pa radije volim ponijeti više i imati veću mogućnost izbora nego biti ograničena. Ako mi se u jednom trenutku ne nosi ta i ta odjevna kombinacija, odjenem li ju, poremetit ću si čitavo raspoloženje, a to si ne želim, tako da mi je upala mišića nakon vuče tereta i dalje prihvatljiva cijena :o))) Ustvari, meni najviše mjesta zauzmu cipele i torbe, toga se ne odričem, lako za posloženu odjeću :o)
    Što se tiče nanula, potpetica na bijelima mi je puno ljepša, ali mi se ne sviđa taj gornji dio koji ide preko noge, ne volim kopče, a ni robusnu obuću. Zato su mi tvoje proljetne cipelice preslatke, što po obliku, što po upečatljivoj boji koja mi odlično ide uz smeđe, bijelo i bež :o) Imaš li takvu i torbicu? Ako da, onda je to točka na i :o)

    avatar

    19.04.2008. (01:24)    -   -   -   -  

  • jja

    Tina - jako su udobne, to je napravila firma koja tradicionalno radi na udobnosti stopala, tajna je u ugradjenim gel jastucima (kao u nike sistemu)

    Kinky - hotel je zaista bio divan :-), a ja volim u koferu ostaviti malo lufta, za stvari koje cu ionako otkriti putem. Joj ja jako volim kopce, doduse i prije nego su postale in. A volim i robusnu odjecu: za sport, walking, izlete off road. Uf smedje ne nosim, ali bijelo oh da, kupila sam nedavno predivne savrsene bijele lanene hlace, na crtu i jako duge...bas za finije verzije... Nemam takvih torbica, barem ne zelenu, tesko mi je naci tu boju a da mi se i model torbice svidja :-( a jos jedna stvar, ja na posao ne nosim torbice nego laptop ruksak sa tehnikom, vodom, knjigama, formularima. Ali kad ruksak odlozim negdje u uredu, onda sam u djiru. Ako naidjes na torbicu slicne boje slobodno mi posalji link (wolrdwide). Crvene cipelice furam uz crvenu aktovku.

    avatar

    19.04.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Ja bas nisam u toku kako si ti osvojila nagradnu igru (valjda pise u prijasnjim postovima).
    O ovaj hotel mi se cini predivana za opustiti, hrana, masaze, VIP zove,ma sva izgleda fantasticno, nije ni cudno da ti je bio sok vratiti se na snijeg.

    avatar

    19.04.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • Mlada nevista

    Uf, sad se jos vise veselim svom putovanju na Kanare. Jedva cekam skinuti viseslojnu odjecu sa sebe i prepustiti se carima sunca i Atlantika. A sto se tice Schollovih nanula - osobno imam ovakve bijele i prezadovoljna sam njima. Iako su me jedna osoba zezala da imam medicinske i ortopedske cipele, no ustvari su lagana sportska elegancija (stil koji ja njegujem) i prepreudobne, zaista! Toplo preporucam!
    Lijep pozdrav!

    avatar

    19.04.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Prekrasne fotke , sve, od Kanara, hotela do natikača i cipela.

    avatar

    19.04.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    sad sam se zapalila za nanule, do ljeta cu se odluciti za investiciju!
    putopis je krasan, uzivala sam!

    avatar

    19.04.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ljepše slike nisam vidio,samo od sve te ljepote mi sad još teže jer mislim da ja tu nikad neću moći kročiti,,šminka mi je fora,vidim i besplatno iznajmljivanje knjiga,,kod nas bi te oderali i za svaki udisaj a kamoli časopis na svim jezicima badava--ps. 5 bodova za plave natikače,meni su sexi totalka,,

    avatar

    19.04.2008. (16:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Zvrk - ma smijurija ziva, poslala sam proslo ljeto slucajno okinutu fotku mog stopala, poslalo je i nekoliko stotina drugih aj a sam imala srece. Iako sam u pocetku mislila da se radi o prvoaprilskoj sali
    Nevista - biti ce ti jako lijepo :-))) zavid zavid ;-)
    champs - merci!
    viola - nanule su svjetske, ja sam imala od drugih firmi iste modele, ali bi me taban bolio vec nakon sat vremena, ove samo sto same ne hodaju
    fizikalac - hvala ti ko bratu :-)))) furala sam ih na kratke hlace i na nalakirane noktice, feeling je svjetski :-)

    avatar

    19.04.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    prošlo ljeto smo bili na tenerifima ali plaže nisu baš ni približne ovima, bar ove koje smo mi vidjeli, a i sve mi je to prekrcano turistima i hotelčinama... naš resort je bio na vrhu brda na što smo na početku bili izuzetno ljuti (zbog udaljenosti od grada) ali na kraju se to pokazalo kao vrlo dobra stvar jer smo stvarno imali samo tamo mira, a i pogled je prekrasan sa brda... baš si se lijepo provela. a nanulice su mi super - mislim da ću si i ja kupiti jedne... shcoll ha? ok :)

    avatar

    20.04.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    malena se probudila pa sam uspjela procitati samo do ovih brodova .... tako da i komentar samo do tu: iako me odbijaju te glomazne hotelske gradjevine, sve ostalo sto si poslikala i napisala mi se cini jako jako bajkovito. stvarno i opustajuce.
    ne znam tocno gdje ste bili ali svjetski windsurf centar bi bio u mjestu koji se zove lijevi bunar, pozo izquierdo :)). ali daj jos koju slikicu toga, to je za moju sportsku dusu :))))

    nisam znala da ima sminke za noge, osim laka i mozda kremice :)))
    a nanule - imam takve crvene, vec od prije koju godinicu :). imam i s nizom petom roza i bijele, te jako volim :)

    avatar

    20.04.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • zoegirl

    Mi smo bili na Tenerifima i oduševili su nas. Istina je da sve vrvi englezima i sve je podređeno njima npr. na svakom uglu engleski doručak i pubovi. No treba se malo maknuti od turističkih dijelova . Tek tada se mogu vidjeti prave ljepote. Mi smo prošli otok uzduž i popreko.

    avatar

    20.04.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • kriza srednjih godina?

    super fotke, blago tebi, prekrasno je sve.. od prirode do hotela..
    smrc, i ja bih tamo išla :)

    avatar

    20.04.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ufff... pre-pre-pre-prekrasno!!! nadam se da ću i ja jednom tako šetati ovim predivnim plažama, hotelima... a klompe sa ovom peturinom - i ja sam pomalo skeptična da bih to izdržala cijeli dan... hmmm....

    avatar

    20.04.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • lolina

    ne znam kaj je bolje , natikače ili surferi ;))))
    baš mi je drago da si se nauživala u toplim krajevima ..

    avatar

    21.04.2008. (01:14)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Joooooj jakooooooooooo lijepoooooooo.... Prekrasno.... I ja planiram jedno putovanje s dragim i trazim lokacije.... ovo se čini kao nešto idealno! Ovo ljeto se ne možemo iskombinirati ali kad sam vidjela da je i u veljači lijepo vrijeme možda bi iskoristila taj termin! Ovdje je zima a ja uzivam na suncu! Moram malo prosurfati po našim agencijama i istražiti ponudu!
    Prekrasno je, prekrasno....

    avatar

    21.04.2008. (08:58)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Već sam poslala jedan komentar ali ga nema... ?? Ma nema veze, prekrasan odmor i jako mi se sviđa... Izgleda tako idilično... Drago mi je zbog tebe! Čini mi se kao super mjesto za odmor, sa dragim se nažalost nikako ne mogu uskladiti ovog ljeta sa godišnjim ali čim sam pročitala da se vrijeme lijepo i u veljači odmah sam počela tražiti aranžmane po netu! Samo mi nije baš jasno gdje si ti točno bila? Koje mjesto? Tražim po hotelu ali nemaju sve agencije taj hotel u aranžmanu... Help!

    avatar

    21.04.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    5 min dok beba spava: drago mi je da ti je bilo tako lijepo i da si bila na tako lijepom mjestu. svidja se i meni ovo sto azriel veli da mozes u veljaci uzivati.. hrvatskog jadrana imam na 15 minuta voznje kad pozelim ali ovo je nesto sasvim drugo za dozivjeti. a nogice.. fine, slatke i sa slatkim novim cipelicama.. moje nogice na zrnu graska su posebna prica.. zato sam s godinama prestala objasnjavati ljudima (trgovcima u ducanu pogotovo) zasto te lijepe cipele koje mi pokazuju ne mogu na moje stopalo.. ali zato kad nadjem cipelu ili cipela pepeljugu e onda je moj najbolji prijatelj..

    avatar

    21.04.2008. (12:25)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Ja bi radila tvoj posao! slika broda mi je vrhunska.

    avatar

    21.04.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • tyche

    A da pogledas ovu COACH torbicu?

    COACH je moj omiljeni brand - ne znam volis li ti

    a i ova bi fino isla uz cipelice HERMES samo je malo mucho love

    A ima i svega ostalog ... na e-bayu

    NEGO - bio je to izlet iz snova :) neka ... kao i obicno, predivan putopis i uzivancija citati

    avatar

    21.04.2008. (16:37)    -   -   -   -  

  • Irida

    skoro me neki putopis nije tako oduševio, u riječi slici....

    avatar

    21.04.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • jja

    danice - kako bi radila moj posao kad ne znas cime se bavim?

    avatar

    22.04.2008. (08:42)    -   -   -   -  

  • jja

    tyche - hvala na trudu!!! Hermes je lijep ali meni preskup a ove ostale - bas si se potrudila! Inace volim ebay ali sam se bas kod stvari u boji par puta zeznula, naime slike cesto ne prikazuju stvaran ton a ne mozes robu vratiti (kao recimo ako kupis u ducanu nekom line),

    iako nasla sam par odlicnih (sa tvog linka) - kod nas na njemackom ebayju je sve gotovo tri puta skuplje.
    http://cgi.ebay.com/LARGE-GREEN-DESIGNER-INSPIRED-HOBO-HANDBAG-PURSE_W0QQi temZ220224568590QQihZ012QQcategoryZ63852QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewIt em
    Hvala :-)

    avatar

    22.04.2008. (08:45)    -   -   -   -  

  • jja

    Cudno, komentari se ne pojavljuju...ajmo opet,
    danice - kako bi radila moj posao kad ne znas cime se bavim?

    avatar

    22.04.2008. (14:32)    -   -   -   -  

učitavam...