Komentari

falltopieces.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • emocionalni invalid

    drago mi je što si napokon to shvatila,nemoj da te neka razmišljanje i sumnje pokvaru ono što imaš,i još važnije nemoj dati ljudima oko tebe da ti solu pamet,pa ni meni,važno je ono što ti misliš i kako ti osječaš.
    ja san jučer pričala s danjon i puno mi je pomoga,skužija je zajedno s menon koji je moj problem i ima potpuno pravo.Ne mogu se osloniti na nikoga u životu,bojin se izdaje i zato virujen samo sebi,a zato san i tvrdoglava i ponosna.
    a virovati nekome i moći se osloniti na nekoga je najvažnija osobina koju moraš imati kao želiš uspiti u ma bilo kojen odnosu.
    uvik viruj njemu i nemoj dati da se drugi upleću u vas odnos jer je to ono što je samo vaše,tote nema mista za troje a kamoli za više.
    ajde pozdrav šaljen

    avatar

    06.04.2008. (18:51)    -   -   -   -  

  • -dona-

    dojdes ko njega i kazes: Volin te.
    ni to tako teska....sigurna san da ce ti on isto odgovoriti....
    jer vidi se i na tebi i njemu da se volite....

    avatar

    06.04.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • trenutak slabosti...

    baš lijepo...
    veliki pozz

    avatar

    07.04.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • rose dawson

    OWaj kom se odnosi na jedan post od prije,al tamo ga Wjerojatno ne bi pročitala pa oWdje pitam.Napisala si u tom postu pjesmu od Parnog Waljka,pa samo da pitam dal ih i inače slušaš?

    avatar

    08.04.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • †_dark_angel_of_death_†

    kako ćeš i pisati o nečemu drugomu kad si 24 sata (i ovo ni reklama) dnevno kod njega ili s njin... a ... ddddd! nemoguća misija (ni ovo ni reklama)!
    pa za to "volin te" slažen se s donon, jednostavno kaži, što je najgore što se more dogoditi - da padne na pod od smiha ili da ti jednostavno ne uzvrati, a oće i to znaš.

    avatar

    09.04.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...