Komentari

turskakava.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Arachidus

  uvijek sam htio ići na istrakon, ali jebiga, kada sam puležan koji nema prijevoz nit vremena zaletit se do srca istre.. hvala na raportu, zvuči zanimljivo, ako popravim svoje pisanje (i sf fantasy pisanje) možda jednom i meni nešto objave, već sam slao, al jebga kad sam loš..
  khmm.. da, kako sam proklet heteroseksualnošću, nisam kompetentan da sudim o droljanima, svi moji frendovi su ok momci, a kifle ionako ne podnosim.. No, hej, kao što napisah, uvijek bi radije ženu, kakvu god, nego frajera.. pa makar bio i najbolji frajer na svijetu.. hehehe..
  lijep pOzDrAv i do čitanja..

  avatar

  31.03.2008. (15:39)    -   -   -   -  

 • niniane

  Wow, pa prvo, hvala na komplimentu:-)))
  Meni je prošle godine bio prvi Istrakon... ali sam isto sada prvi put bila tamo zbog zbirke... Čestitam ti na pričama:-)

  avatar

  31.03.2008. (20:59)    -   -   -   -  

 • Arachidus

  eh, tu je caka.. pišem kada imam što za reći ili izbaciti, a pisanje na temu mi nikada nije bilo jača strana.. no, vedremo, možda nešto i izmuljam, ionako sam počeo napokon pisati seriju "Solusove bajke", pa možda odmah pređam sa crvenkapice na neke divove..hmmm..
  lijep pOzDrAv..

  avatar

  01.04.2008. (15:28)    -   -   -   -  

 • filozofijasira

  Prvo iskrene čestitke na uspjehu, nije lako izborit se na pijedestalu. Iako ne djeluje kao takav, polako će se pokazati da je upravo to pokrenulo sve, uz uvjet da nastaviš ovakvo pisanje. Što se tiče SF pisanja, ne znam, nisam bio u tome nikad tako dobar, nekako se držim dobre stare naše realnosti, iako sam imao par pokušaja... No nevažno, još jednom čestitke i želja da i dogodine budeš "gost"... POzdrav :)

  avatar

  05.04.2008. (14:15)    -   -   -   -  

 • knjižničarka

  toliko bih volje da mogu jednom otići... ali vjerojatno bih umrla od zavisti... svi ti mladi ljudi... svi ti mladi pisci... da, definitivno bih umrla od zavisti...

  avatar

  11.04.2008. (15:32)    -   -   -   -  

 • filozofijasira

  Šta je ovo?! Tek što si se vratila i evo opet te nema. Naljutit ću se... MA neću, znam da je vjerojatno stiska sa vremenom, pa pnda je razumljivo. Čitamo se ubrzo ponovno. Pozdrav :)

  avatar

  17.04.2008. (20:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...