Komentari

corax.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • human

    Prva sam. Osmo svjetsko čudo. :)

    Jedva sam čekala ovaj post. To ti je valjda jasno. E sad, moje genijalno pitanje jest; tko će dočekati nastavak?
    Zanemari. U nekom čudnom stanju sam. Makar ovo više nije utjecaj čudnih dana. Mah! Ne znam kaj pričam.

    Jako dobro si opisao mamurnost. Mogla sam to gotovo dodirnuti. Fora mi je to kako skrećeš pozornost na svoje osjećaje i dijaloge i pojedine likove, i onda ne opisuješ previše, ali to uopće ne nedostaje. Shvaćaš što ti hoću reći?
    Ajme, koju obleku imam. Sviđa mi se. Ali ne znam da li naš cool ravnatelj gleda blagonaklono na to :Đ.
    «Nisi mi jebena dadilja.» Ova rečenica mi je definitivno najbolja u cijelom postu. Nekako me podsjeća na odnos starijeg brata i mlađe sestre :P
    Atona je posebno zabavljala u takvom stanju, iako se to događalo poprilično rijetko.
    Mhmda. Aton je kreten. Poruči mu to. Ali mu također poruči da je seksi kreten. Ajme, ja nisam baš dobro.
    Svinja. Zašto već prekidaje s May? Koja mu je sljedeća meta?
    Ona tipica (Amaris)... vi ste je prekrstili odmah puni predrasuda, i sada ćemo je svi doživljavati kao čudovište. A možda je cura, makar malo vjerojatno, baš draga :P.
    Ae baš me zanima hoće li biti prašine malo s njom.
    Idem sad. Nisam ti ništa smislenog rekla. Oprosti.
    Aloha!!

    avatar

    22.03.2008. (00:58)    -   -   -   -  

  • Otrovna

    Tek toliko da znaš, osjećaj se počašćeno, nisam koristila ovaj account već jako dugo, ali s obzirom na prvo spominjanje moga imena, morala sam.

    Čudovište? zaista me tako doživljavaš=). No to uopće nije važno. Ti i Evan imate neki bratski odnos,a ti i Dora baš prijateljski, što je lijepo i ako ti je bio cilj to tako prikazati onda si definitivno uspio.

    Nadalje, ja Atona obožavam. Jer me podsjeća na jednu osobu s kojom idem u razred. Glumi nekog bezosjećajnog i samouvjerenosg, a zapravo je dobrica i pomalo poljuljanog samopouzdanja, no moje se viđenje ne broji s obzirom da znam daljnje događaje. =)

    Pomalo si zanemario tu svoju šestorku, Herolda sispomenuo možda dvaput u cijeloj priči.
    Saša, srami se.

    Pusa, dragi. I vidimo se, bar se nadam, sutra. =)

    avatar

    22.03.2008. (02:11)    -   -   -   -  

  • Mist

    I fail to see the problem. Asocijalna genijalna agresivka. Gledam je u ogledalu svaki dan. *cerek* Ali dobro ti kažeš, ja se vjerojatno ne bi nikako slagala sa takvom osobom, nikako. Nadam se da nije inteligentnija od mene. Ali hajde, i moj ego treba spustiti. Ali što je baš meni strpana u sobu...?

    «Neće više biti zabava kod tebe u sobi.» sjetno sam uzdahnuo.

    Definitvno najbolja rečenica, još ti sjetno uzdahneš, čovjek si pomisli što se tu sve dešavalo. Trebao bi jednom malo obraditi tu ideju, hehe. Vidim da si iz mojih mailova izvukao onaj dio s sranjem od cigarete, ja još uvijek tvrdim da si Marlboro tip. Crveni. ali dobro, preobratit ću ja tebe eventualno.

    Ovo je sve smisleno što mogu za sada reći, a sada mi drži fige, moram preživjeti dugi vikend s obitelji. Nadam se da razumiješ moju frustraciju.

    Sretan Uskrs!

    Dora

    avatar

    22.03.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    Opa. Ja sam četvrta. *jeeej*

    =)

    Hm. Samo da prvo kažem kako mi nije smetalo "Romantičarka", ali i "Zaljubljivo djevojče" je isto ok. Mislim, ipak je tot voja priča, pa bolje da ti odlučiš. Meni je svejedno. =)

    A sada post....

    Evan mi je smiješna. XD Tko zna s kim je ona provela noć... XD haha...
    Oh, ne....čim sam pročitala ovaj dio kad Aton govori da moram neke stvari srediti sa mnom- osjetila sam ledene trnce niz leđa. XD
    Ah, šteta.
    Samo- učini mi uslugu...nemoj da previše patim.... :P
    I ti budi onaj koji će me tješiti...XD
    I vidim da si vratio Atonovu staru sliku. Da ti budem iskrena....ona nova mi se više sviđala. Lol.
    A dobro....ma, Amaris mi zvuči Ok. :)
    Vjerujem da ćete se dobro skompati. =D

    Hehe....
    Sada idem... =)

    Ostavljam pusu, dragi Corvuse.
    I grlim te.

    I da...skoro sam zaboravila.
    Sretan Uskrs! =D

    avatar

    22.03.2008. (10:06)    -   -   -   -  

  • Hanna

    Najprije...i ja tebi želim sretan Uskrs! Iskreno, ja jako volim taj blagdan, ali ove godine mi ga je upropastio fucking snijeg koji je pao na drugi dan proljeća!!! Ma mrš!
    Jednostavno se ne mogu nadiviti tvojoj ljepoti izričaja. Uspjevaš sve prikazati tako jednostavno, a opet upravo ta jednostavnost me tjera na razmišljanje. Naime, tvoji unutarnji monolozi su mi fascinantni. Voljela bi biti osoba poput tebe i razmišljati na taj način, no meni se sve više čini da me moja generacija prestigla. Nekako stalno kaskam za njom i trudim je se dostići, ali ne uspjevam. A onda pročitam tvoj post i produhovnim se. Spoznam neke nove moralne i etičke vrijednosti. Jednostavno sjajno!
    Evan ko Evan! Ne bi ona bila to što jest da nije nekog zbarila i napila se ko zemlja, a onda zaboravila sve što se dogodilo. Ali upravo je tu njezin šarm. Vaš odnos mi je nadasve zanimljiv. Nekako prijateljsko-bratski. A za Doru sam mogla misliti da će tako reagirati na novu učenicu. Iskreno, kad sam pročitala Asocijalna genijalna agresivka, postavilo mi se pitanje: "Pa zar i sama Dora nije upravo to?!" Nekako mi Amaris zvuči kao da bi bila Dori dobra konkurencija. Valjda upravo zbog te svoje genijalosti i agresivnosti.
    Ne znam što da više kažem. Ispričavam se na ovako glupom komentaru, ali dođoh slučajno jer sam ti željela javiti za svoj novi post, a naiđoh na tvoj. Zbilja bi voljela da mi dobro iskritiziraš taj novi post koji imam jer mi se čini da se tebi neće svidjeti, iako sam do sad dobila samo pohvale za njega. Pozdrav!

    avatar

    22.03.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • Rebecca

    Prvo da ti čestitam Uskrs i zaželim sve najbolje u povodu tog velikog blagdana i da ti se zahvalim što si se udostojio javiti mi za post :). Evan, ko Evan. Nisam ni očekivala išta drugo od nje. Samo se i dalje pitam tko je Božanstvo? Ti i Dora ste po meni stvoreni jedno za drugo. Možda me sada smatraš nekakvom glupačom i psuješ u svojoj glavi ,ali tako je. Ne opisivo ste mi slični, a vidim da ne volite novu knkurenciju tj. asocijalnu genijalnu agresivku. Ne kužim kaj curi fali, meni je baš fora. Ne znam, jednostavno volim ljude koji ubijaju pogledom.
    Uživaj u praznicima.

    avatar

    22.03.2008. (11:02)    -   -   -   -  

  • Donna Laura

    Hvala Isusu i nebesima!
    No, možda ipak sanjam. Ili sanjarim.
    Corvus Corax je napisao novi post.
    Zaista?
    Pa valjda. Tko zna.
    ...

    Sviđa mi se, u svakom slučaju.
    Iako, kratko za tvoj način pisanja, ali, nije bitno. Bitno je da je tu. Novi post.
    Vidi mene, još nisam svjesna i ne vjerujem da si napisao novo poglavlje.

    Sviđaju mi se boxevi. Posebni su.
    ...

    Oprosti na nesmislenom komentaru, ali užasno sam živčana i skroz luda. Pola ruke mi je zeleno, rukavica je pukla dok sam uskršnja jaja farbala, i ne da se oprati. Užas!

    Sretan Uskrs, u svakom slučaju, i, još jednom, nemoj zamjeriti na katastrofalnom komentaru, nisam u stanju.

    Ljubim.

    =)

    avatar

    22.03.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • Della.

    U svrhu hranjenja tvog ega, iako mislim da ti to ne nedostaje obzirom na količinu uberpozitivnih reakcija na tvoje pisanje, reći ću da sam bila i ostala zaljubljena u tvoju priču, najviše od svih. Imaš taj poseban stil, tako neopterećen i lagan a opet ozbiljan i inteligentan. Ta četiri pridjeva nisu dobro izabrana, jer se zapravo ne mogu sjetiti riječi kojom bih opisala tvoj stil, a ne želim reći da je savršen, jer sam jedna od onih koja misli da to ne postoji.

    Super mi je tvoj i Dorin odnos. Voljela bih imati takvog prijatelja. Nekog koji nije totalna muška svinja koja s ostalim muškim svinjama raspravlja o veličini nečijeg grudnjaka, ili svoje spravice. No, dobro.

    Što još? Da. Evan mi je presmiješna. Suosjećam s njom. :D

    Idem sad. Previše besmislica u jednom komentaru. Hm.

    avatar

    22.03.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • Della.

    A povratak... Možda. Jednog dana. Imala sam ideja za Dellinu priču, ali sam se sjebala. Ah. Kad naiđe inspiracija za nešto bolje... Vidjet ćemo.

    Sretan Uskrs! :)

    avatar

    22.03.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • Bailee Dee*

    jao, jao, corvus - ne sudi knjigu po koricama. :)
    cura mi zapravo djeluje zanimljivo, zanemarim li činjenicu da je asocijalna.i ja sam pomalo agresivna, pa što onda? ljudima sam zanimljiva. :)
    nego, ovaj bal..podjsetio me na nedavnu ekskurziju na kojoj sam bila sa školom. zajedno sa još tri prijateljice sam jedina ostala trijezna u hotelu. xD lijepo je znati kada te takvo što ne privlači. :)
    *post :)

    [i naravno, sretan Uskrs! :)]

    avatar

    22.03.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • Donna Laura

    Post.

    =)

    avatar

    22.03.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • Lene

    uuu, nova učenica
    i to još k tome čudovište
    this should be good B)

    avatar

    22.03.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • Gia Snape

    evo mene opet
    super ti je post
    ova nova učenica i nije toliko veliko čudovište,ali bome je strašna
    baš si ju dobro opisao

    avatar

    22.03.2008. (18:51)    -   -   -   -  

  • Who knew?

    Jedva čekam da vidim kako čudovište postaje još veće pod vašim "dobrim" utjecajem. Mamurluk je predobro opisan, jer me podsjeton na jedan ili dva moja vlastita. Sve u svemu super. Kad će idući post? :)

    avatar

    22.03.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • Sarah Walsh

    Sretan Uskrs!!!
    Post mi se jako sviđa kao i inače tvoj stil pisanja...mislila sam da će post biti duži:)
    Ova nova učenica mi se baš sviđa...ne znam zašto...ne mogu točno opisati...sviđaju mi se ljudi koji imaju ubojit pogled,to mi je baš fora...xD Dori se ne sviđa jer joj je slična...možda previše...te ima novu konkurenciju...to će biti zabavno...Evan mi je presmiješna...užasno me zanima tko je Božanstvo? nadam se da sljedeći post neću morati toliko čekati...a kad ga se udostojiš napisati...javi mi
    PoZz & kisSach

    p.s komm mi je jadan...znam...ne mogu napisati ništa smisleno i pametno...što je neuobičajeno za mene...jednostavno sam takva preko blagdana...
    loše utječu na mene..heh

    avatar

    22.03.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • Who knew?

    p.s. Novi post

    avatar

    22.03.2008. (19:48)    -   -   -   -  

  • Silver

    here I am... post predstavlja zanimljiv uvod u lika "malog cudovista". Bas me interesuje zastoje Evan tako... hajmo reci, depresivna. Felis je pijanica, lol... to mi lici na ove nove emo bendove - strebercici koji se opijaju i kvare fazone "odraslih i dominantnih". nemam inspiracije za nikakav smisljeniji komentar. Jedva cekam da vidim kad cu ja ponovo bahnuti u pricu, te odakle znam za tvoje pravo ime... toliko za sada. znam da je malo, ali... bolje ikako nego nikako... khm...

    ajd Zz

    avatar

    22.03.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • miss Melanie Hunter

    Imam novi post.

    Pusa...

    avatar

    23.03.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • Britta

    Objavih novi post...

    A sada na tvoj. =D
    Pogledala sam u box da vidim koju si riječ stavio za opis nove učenice. Otrovna. Khm, obećavajuće, moram reći.
    Ma ja mislim da će se ona baš dobro uklopiti u vaše društvo. =)
    Hm, opet bih nahvalila stil, ali neda mi se. *belji se* (Da se ne umisliš, uostalom =))
    Smješak...

    avatar

    23.03.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  • Bailee Dee*

    hmm, što mi to govori da je slika tepeša zapravo ville valo.? :) *drool*

    avatar

    23.03.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • Carly

    Sretan Uskrs i tebi!
    Evo, ne mogu vjerovati da naiđoh na blog nekog pripadnika muškog roda. Rijetki ste u ovoj hpff blogosferi. Primjetila sam da stalno želiš kritike što se tvog pisanja tiče, a ja ne mogu izreći ni jednu zamjerku što je izuzetno čudno za mene jer sam poznata po kritiziranju drugih. Stoga se možeš osjećati počašćenim! Likovi koje si ti sam osmislio su mi odlični, iako nam ih još nisi sve u potpunosti predstavio jer si prezauzet karakteriziranjem likova drugih blogera i prilagođavanju svojoj priči. Međutim, India mi je vrlo zanimljiva, kao i Aton. Pokušala sam se zamisliti u njegovoj koži i razmišljati kao on. Bilo je vrlo...hm.
    Molim te da mi javljaš za postove! Pozdrav!

    avatar

    23.03.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • Silver

    ljenčuga je objavio novi post =)

    avatar

    24.03.2008. (01:50)    -   -   -   -  

  • Mist

    Upravo promatram sliku koju si odabrao za mene, i jedino me zanima kojim ćeš me epitetom počastiti, jer još uvijek gledam samo u crticu pokraj svojega imena. :)

    avatar

    24.03.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • Mist

    Upravo promatram sliku koju si odabrao za mene, i samo me zanima kojim ćeš me epitetom počastiti, jer još uvijek gledam samo u crticu pokraj svojega imena. :)

    avatar

    24.03.2008. (20:44)    -   -   -   -  

  • Mia Black

    Aton je moj lik iz snova !lool....fakat...! Bez nekih obveza i suvišnih stvari hihi...Jadna May,a tra ces i to se dogada...Znas sad sam skontala da bi ti Dora bili dobar par...Misliom znam da ste prijatelji i sve to ,al slicni ste i odgovarali bi si....

    ja zvjerka? khm...moramo smislit nest i za tebe hehehe

    ps-novi post imam

    avatar

    24.03.2008. (22:42)    -   -   -   -  

učitavam...