Komentari

nabrzaka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kimi

    Prvi!!!!!
    Blago tebi,imaš autogram od Nice..ajd mi daj e-mail adresu na koju si mu poslala mail...please..
    Nico mi je TOP 4 !!
    Kimi,Heidfeld,Webber i Nico...
    Nemam nove fotke od tetovaže

    avatar

    15.03.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • Prostov fan

    konacno da autorica bloga citira mog velikog idola Alana Prosta! Vidjet njegove rijeci na ovome blogu naprosto je neodoljivo!!! Sto se tice prve utrke u Australiji, saljem velike pohvale Alonsu, ostalo je proslo u 'revijalnom tonu', barem po onome sto sam uspio vidjeti. Formula 1 mi se ove godine cini dosta cudnije od prosle godine, bolidi mi izgledaju ko neke sarene male igracke, mislim da to vise nije to otkako je Alonso presao u losiju firmu. A koliko god volim Alana Prosta, mislim da previse mudruje, i da podcjenjuje vozace McLarena i Ferarija! Cisto sumnjam da je to istina kaj on kaze, to su samo nagadjanja, a dali je to tako ili nije nitko nikada nece saznati!!! Tak da te njegove teorije ljudima koji prate samo mogu uskratiti uzitak, ali cisto sumnjam! :-) Bas bi volio vidjeti nekog vozaca iz one Honde ili kak se vec zove tim, da bude svjetski prvak, mos mislit! Molio bi da se autorica u nekim od sljedecih postova osvrne na izjavu Bernija koji je reko da se samo pobjede trebaju brojati za ukupnog prvaka, a isto tako i na utrku koju je zavrsilo sedam vozaca (ako sam dobro zapamtio)! Decku koji trazi Nikov autogram porucujem da ce teze biti pomaknuti planine nego to nabaviti, ali cuda se dogadjaju :-)

    avatar

    16.03.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • g. Popović

    Danas je veliki dan. I to iz dva razloga. Prvi je pojava momka pod imenom Sébastien Bourdais u svijetu F1, a drugi je taj sto je autorica bloga dobila prvu ocjenu vaznosti svoje stranice od strane googla, u rubrici PageRank. To je velika stvar. Samo hrabro naprijed, zelim joj da dogura bar do sestice. Ona toga vjerojatno nije ni svjesna, ali to bi bio veliki trijumf u njezinoj karijeri. Iskrene cestitke na prvom zelenku.

    avatar

    16.03.2008. (23:31)    -   -   -   -  

  • uspjesniji bloger

    hvala g. popovicu sto je ukazao na PageRank (http://wmd.hr/pagerank/). ja za to nisam ni znao! Ali autorici bloga moram reci da moj blog ima ocjenu 2 (dovoljan), dok nabrzaka ima ocjenu 1(nedovoljan) sto znaci da ce trebati jos puno truda uloziti...

    avatar

    17.03.2008. (01:17)    -   -   -   -  

  • nabrzaka

    @ Kimi - Nabavio mi ga je dečko koji piše ovaj blog http://soccer.blog.hr/ ali bojim se da ga je on dobio preko adrese šalamala@photoshop.com :-) Iskopat ću negdje slike nove tetovaže, vidjela sam je na nekom sajtu, a sad se ne mogu sjetiti gdje točno.
    @ g. Popović i uspjesniji bloger - Naravno da nemam pojma šta je to PageRank, ali hvala na lijepim željama i hvala i u Bourdaisovo ime :-)

    avatar

    17.03.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...