Komentari

whatapity.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mega

    ah ja onda često znam ko sam i ko su drugi.
    sve je važno. i smijeh i suze. i sreća i patnja. jedno bez drugoga nejde.
    a ja sam uz tebe uvijek.
    lean on me...
    volim te.
    pusa.

    avatar

    16.06.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  • flady

    gledam u ovaj post i pokušavam, ali stvarno pokušavam biti u toj poziciji. ali nejde mi. oprosti.
    sad sam jednostavno došla do dna dna. nemam više ni jednu riječ, ni jedan savjet..daj ili nedaj. napravi ili nemoj. ja nemam to kaj imaš ti, nemam takve probleme.
    meni se dogodilo, prije jedno tri godine obraćenje. od onda za mene postoji samo Bog. ljudi su mi postali dragi. volim ih i cijenim. u svima njima se nalazil Presveto Trojstvo. to je ono kak je gledam na sve. i volim se šaliti i smijati. i radosna sam.
    ali..jako jako mi je teško kad vidim da si mi tužna. kad vidim kak te određene stvari i postupci slamaju. i svjesna sam istine.jesam. i znam da si 99.9% u pravu. jer nema zamišljene istine. i sad, jedino kaj ti ja morem ponuditi i dati jest zagrljaj, posljubac. rame i uho.
    i ono za kaj budem uvijek molila je da tvoje srce preplavi optimizam. pa da i u mraku uvijek vidiš svijetlo. jako jako jako jako jako te voli, ali isto tak ne znam kaj da ti velim.
    sutra bu bolje?? da bude, ali treba proći danas. a danas je patnja i bol. suze i radost. a to nije lako. nije..jer se nakon nekog vremena počneš osjećati, glupo i osamljeno...ali moraš kroz to proći....i zapamti, svu bol i patnju, rane..njih je potrebno isplakati. suze su podzemene vode duše...očisti svoju dušu. dopusti si to, ali molim te, pliz..daj uvijek probaj pronaći smisao u životu. jer život je prekrasan. život je dar radosti.
    volim te malena. puse i osmjehe ti ostavljam.

    avatar

    17.06.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...