Komentari

frankinsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mala Anja

    Super hvalevrijedna humana akcija. Od srca Vam želimo da uspijete.
    A sad jedna mala ispravka kako ne bi ponovo došlo do nesporazuma. Ne potpisuje se peticija za status njegovatelja majke ili oca jer taj je zakon već donesen, već peticija za IZMJENU I DOPUNU zakona o statusu njegovatelja majke ili oca.
    Veliki pozdrav od ekipe male Anje

    avatar

    03.03.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • frankinsvijet

    Hvala prijatelji na podršci. Nama je stvarno svejedno dali ce oni zakon nadopunjavati ili stvarati novi. I tako se kod nas svi zakoni donose površno, na njima rade školovani stručnjaci.

    avatar

    03.03.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Dragi prijatelji.
    Iz danasnjeg razgovora sa mjerodavnima iz Saveza udruga potvrdeno je da do daljnjeg nema nista od NOVOG ZAKONA, moguce su samo njegove dopune i izmjene i zato se radi ta peticija.
    No ni nama ni Vama ne moze biti nikako SVEJEDNO jer ako kazu da od novog zakona nece biti nista onda se bas nemamo cemu nadati ni izmjenama ni dopunama.
    Mozemo mi pisati sto peticija ali dok god ispred Vlade RH ne dođe 200.000 majki, oceva i djece s posebnim potrebama nista od toga.
    I upravo je to nasa sljedeca velika akcija gdje ce se pozvati svi roditelji i djeca s posebnim potrebama da dodu ispred Vlade i Sabora i da pokazemo da i mi i nasa djeca nismo gradani treceg reda vec samo obicni mali ljudi koji imaju PRAVO NA ZIVOT.
    Upravo u srijedu 12.03.2008. u 17:00h cemo gospodin Ivan pokupec i mi roditelji male anje pozvati pred svukupnim medijima i pred javnosti da se izade pred Vladu i Sabor jer smo dosta trpjeli velike nepravde. Bez izlaska na Markov trg necemo dobiti NISTA. Prosli put smo toliko potpisa skupili za ovaj Zakon koji ne valja ni pisljivog boba.
    Dosta je bilo potpisa vrijeme je da se IZADE na ulicu i da se JAVNO progovori o tom problemu.
    Veliki pozdrav od ekipe male Anje!

    avatar

    03.03.2008. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...