Komentari

mirja21.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Lorna Doone

    I ja sam odmah poletnije i veseje kad se dani produže i najavi dolazak proljeća!!!

    avatar

    23.02.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • romantales

    A ja jedva čakam da vidim nastavak tvog veza ... tako me to veseli jer nas u principu i nema tako mnogo koje vezemo na blogu.

    avatar

    24.02.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • Marisol

    Bila bi šteta biti u kući i plesti,a vani je krasan dan.

    avatar

    24.02.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Lorna Donne; zima je bila preduga, barem meni, i ovo zatopljenje je Bogom dano. Živost se osjeća na svakom koraku. Volim sunce i mislim da bih vrlo lako mogla godinu provesti bez zime. Zimi u mojoj sredini nema živosti, ništa se uzbudljivo ne događa pa je čovjek prepušten vlastitoj inspiraciji.
    @Romantales; prije sam puno više vezla, ove zime me ulovila manija pletenja. U gradu vidim da se jako nosi pleteno, i to baš ono ručno. Nedavno sam kupila talijanski 'Rakam', odličan časopis, i u njemu pronašla nekoliko fantastičnih radova, između ostalog dva lagana proljetna pulovera. Želja mi je napraviti barem jedan od njih prije nego što se zahuktaju radovi na otvorenom. Imam velik vrt koji mi oduzima puno vremena.
    @Marisol; kad je lijepo vrijeme teško da me bilo što može zadržati u kući. Ali vjerujem da će se naći vremena i za pletenje i vezenje, pa makar kad pada kiša. Imam tu sreću ( ili hendikep ) da sam nezaposlena, pa uvijek nađem vremena za sebe i svoje hobije.

    avatar

    25.02.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    Svi uživamo u suncu i manje smo depresivni.

    avatar

    25.02.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • incoknito

    ja dobrovoljno saljem jedan vreli dan u zamjenu za jedan sa minusem :)

    avatar

    26.02.2008. (08:21)    -   -   -   -  

  • fulvus

    u kamenjaru nazirem lijep kreativan dizajn. Voljela bih vidjeti sliku kad sve procvjeta.

    avatar

    26.02.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • sestincanka

    Vidim da si se i ti bacila na vanjske poslove. Već par dana i ja radim u cvjetnjaku i vrtu, a onda ipak na većer našvavam nošnju. Za mene nema vez jer ljeto ili zima, ko cura sam znala na plaži vesti, luda baba kaj ćeš.

    avatar

    26.02.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Salvetna tehnika; zadivljujuće je kako sunce pokrene čovjeka.
    @Incoknito; hvala, hvala ja bih svakako uživala... rado bih ti poslala barem nulu ako ne minus.
    @Fulvus; ovaj mali kamenjar je samo jedan mali dio...imam veliko dvorište i u svakom kutku zasadim jedan mali cvjetnjak. A onda moj je moj dragi sretan jer kad kosi travnjak radi cik-cak po dvorištu.
    @Šestinčanka; to je ono što me ispunjava. Volim cvijeće, ne da volim, obožavam! A kad već imam priliku i mogućnosti zasadim i vrt i sama uzgojim povrće za svoje kućanstvo.

    avatar

    26.02.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Bok Mirjana, procitala sam na svom blogu da imas frendicu u maidstone-u. Nasa? Ja sam pola sata od tamo.

    avatar

    27.02.2008. (01:17)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Zvrk; Gia je rođena Engleskinja. Upoznale smo se preko 'International Pen Friends Cluba' i dopisujemo se više od dvanaest godina. Razmjenjujemo razglednice, časopise, neke sitne ručne radove, poklone za Božić i rođendan. Ona živi sama, kad joj je tata umro majka je prodala obiteljsku kuću, ima još petoro braće koji su se raštrkali po svijetu, predaju engleski jezik u školama. Trenutno nigdje ne radi, volontira i bavi se humanitarnim radom. Dogovaramo susret i zajedničko ljetovanje već par godina, ali nikako da se to dogodi. Njena je želja posjetiti Hrvatsku i ja sam je spremna ugostiti. Možda se to i dogodi ove godine.

    avatar

    27.02.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • iglice

    I ja isto spremam polako vunu i nastojim dovršiti radove ali već gledam konac pamučni i pravim planove što bih radila. Malo me privlači ovo vrijeme van ali sve se stigne ako imaš volju.
    Lijepo te pozdravljam i želim ti ugodan vikend.

    avatar

    29.02.2008. (12:07)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @Iglice; teško je odoljeti kad vidiš neku lijepu vunu, a ne kupiti je. I ja sam napravila malu zalihu, i točno sam znala što ću od nje napraviti, ali... kad ta vuna dođe na red tko zna dal' se neću predomisliti. I ja tebi želim ugodan vikend!

    avatar

    29.02.2008. (16:58)    -   -   -   -  

  • more~snova

    ja radim kao 25% ucitelj sivanja u specijalnoj skoli pa smo umjesto ovakvih krizica (nisu isli) radili goblene sa vunom al tako da su ucenici prvo nacrtali sebe a poslije i izvezli a kosu su napravili tako da je strsila vani ( a bas sam sad opisala). uzivaj u budenju prirode. ja sam bila cila sritna prije par sedmica kad sam cula cvrkut ptica koji me bas iznenadija. pozdrav sa sjevera

    avatar

    01.03.2008. (07:16)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Sunce nas tjera van iz prostorija, a proljeće stiže. . . i zar nije divno vani ? Pozdrav

    avatar

    01.03.2008. (15:22)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    @More~snova; sigurno su bili zanimljivi ti radovi. Dobro je da se učenici već u školi mogu susresti s iglom i koncem, kasnije će im dobro doći. Uživaj u nastavku tjedna...
    @Otkucaj; svi uživamo u dolasku proljeća, nadam se da nam ovotjedna prognoza neće pokvariti taj ugođaj...Pozdrav i tebi...

    avatar

    03.03.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...