Komentari

maddog4u2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Mithrandir

  Ja redovno navraćam kod tebe u nadi da ću naći novi post.

  Kad te opet puke da pišeš znaj da smo mi tu. :)))

  Pozz

  avatar

  23.02.2008. (00:58)    -   -   -   -  

 • Lorna Doone

  Ja sam te jučer izljubila SMSom... ako nisi primijetio! Želim ti sreće, zdravlja i ljubavi!

  avatar

  25.02.2008. (09:18)    -   -   -   -  

 • MadDog™

  @Gandalf... hvala vrli i o Poštovani Čarobnjače :)
  @Lorna... ooo da, jesam i jako su mi pasale puse :) :) mmm, hvala

  avatar

  25.02.2008. (22:22)    -   -   -   -  

 • Mithrandir

  Sretan ti Uskrs! :))))))

  avatar

  23.03.2008. (21:04)    -   -   -   -  

 • Cordelia

  Nisi jedini u zaostatku. I sama sam prilično zapustila blog, i pisanje i čitanje. Veliki pozdrav.

  avatar

  11.04.2008. (15:59)    -   -   -   -  

 • STITONOSA1958

  NARODE HOĆETE LI I DALJE BIRATI SVOJE LOPOVE?!
  nedjelja, 16.01.2011.
  KAKO SU UDB-a TUĐMA, MANOLIĆ I MESIĆ STVORILI HRVATSKU?
  Država je njihov privatni bankomat

  Pokret ŠTIT ide na izbore 2011. godine sa srcem, i nas pristaše ne zanimaju fotelje, odnosno društvena mjesta i položaji u državnoj hijerarhiji...
  Nas ŠTITONOŠE zanimaju promjene na bolje u Hrvatskoj. Dosrta nam je "Užičke Republike Hrvatske" od buržoazije ili bolje rečeno od Burduša Mesića.
  On je od Hrvatske napravio neku vrstu "privatne svoje države", jer poslje svoga desetogodišnjeg mandata - kao predsjednik Hrvatske, poslije je instalirao Ivu Josipovića, preko kojega on iz sjene upravlja Hrvatskom. Josipović isto radi što je radio i Mesić, zato jaos i ga Hrvatskom narodu pod takvom politikom...

  Prevara je prevara i ništa drugo

  Nema u Hrvatskoj narodne demokracije, dok bivši komunisti i partizani upravljaju na svim nivoima. Oni su zauzeli sve pozicije i bogatstva Hrvatske.
  A najviše njihove zablude plaća Hrvatski narod, koji se je razbježao kao stado ovaca. Sviđa mi se izjava od Tanje Torbarine u Globusu od 13.01.2011., u broju 1049 "Ivu Josipovića, navodno, svi obožavaju, u Hrvatskoj od obožavanja do shvaćanja prođu godine. Izbori postoje zato, da se provjeri jel su biraći shvatili. I ustanovu do ništa."

  Koji bi trebali da budu na potjernici oni nisu

  U Bosni uhvatili su nekoga tobože Vukovarca za kojim je izdana bila potjernica u Srbiji. Pitam se: Kad čemo izdati potjernicu za Mesićem, koji je na čelu jugoslavenske vojske (JNA) rušio Vukovar i sve Hrvatske gradove. Mesić kao Vrhovni komandant JNA i Predsjednik predsjedništva SFR-Jugoslavije izdava je naredbe, odnosno Mesić je bio najviši državnik - koji nam je zamijesio rat sa Franjom Tuđmanom.

  Tema za razmišljanje

  Josip Manolić - Joža je dva puta oslobađao Bjelovar. Prvi put je to bilo 1944-1945. godine. Kada su njegovi zločinci - partizani ostali dobro zapamčeni u ovom našem kraju. Zatim, Manolić je drugi put oslobađao Bjelovar 29. rujna 1991. godine, u izmišljenom Domovinsko ratu. Jer on je bio šef svih važnih službi , kao i drugi čovjek u stvaranju tobože "nove Hrvatske". Manolić je bio i šef tajne službe SZUP-a i šef svih Kriznih štabova, jedino iznad njega je bio Tuđman.

  Oštrina i sjećanje misli

  Koja li slućajnost u 2010. godini Sabor RH, odglasavao je proračun za manjine, upravo kada je dolazio u Hrvatsku srpski predsjednik Boris Tadić.
  Gledajući tog dana klimu u našoj Hrvatskoj, narod slijedi "megalomanske iluzije" Koju su joj nametnuli preko medija "zločinački političari" stavljajući "bubu" u uho neprosvjetljenom narodu. Sjetimo se kakva su nam sve zla učinili Tuđman i Mesić, kao i drugi njihovi sljedbenici. Očito je da Hrvati nisu ništa bolje ni zaslužili, odnosno naučili iz slučaja "preobučenih UDB-aša", več su još više poblesavili i infiltrirali se u poslušne sluge - na strani bivše partije...

  VOĐA POKRETA "ŠTIT"
  BRANKO STOJKOVIĆ
  Bjelovar / Croatia
  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90

  avatar

  16.01.2011. (21:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...