Komentari

kabulskeprice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Herostrat

    ahaha..odlično. Postaješ stručnjak :))

    avatar

    21.02.2008. (10:50)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Zanimljiv članak. Čini se da bi stvarno mogla i ti prodavati te salove, primjećujem da ih imas dosta. Pozdrav iz Hrv.

    avatar

    21.02.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    odlican ti je clanak, bas sam se nasmijala. i vidi se da uzivas. svidjaju mi se ova mala nadmudrivanja je mislim da je to i trgovcima pola zadovoljstva.
    ja sam moja iskustva s cijenkanjem imala u egiptu. naucili smo pravila ali ovo sto ti radis je vec umjetnost. i kod egipcana nije bilo ni govora o tome da bi se reklo da je nesto gift...uvrijedili bi se cim bi im ponudio besramno nisku cijenu za nesto sto si dotaknuo a nisi imao namjeru kupiti. a cjenkati se bez da kupis je tamo smatrano da nosi nesrecu u poslu tog dana. jer ako nemas interesa nemoj doticati a niti se poceti cjenkati..... moj muz bas nije bio zainteresiran za ovo, mozda je cjenkanje ipak "zenski sport" :)))

    avatar

    21.02.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • *PlAwUsHiCa*

    joojj ne želim ni pomišljat na to...tata mi je bio u Afganistanu u Kabulu..
    i kad priča..ono dođe mi da se rasplacem..jer stvarno imam puuno slika od tamo i ma katastrofa..ne znam..još sam možda premlada,...ali htjela bi malo pokrenut ljude u neke humantarne svrhe..e kad bi svako dao kunu spasio bi neciji život a da toga nije ni svejstan...ajde idem ja sad...kisss

    avatar

    21.02.2008. (21:47)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Tek sam pročitala onaj donji tekst i vjeruj mi baš bih probala takav život, ali što vrijedi kad moji ukućani nebi. . .pozdravljam te

    avatar

    22.02.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • Just As I Am

    Super članak! Šteta što ovako nešto ne prolazi kod nas. Ormar bi bio puniji, a bome i novčanik! Zanimljiva mi je to kultura. Koliko predrasuda ljudi imaju, ali drago mi je da neke razbijaš kroz svoje priče :)

    avatar

    23.02.2008. (02:38)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    He he he he, odvalila sam na ovo cjenkanje! Bit ćeš odličan prodavač za bogate i glupave Amere, vjerujem u tebe :)))))))

    avatar

    27.02.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...