Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • šarli

    Možda mi je u ovoj multimedijalnoj zbrci promaklo (evo i sad gledam Otvoreno) pa te molim za odgovor: zna li se s koje e-mail adrese je Butković poslao svoja pitanja. Naime, ovaj dečko na TV tvrdi da je cijelo vrijeme pomišljao kako je sve samo zafrkancija s nepoznatim partnerom. E sad, ako su Butkovićeva pitanja došla s eph.hr ili jutarnji.hr adrese to malo mijenja na stvari. Možeš i dalje tvrditi da se samo zafrkavaš, ali tada je prilično jasno s kim i s kojim posljedicama.

    avatar

    11.02.2008. (23:17)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šarli, nije problem u tome da u cijeloj ovoj priči netko laže, nego je problem u tome da se dio istine prešućuje. Znam što te zbunjuje: inicijalni moment priče, činjenicad da je Bule iz nekog mističnog razloga sms uputio lažnom, a ne pravom premijeru. Cijela ova priča o lažnom premijeru stoji ili pada upravo s tim inicijalnim činom: kako to, da ponovim, da je Butković poziv na intervju poslao Zahtili a ne Sanaderu? Kako to da je Viktorov broj zamijenio za Ivin? Kako to da je uopće imao u mobitelu memoriran broj Viktora Zahtile?
    Odgovor koji nam je ponuđen - ne želim insinuirati, ali to mi je objašnjenje bezobrazno blesavo - jest nekakva novogodišnja navodno nemotivirana čestitka Buletu. Za tu se čestitku ne zna opet ono osnovno: Zašto bi Butković memorirao broj njenog pošiljatelja? Ta, nepotpisana sms poruka čestitarskog sadržaja ni po čemu ne zaslužuje pažnju koju joj je, navodno, Butković pridao: odmah je zapisao broj s kojega je poslana i, nevjerojatno, taj broj pripisao ni manje ni više nego dr.Ivi Sanaderu!
    Zašto?
    Zvuči li ovo objašnjenje logično?
    Je li ono lažno? Ne nužno, jer, dovoljno je da je manjkavo. No, što onda Butković prešućuje: zašto on ne objasni otkud mu u mobitelu broj Viktora Zahtile i kako je uopće zabunom poslao poziv na intevju njemu, a ne premijeru Ivi Sanaderu?
    Očito, netko nešto ovdje skriva.
    Možda Butković dodatno nekog iskupljuje, možda su njegovi razlozi najplemenitiji na svijetu, ali, ovdje nešto nedostaje, a on nam to ne želi kazati.
    Sve ostalo je niz sve to gorih gluposti što više pametujemo oko alibija: kao u živom blatu, ili u After Hours, to dublje tonemo i zaplićemo se što se više pokušavamo iz situacije (kaže li se tako?) iskobeljati.
    Šarli, nije istina da je Viktor mislio da je sve ovo zafrkancija s nepoznatim partnerom, jer, čemu onda priča o novogodišnjoj čestitci? Viktoru je itekako stalo na nas uvjeri kako je on prvi kontaktirao Butkovića, iz zafrkantskog nehata, a to onda proturječi tvrdnji da nije znao s kime ima posla: uostalom, da odagnamo sve sumnje, pogledaj ovaj mail bolje: zar ne vidiš da je odgovor naslovljen na Davora, dakle, Viktor je znao ime sugovornika, dimenzije podvale, očigledno ne i moralne njene aspekte, kako je dobro poentirao Ino Bešker, i to je ono što zapravo zabrinjava - tu Orešković ima potpuno pravo: Butković daje ostavku kao jedina osoba u svemu ovome koja nije postupala amoralno, nego je jednostavno imao neviđen peh, dočim ostale sudionike boli kurac i za moral i za skrupule i za obzire i za konzekvence, kao i za Mađarsku i njeno panonsko iščezlo more.
    Jedino što baca sjenu, jest to pitanje: dobro, Bule, majku mu, kako to da je poruka otišla na Viktorov broj? Otkud ti taj broj, dođavola?

    avatar

    11.02.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • Marole

    Nemanja s ovim komentarom si sve rekao, ostalo..........Saznat će se sljedećih dana, Butković mi nije jasan, Večernji je kriv, jedino što se zna da je Beckyna prijateljica poslala pismo Rickyju i sasrala vezu.

    avatar

    12.02.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • Marole

    Ah, osećaji me poneli u svezi pisama. Nekome za vreme ratovanja, sekira upadne u pizdu. Rat - brat. Baš su mnogo čudne sudbine čovekove. Ah, jeste.

    avatar

    12.02.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • šarli

    Hvala na odgovoru. Tako se i meni čini. ali drugi je razlog zbog kojeg se još jednom javljam: slažem se sa svakom riječi iz komentara Ponoćne strine i čini mi se važnim to podebljati. Pozdrav.

    avatar

    12.02.2008. (08:12)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    "Ja ti pišem pismo dragi, prijatelju moj...." - reklo bi se da brojni akteri ove prepiske odaju privrženost jednom...kako da kažem...miljeu... Ne krije li se u tome odgovor?
    Eh, kad se sjedim Oboda, igrača Juga i davnih 80-ih.....;) A Marole? :)

    avatar

    12.02.2008. (08:24)    -   -   -   -  

  • Wall

    mislim da je Herostrat na pragu EPHalnog otkirća:))) da su svi akteri ove nemile skaske- gay!!! radi se, naime, o poznatom provaljivanju mobitel/email recentnih i decentnih hr-gay aktera, koji povremeno pozivaju jedan drugog na orgies & parties, pa...

    avatar

    12.02.2008. (08:39)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hero, gornji ekscerpt Budenova većeg teksta svjetska je premijera. Enjoy!
    Mislim da se u činjenici da je Viktor gay ne krije nikakav odgovor. Prije će nas ta pomisao zavesti na stranputicu. Uostalom, zamislite naslov: Udar pedera na Sanadera! Užas!

    avatar

    12.02.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  • skaska

    Wall otkrio zajednički naziv nik

    avatar

    12.02.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...