Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Just As I Am

    Super rečeno! Sviđa mi se ono s Mujom. Ja se ne bi mjenjala... Znam da uvijek postoji onaj teži...

    avatar

    09.02.2008. (01:33)    -   -   -   -  

  • glojgel

    kada bi kriz imao priliku nesto nositi mozda bi si na ledja natovario polumjesec,...ćčl

    avatar

    09.02.2008. (01:45)    -   -   -   -  

  • Sefica

    "Neka bude sve, samo nek nije covjek.", kaze jedna izreka koju san cula.

    avatar

    09.02.2008. (01:47)    -   -   -   -  

  • Wanda

    instinkt preživljavanja prejebena je stvar. učini te da se digneš i onda kada bi po svemu trebala ostati dole. tako ćeš i ti. trajat će dok ti se ne posloži sve, dok ti se bol ne pretvori u bijes, pa prezir i na kraju ravnodušnost, ali svi smo to preživjeli, pa ne vidim nikakvog razloga da ne preživiš i ti, s tom tvojom čistom strasti i emocijom koja te vodi kroz život. dakle naprti taj tvoj križ i idemo dalje. i upamti da ljubav ne smije boliti i da je ona izreka da su sve prave ljubavi tužne obično sranje koju je izmislio onaj koji ostavlja.

    avatar

    09.02.2008. (07:39)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    "Najgora stvar nije u tome da ja mislim o lijepim stvarima koje me čekaju u budućnosti, nego mislim o tome što će biti slijedeće što će me udariti " - Vjerujem da znaš zašto sam ti baš ovo izdvojila.
    Nadam se uskoroj kavi, za detalje sočne i moćne :-).

    avatar

    09.02.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • alkion

    ovo je svijet za pametnije
    ovo je put za neke hrabrije...

    ovo je svijet za neke važnije
    ovo je put za neke snažnije...

    Ma znaš ti sve to i sama, ipak je ovo citat iz tvog boxa s desne strane.
    A zašto ja udaram tamo gdje je najbolnije (naravno kad udaram) - pa u najvećem broju slučajeva iz straha da sam ne dobijem taj udarac koji najviše boli i koji najčešće spada u one završne udarce, u udarce koji svakako ruše i ponos i ego na pod.
    I naravno, teško je ostati priseban, pribran u bilo kojoj situaciji u kojoj postoji takva opasnost. Meni lično je nakon smirivanja uvijek žao kada nekome zadam bolan udarac (radi se naravno o psihičkoj boli i verbalnom načinu zadavanja udaraca), ali, što je vrlo čudno u tom samom momentu sam skoro pa ponosan na neku svoju snagu i sposobnost...
    Utješno u svemu je, kako godine idu to sam nekako smireniji, valjda i više toga znam i doživio sam u životu i puno drugačije doživljavam i sebe i osobe iz svog okruženja i daleko lakše smirujem i ponos i strah od mogućih udaraca, a samim time ih i sam puno manje i s puno više samokontrile zadajem. Da ne elaboriram dalje, mislim da i ti sama sve ovo predobro shvataš, samo je trenutna rana prebolna i čini ti se kako je oko tebe samo nepravda. A nije vjeruj mi. Kad čovjek nauči bezuslovno voljeti i opraštat nekako se odjednom osjeti slobodniji, nekako je iznad svega toga. I što je najbolje puno manje bola ostaje u srcu... :)))

    avatar

    09.02.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Imaju neki gadan nagon u sebi da moraju to radit zato što mogu, a mogu zato što nas poznaju i znaju što najviše boli i što možemo zaboraviti.

    avatar

    09.02.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • Oaza mira

    ostavljam pozdrav

    avatar

    09.02.2008. (14:09)    -   -   -   -  

  • JJ

    grlmi smao :)

    avatar

    11.02.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • oprez

    Isusekriste! Koje ''ponosno'' samosazaljenje..Velis da si poslije udarca jos ljepsa, bolja, pametnija..Sto znaci da si sad lijepa, dobra i pametna..Pa o kojem ti krizu onda pricas? Znas, malo opreznosti nikad nije naodmet...Vrlo cesto se, poput pravila, dokazuje da stvari mogu biti jos i gore i da u zivotu mnogo puta moramo uciniti ono za sto kazemo ''nikad''... Na kakav se ti to kriz mozes pozaliti? Kad to veli osoba koja je dakle lijepa, dobra i pametna ono sto bi mogao biti kriz a da uistinu zasluzuje taj naziv bila bi neka bolest. Od srca se nadam da to nije tako. Nemoj dakle koristiti tako ozbiljan, gotovo zloguk, naziv za nesto sto je tek slamka na tvojim ledjima. Lijepo pises al pomalo licis na osobu koja bi uz kolace htjela i kruh.

    avatar

    14.02.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...