Komentari

lornadoone.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • skaska

    šal je pekrasan. davnih dana imala sam jednu super knjigu o štrikanju. meki uvez. mislim da je prevedena s engleskog. tam su ove žakar tehnike bile tak jednostavno objašnjene. u to sam vrijeme štrikala i štrikala. sjećam se sličnog boda. a onda sam tu knjigicu nekom posudila i nit znam kome nit mi taj isti istu vraća. kad vidim ovakvu divotu razljutim se na tog posuđivača, a s druge strane dobivam strašnu želju uhvatit malo vremena za gušt. a i ova levantica me pomalo zarazila. lepo te pozdravljam. i ja bum ovu manju decu otpremila za vikend u kino same

    avatar

    08.02.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • levant

    kad se sjetim da smo mi sami išli svuda bez roditelja, sami, mobitela nije bilo. i baš je bilo ok.(dobro,tad nije bilo tako puno autiju i bilo je mirnije. sad je drugačije).
    šal je predivan! ako ne nosi ovu zimu nosit će drugu.
    što se stolice tiče, mi imamo lopte. i stolice i lopte. jedan tjedan sjedim na lopti, jedan na stolici. lopta puno puno bolja. traži ga da ti kupi pilates loptu. mi smo se u početku smijali, a sad ju nebi dala nikom. pozdrav.
    ps. kad vidim ovakvo remek djelo posramim se. ali jednog ću dana i ja tako znat radit.:)

    avatar

    09.02.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • drenka

    Bas super da si pocela pustati djecu da idu sami u kino. znam da si pretrpela puno brige ali moras se opustiti.
    Sal je predivan, vec sam ti to puno puti rekla. Jedva cekam da dodje. I da je toplo, sal zasluzuje jedan dan setnju kroz grad ovu godinu.

    avatar

    09.02.2008. (12:35)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    Šal je lijep,sviđa mi se jednostavnost.Već sam sto puta rekla kak je meni žao kaj ne znam štrikati.

    avatar

    09.02.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • dea

    Imam i doma slučaj djeteta koje bi svuda samo...a meni raste kosa na glavi dok čekam da mobitel zazvoni i čujem da je sretno stigla.Rastu,a mi toga izgleda nismo svjesni...
    Šal...pa naravno da je prekrasan!Moramo već jednom dogovoriti to naše druženje da me naučiš čitati te mustre!I ja bi takav ali još mi je nepoznanica kak ga napraviti!

    avatar

    09.02.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • romantales

    Šal je lijep!
    Jel' sad vidiš kako je tvojoj mami bilo kad si išla van i još mobitela nije bilo?
    Inače, što si pojela zagablec? Zaboravila sam ti reći, ako te uhvati napadaj da ti se jede nešto slatko kuhaj si pudinge, to je jedino nemasno, bez jaja ...

    avatar

    09.02.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    @skaska, i ja imam takvih nesmotreno - nesretnih otimačina mojih knjiga pa sad pišem kome kaj dam. Nisam škrtica, nego svoje stvari hoću natrag... ak hoćeš kupim novo,a li moje mi vrati!
    Ti se lijepo uhvati pletenja jer odmara živce, smanjuje stres i snizuje tlak (za ostale posljedice, molimo, obavijestite svog liječnika ili ljekarnika)
    @levant, pilates lopta, TO!!! Nego, kaj nije to malo prenisko za rad za stolom?
    @drenka, stižeeeeeee
    @salvetna tehnika, i to se da vrlo lako sredit1 ;)
    @dea, druženje stoji! (pogledaj horoskop! :P)
    @romantales, za gablec mi mama skuha nekaj lagano i dijetno, a pudinzi i kompoti su mi svakodnevno oružje za borbu protiv želje za slatkim. Fala na savjetu (kak znaš da mi fali slatko?)

    avatar

    09.02.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • romantales

    Kako znam? Čuj, nisam vidovita - pogledam na listu recepata na desnoj strani i nema ništa slano, a kolača k'o u priči... meni to daje ideju da vlasnica bloga voli slatko ;-D

    avatar

    09.02.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • ptica selica

    i ja počela raditi... šal je odličan.. bod mi se sviđa.. i ja volim slatko.... a djeca su ti stvarno već velika kad ih tako puštaš po gradu... ja ću još to malo pričekati....:)

    avatar

    10.02.2008. (09:32)    -   -   -   -  

  • fulvus

    da vidimo tvoj osvrt Lorna, moj objektivni napis je napisan.

    avatar

    11.02.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...