Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Možeš dodavati sve blogere, odeš samo na ADD NEW FEED i u ono polje upišeš/pejstaš punu adresu bloga koji želiš dodati i - dodaš :) I onda bi ti trebalo na vrh izbacivati one koji kronološki posljednji napišu tekst i tako redom. Međutim, neke koje dodaš ti možda neće izbacivati jer im se blog malo kolje sa tag-a-feed-om, ali na kraju svaki proradi jer se oni navodno stalno unapređuju i poboljšavaju :o)
    Tekst ću poslije komentirati, tek sam se probudila, a moram hitno odgovoriti na jedan mail :o)

    avatar

    09.02.2008. (08:32)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ništa od tih faking "kostiju" na nogama - moja baka je imala jaako izražene, mama mrvicu manje, a ja (za sada) najmanje, ali s tendencijom rasta. Pošto bi mi noga bila užasno uska, ovako je više -manje ok. Ponekad mi "ispadne" iz nekih cipela, pa ih odbijem kupiti. Da li će se povećavati s godinama -ne znam. Ne nosim štikle jer me bole noge, pa šta se može... ne razmišljam o operaciji (kao niti o skidanju dioptrije) i točka, za sada. O skupim kremama nemam komentara. Možda jesam potrošila dosta novaca na odjeću - cipele - torbe.. ali za kreme... no way!

    avatar

    09.02.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • jja

    kinky - hvala!
    seoska- da li pisemo o istom? Jedno je gradja stopala a drugo defromacija koju sami uzrokujemo a koje apriori nije bilo. Ja stikle nosim ali samo za izlaske, znaci par sati i to je to.

    avatar

    09.02.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  • Irida

    verry dugačak post, šminkam se samo za kamere i to me obično televizijski vizažisti namalaju....pozdravček ostavljam!

    avatar

    10.02.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    za te mazarije sam tudum pa šutim,no me kopka šta će ti tolika velika slika zagreba,,,nešto smjeraš il je nostalgija opalila hitac

    avatar

    10.02.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Nostalgija ;-) Imam sliku sadasnjeg grada u kojem zivim u hodniku, isto metar sa metar....i zelim nasuprot tome staviti dragi mi zagreb. Besramna reklama Zagreba. Imas nekog tko se time bavi?

    avatar

    11.02.2008. (00:48)    -   -   -   -  

  • Kalista

    Glede slika (tj. fotografija), mozes uzeti / snimiti sama bilo koji motiv i odnijeti tamo gdje se razvijaju filmovi (nekad bilo, a sada se sa CDova razvijaju slike) i oni ti naprave poster / sliku dimenzija koje ti hoces.
    Znam jedan studio u Zgu (puno mojih prijatelja i poznanika je koristilo njihove usluge) i svi su super zadovoljni, pa ih mozes kontaktirati da "uslikaju" i mailaju par slika Zga koje si ti onda mozes dati isprintati.
    Adresa: www.art-studio.tv

    avatar

    11.02.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala Kalista. Ali pretpostavka svega ovog je da ja idem u Hrvatsku (a ne idem), da imam dobar fotic koji nocu snima panorame grada - a nemam (nemam ni stativ) itd. Hvala za adresu, poslati cu im upit, ja sam na internetu nasla divnih slika zagreba ali ne znam tko su im vlasnici i kome da se obratim, s time da bi taj mail trebao biti velik oko 50 MB-a inace slike razvijene na veliki format ispadnu nejasne...zato sam ponudila opciju CD-a.

    Mozda znate ljude koji ovdje pisu ili da se ulogiram pa ih pitam?
    http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=453624

    avatar

    11.02.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Evo, pročitala sam cijeli tekst konačno, na kozmetiku nemam što dodati, osim da se slažem s onim žiletom za zadebljalu kožu - moja prijateljica ga je imala i izmasakrirala si stopala. izgledalo je toliko bolno da sam se sva naježila kad ami je pokazivala :o)
    Sviđa mi se kada nekto tako polaže pažnju na detalje kao ti (vezano uz aparat za kavu i šalice i sve što uz to ide), vrlo si perceptiva, nicht sclecht, nicht schlecht ;o))

    avatar

    11.02.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • orbica

    Uhhh, za takvu sliku bi trebao profesionalni fotic, 8-10mpx dSLR-ovi nisu nista za te dimenzije koje hoces. Jesi probala kontaktirati ljude koji imaju fotoblogove na blogeru i blogu? Ima ih par koji bas rade kao pro-fotografi. Ummmm... i jesi pogledala art.com?

    avatar

    11.02.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • orbica

    Zaboravih... ako mi lice postane super-osjetljivo (pre-pms ili sto vec) i izbiju mi pristici, ja koristim recept svog dermatologa tjedan dana: 3% borna voda ujutro i navecer za dezinfekciju i onda kreme La Roche Posay (http://www.laroche-posay.com/index.aspx). Svi problemi nestanu u roku od 3-4 dana! Very cool! :-) Btw, zanimljivo je da mi proizvodi Olay-a ne pasu... nemam onako tragicne reakcije kao na Garnierove proizvode, ali crvenilo se obavezno pojavi.

    avatar

    11.02.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • jja

    Orbice hvala za savjete. Uhm ja ne znam za foto blogove a da se bave gradovima, ako imas neki hint, hvala.
    Borna kiselina, bas si me podsjetila, jako dugo nisam za to cula, ovdje se ne koristi. Mozda zato sto je kod nekih na glasu kao toksicna a apsorbira se dijelom kroz kozu? To je cini mi se jedina kiselina koju preporucaju i oftamolozi.

    avatar

    11.02.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • orbica

    Nisam cula nista tako lose o bornoj vodi, iako vjerujem ako se radi o nekim vecim kolicinama (ili mozda na vecim dijelovima tijela) da je moguca toksicnost. No ovdje je rijec o vrlo razrijedjenoj soli koja sluzi prvenstveno za dezinfekciju i kratkotrajnu upotrebu.

    Sto se blogova tice, odi pogledaj http://fotoholik.bloger.hr , on s lijeve strane ima linkove na pro fotografe (pri dnu), a gore su fotoblogovi. S desne strane imas njegove razvrstane linkove na njegove slike (recimo meni osobno je super slika HNK u ZGu je bas njegova na linku "city/scapes"). Gotovo svatko od njih ima gradove i nocne prizore, a sumnjam da bi odbili raditi u fusu. :-) Btw, Sonic (isto ima link gore) je ocigledno akreditirani fotograf jer ima pristup sportskim dogadjanjima s terena, sto znaci da bi on mogao imati i pravi pro dSLR fotic (a slike su mu super).

    avatar

    12.02.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    hmmm i ja lagano imam izrazenu tu kost na jednom stopalu, i bila sam neko vrijeme nosila taj neki "ispravljac" no ne znam koliko je bio koristan jer sam se zasitila i dojadilo mi pa ga vise nisam nosila. No mozda bih trebala nabaviti drugi (jer sam tog doticnog izgubila u silnim seljenjima) ali fakat sam lijena za to, sta mogu. Nadam se da si se dobro provela u diskacu, joj nemam pojma koliko nisam vec bila u takvom jednom lokalu!!!! Ajmeeee starost stisla hahahah! Bas sam nesretna sto je moj darling anti-plesac! grrrrrrrrrrr

    avatar

    12.02.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...