Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • guest01

    Te vizualizacije su jako zanimljiva tema. Jedno vrijeme sam se bavio vizualizacijama kojima sam kreirao buducnost kakvu zelim.To nekada funkcionira, a nekada ne, sto je jako povezano bas sa tim koliko vizualizacija ide spontano ili se osjeca neki otpor prema njoj. Otpor cesto zapravo pokazuje da postoji neka barijera u covjeku koja ga koci da uspije u tome sto namjerava .

    avatar

    09.02.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • neazess

    Što reći - ponekad mogu lakše do resurasa, ponekad teže, čak mi to izgleda pomalo ciklički i nisam pronašla neki osobit način kako olakšati pristup. To mi opet sliči onoj krivulji (koja nije Berixova :-)) učenja: uspon, pa plato, pa opet uspon, pa plato, možebit i lagani pad.... Zapravo slično kao inflacija - dugoročno i polako - ipak raste ;-))

    avatar

    11.02.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • jure

    Društvo, standardno cirkularno pismo, tek obavjest da je izišao iz štampe II DIO

    usput, taman sam pročitao, za dopunu drugog zakona termodinamike: "Berixova krivulja", prošvrljaj malo po onim blogovima što svako toliko stavljaju šifru: D, čini mi se da je to neki znak raspoznavanja društva. Javi mi ako se varam i što vam znaći ta šifra.

    Inače što se tiče vizualizacije, čini se da dolaziš na moje. To je mentalno vježbanje, kako smo svi mi a ti posebno upućeni na percipiranje s vidom, to je ovakav pristup najefikasniji. Blokada je nedovoljna psihofizička opuštenost pa iz tog nedostatna koncentracija. Ne opterečuj se stim, najvažnije je ne forsirati jer najčešće odatle te blokade, odgodi, doči če natrag samo. goridjan

    avatar

    11.02.2008. (17:00)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Jure: nisam mogla odoljeti da ti odgovorim na ovo vezano uz "šifru :D".
    U Internet komunikaciji to zapravo označava široki osmijeh ili smijeh. Isto kao i :-) ili :). Ako pak staviiš točku zarez umjesto dvotočke, to je osmijeh s "namigivanjem" ;-) ili ;) ili ;D (za širi osmjeh). Zapravo najbolje ti je da dotične znakove pokušaš zarotirati za 90° u smjeru kazaljke na satu i vidjet ćeš lice (oči i usta) kakvo taj znak predstavlja. Eto, ipak nije šifra za raspoznavanje društva već najčešće označava koliko i na koji način smo neozbiljni :-)). Obzirom da je Internet komunikacija dosta loša za iskazivanje emocija ovakvi znakovi nam omogućavaju bolje međusobno razumijevanje. Pozdrav.

    avatar

    11.02.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Jure: nadopunio bih se na Neu pa možeš pogledati i na ovom linku gdje se objašnjava (na hrvatskom) o tim smiješkićima :-) Jedan isto dosta popularan je :-P (plaženje jezika).

    Blokada je nedovoljna psihofizička opuštenost pa iz tog nedostatna koncentracija.
    Ne bih rekao da je u pitanju koncentracija, jer toliko malo se mogu skocentrirati - nego jednostavno sistem kao da kaže "NEĆU" - i ja ne mogu oko toga previše napraviti, pa jednostavno prihvatim to kao takvo u tom trenutku.

    avatar

    11.02.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...