Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • toma juda

    Brate ti imaš dosta problema! Tito Židov, partijski dužnosnici Židovi. Tebi su izgleda Židovi trn u oku. No, ja ti kažem onaj koji mrzi Židova, taj mrzi i Isusa, koji jest bio Židov.

    I ti se nazivaš svećenikom, božjim čovjekom. Strašno...Stoji pisano, po djelima ćete ih raspoznati. Tvoja za tebe kazuju.

    avatar

    08.02.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    A da se zove Trg Čaka Norisa ?

    avatar

    08.02.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • NF

    a ja naivno pomislio da se radi o onom trgu kojim danas zločinci, odlukom gradske skupštine, carovati mogu...

    avatar

    08.02.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • angelo

    @tj, promisli nemaš li ti problema s logikom - ja sam sam dao materijale na razmišljanje,
    a ti ako ne želiš razmišljati nemoj se javljati s uvredama, nemoj smeće iznositi vani
    ako nema kontejnera!
    Eto, mir ti i dobro¨& pozdrav svima i blagoslovljen vikend!

    avatar

    08.02.2008. (14:41)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Meni se čini da građani odlično žive kad nemaju pametnija posla nego se svaditi oko jedne table.

    avatar

    08.02.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Naše Crkveno vodstvo uistinu će nas odvesti u komunizam. S ovakvim glupostima tipa da je Tito bio Židov ( što i da je? ) definitvno ćemo se vratiti u takav režim. Ako sam u krivu, ispričavam se, ali cijenio bih da mi date citate iz literature koja smatra Tita Židovom. Gdje je tradicija Strossmayera i Stepinca? Što se desilo s nama Katolicima?

    avatar

    08.02.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • baranjskaparikaljuta

    @tj, promisli nemaš li ti problema s logikom - ja sam sam dao materijale na razmišljanje,
    a ti ako ne želiš razmišljati nemoj se javljati s uvredama, nemoj smeće iznositi vani
    ako nema kontejnera!
    Eto, mir ti i dobro¨& pozdrav svima i blagoslovljen vikend!

    necu se referirati na nebulozan sadrzaj posta samo na ovaj komentar, pitanje broj jedan da li postoji dovoljno velik kontejner za smece koje curi iz vaseg posta? pitanje broj dva, ako su tekstovi koje citirate tocni postoji nacin da ih lijepo zaljepite u post skenirajuci ih (dakle sve ovo vjerovatno i je plod nocne more koja je prisutna u vasem razmisljanju, no lako je moguce da ima jos slicnih osoba vama pa da vam je neka od njih to i poslala) pitanje broj tri, nije li vas sram u vrijeme Korizme pisati ovakve tekstove koji poticu na mrznju prema odredjenoj skupni ljudi, i prema odredjenom narodu; pitanje broj cetiri: u kojoj ste se vi drzavi svecenice skolovali za svecenika (u Australiji, Novom Zelandu ili u Titovoj Jugoslaviji? u kojoj navodno nije bilo nikakvih sloboda!!!!!)

    da li ce se trg zvati ovako ili onako sigurno nije briga jednog svecenika, no vi ste sve samo ne ono sto bi po vokaciji svog zvanja trebali biti, djelujete u drzavi cije institucije prezirete (navodno radite u vojnom ordinarijatu, ruzno pisete o svom nadredjenom ili sam ja krivo informiran pa vam predsjednik Mesic nije zapovjednik??? kad citam ovaj post imam utisak da je vas zapovjednik ono sto u islamu zovu sejtan)

    kad vec neki blogeri daju prijedloge o nazivlju koje bi moglo biti uzeto u obzir evo i moj prijedloga: zasto ne Trg Kumice Barice

    ne nisam promasio temu posta, citam ja vas vrlo pomno, nisu vam tekstovi tako bezazleni kao sto ih zelite prikazati, i molim vas da mi nikad ne napiste mir i dobro, s vama ne bih zelio djeliti niti jedno niti drugo, vas bih zelio nepoznavati u svom zivotu, o vasem postojanju zelio bih jedino ponekad moci pogledati u emisiji Zeljaka Malnara, gdje bi bili savrsen stalni gost, u toj emisiji vam je i mjesto

    avatar

    08.02.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Moje je saznanje da je Vatikan oduvjek u ratu s Židovima, odnosno sa Starim zavjetom. Otuda i ovaj tvoj post. Lijepo, borba Novog i Starog zavjeta prenosi se i u blogosferu., igra je izašla na vidjelo.
    Vidim, bit će zanimljivo, vrlo, vrlo zanimljivo....
    P.S.
    Meni ni slučajno nemoj blagosloviti vikend. Molim te ko Boga (onog židovskog).

    avatar

    08.02.2008. (16:20)    -   -   -   -  

  • gocat : enjoy life everyday

    Bijela kuća je objavila svoj stav da je brutalna metoda mučenja waterboarding prilikom ispitivanja potpuno legalna te najavila mogućnost da predsjednik Bush formalno dozvoli CIA-i da se njome koristi u "izvanrednim okolnostima".

    Riječ je o metodi u kojoj se osobi prekriju oči, svežu ruke i noge, onemogući disanje na nos (često plastičnom folijom) i zatim guši vodom koja se u grlo ulijeva putem cijevi.

    Don blog, zašto Vatikan i Crkva ne kažu ništa protiv ovog barbarizma? Znaći li to da je šutke odobrava?

    avatar

    08.02.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • Orbodrone

    Lijepo bi bilo da se trg zove po našem prošlome papi, no ne muči me sadržaj tog pokreta nego tajming. Opet stječem dojam igrokaza za "narod" da mu se skrene pažnja s nečega drugoga, a nebi me čudilo niti da stvar ima veze sa "devastacijom" cvjetnoga trga. Godina je počela gospodarskom i (vanjsko)političkom krizom i mislim da je sad najbolje vrijeme da se u medije umjesto Vlade ponovo vrati Vlatku!

    sad bi tu pasala i priča o vrapcu... al neda mi se... tko nam vuče konce pitam se...

    ps. kao član Crkve ovdje javno osuđujem mučenje bilo kakvom metodom, osuđujem zločine i grijeh... čovjeku treba oprostiti (jer želim da se i meni oprosti) ali ako baš nije reprezentativan (bez obzira koje je nacije), nemora se trg po njemu zvati (TMT), zato sam za to da se trgu dadne novo ime (TIP2).

    avatar

    08.02.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Nemam ja problema sa logikom, jer moja logika nije od svijeta kojemu ti pripadaš i Knezu Svijeta kojemu ti služiš.

    Uvreda? Uvreda je Vaš blog, k tomu jer se nazivaš božjim čovjekom. Ti si rob, a ne duhovni čovjek. U tebi je izrastao jedan užasan crv, koji te nadjačao i gospodari s tobom. Zato ovako djelujete kako djelujete. Tvoje korenje mene je meni blagoslov. Ne treba meni tvoga lažnoga mira. Upravo je veliki Nostradamus prorekao da če Antikrist nuditi ljudima mir i njegove sluge. takvog mi mira ne treba. Moj mir je u mojem unutarnjem hramu.

    avatar

    08.02.2008. (17:54)    -   -   -   -  

  • kotrljajmo se!

    Ako je nekome do akcije, neka tu energiju usmjeri prema pravim mproblemima grada i njegovih stanovnika. Problem koji će stvarno zateći građane je ono što nas čeka u Varšavskoj ulici. Uzimaju, kradu nam NAŠ prostor i kao poklanjaju neki tamo unutra, koji se navečer zaključava, neki koji će biti "kultiviraniji" i "uređeniji". Dragi moji, netko nam ulazi u dvorište i govori nam da je naše dvorište neuredno i da ga treba urediti. Nedajmo takvima u naše dvorište koji ulaze bahato bez kucanja i misle da mogu kako hoće. Tu se radi o našem prostoru i ako sada popustimo popušili smo! Tu nema reda i tu reda treba napraviti. A Tito i povijest, to sada nije gorući problem u našem gradu i državi.

    avatar

    08.02.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • turimti

    smrt fašizmu-sloboda narodu!...

    avatar

    08.02.2008. (19:35)    -   -   -   -  

  • djksb

    Sto je smijesno kako se dize ovakva hajka oko ovake gluposti.
    -Tito je bio zlocinac -Tocka.
    -Njegovom broju ubistava pod njegovim rezimom sljiedi sest(!!) nula i upisan je u top ten najkrvavi diktatora 20. stoljeca, gdje neki ludjak sa kratkim brkovima pod nosom drzi highscore sa nekoliko 100 -tinjak milijuna dusa.
    -Blistao je kad je dozvolio obracun 1945.
    -Blistao je kad je nam dizao kredite i zivio na racun naroda ko bubreg u loju sa svojim partijskim bezkicmenjacima (eno ih u dan danas u saboru i sluze pod ustaskom grbu - ako cemo vec tako).
    -Blistao je u pitanju ekonomije i rjesavao je uspjesno nezaposlenost (izcerao narod da podigne druge zemlje na noge, a ne svoju).
    -On je jedan od glavni krivaca za raspad Jugoslavije, jer je probleme izmedu tog multikulturalnog drustva igorirao i potapsao ih pod tepih.

    Svugdje na svijetu se ljudi ogradjuju od takvih sarlatana bili oni desni ili lijevi, ali jedino nasi, oprostite, retardirani slijepci nece nikako da sjase sa ovakvih praznih ideala sto nas u nista dobro nevode. Zato treba svako totalitarno smece (simbole, itd.) zabraniti i ne dati neandertalcim da se pojave.
    Kameno doba je davno proslo i probudite se vise!

    avatar

    08.02.2008. (20:05)    -   -   -   -  

  • djelom lutka

    Imagine there's no heaven
    It's easy if you try
    No hell below us
    Above us only sky
    Imagine all the people
    Living for today...

    Imagine there's no countries
    It isn't hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion too
    Imagine all the people
    Living life in peace...

    You may say I'm a dreamer
    But I'm not the only one
    I hope someday you'll join us
    And the world will be as one

    Imagine no possessions
    I wonder if you can
    No need for greed or hunger
    A brotherhood of man
    Imagine all the people
    Sharing all the world...

    You may say I'm a dreamer
    But I'm not the only one
    I hope someday you'll join us
    And the world will live as one

    John Lennon-Imagine

    avatar

    08.02.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Meni nije jasno zasto se recimo TRG Žrtava Fašizma, ljepo ne nazove TRG ŽRTAVA LJUDSKE GLUPOSTI, pa da se tu fino ubroje svi koji su poginuli od ruke, komuniznma, fašizma, katolicizma, inkvizicije, monarhizma...itd ...

    avatar

    08.02.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • toma juda

    SadisticoShy, izvrstan prijedlog! Ja te podržavam!

    avatar

    08.02.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Margelov institut nije upoznat sa slijedećim činjenicama:

    Titov "antifašistički", a u stvarnosti komunistički režim, bio je antisemitski režim:
    godine 1946./1947. je titoistički režim u Beogradu na Dorćolu srušio židovsku sinagogu, a 1955. je po nalogu istog tog titoističkog "antifašističkog" režima srušena, dakle, po nalogu vlasti, sinagoga u Pančevu (izvor: srpski dokumenti iz arhiva u Beogradu, sakupljeni od strane Pravednice među narodima, gospođe Ljubice Štefan, knjiga "Istinom i činjenicama za Hrvatsku", Zagreb, 1999.).

    Nije poznato da je srpski boljševik židovskog podrijetla, Moša Pijade, zvan Čika Janko (godine 1915. član terorističke organizacije Crne ruke, i novinar glasila te organizacije, "Pijemont"), ikada išta učinio za spas židovskih sinagoga u Srbiji od uništenja, niti je poznato da su Titovi partizani ikada spašavali Židove u NDH ili u Srbiji (ne postoje dokumenti o tome), dok je istinski antifašist i antikomunist, zagrebački nadbiskup dr. Alojzije Stepinac, spašavao hrvatske Židove, i od ustaškog režima ishodio oslobađanje cijelog niza Židova od nacističkog progona.

    Trg maršala Tita je sramota naših vlasti, i radi budućnosti hrvatskih naraštaja trebao bi naziv toga trga biti promijenjen jer do sada smo odavali time počast jednom masovnom ubojici i diktatoru koji je bio antisemit, ne samo zbog uništavanja sinagoga u Jugoslaviji, nego i zbog toga što je Arape djelatno podržavao 1948. u ratu protiv Izraelaca i stvaranja Države Izrael (poslao je u Palestinu oružane jugoslavenske brigade koje su se borile protiv Židova), a 1967. prekinuo je diplomatske odnose sa Izraelom. To bi barem Margelovom institutu trebalo biti poznato, osim ako zastupa židovske interese (u svijetu) isto kao Moša Pijade.

    avatar

    08.02.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • TOWAR U DUŠI

    gdje ste bili, don kaćunko, kad se išlo za uklanjanjem spomenika francetiću i budaku? tad ste i vi i čitava crkva šutili ko ribe...

    a sad odjednom akcije ovakve i onakve...

    @djksb - nisam čuo da se neko buni protiv tuđmanovog trga, a ovaj nije bio ništa bolji od tita...
    s time da je skupa sa slobom uništio pola balkana, od čega se ni hrvatska ni srbija ni BiH do danas nisu oporavile...

    avatar

    08.02.2008. (21:45)    -   -   -   -  

  • angelo

    Vidim ima zanimljivih subjektivnih objekcija i objektivnoga neznanja...
    Osim toga, svatko (svjesno ili nesvjesno) ostavlja svoj, samo svoj trag... posvuda pa i na ovom blog-trgu...
    Pozdrav (s juga) & mir i dobro svim ljudima dobre volje!

    avatar

    08.02.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Nema goreg od neznanja. Put do samooslobođenja, stanja ne biti rob, jest gnoza iliti znanje.
    Mnogi su rekli da je neznanje moć, a vladaju oni koji imaju znanje s onima kojima su oduzeli znanje.

    avatar

    09.02.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • verudanko

    don Angelo ,

    PUNI POGODAK . U SRIDU . HVALA NA INFORMACIJAMA . NEŠTO SE MOGLO OD TOGA I PRIJE PRONAĆI U " PRAŠINI " ALI OSTALO JE EKSKLUZIVA JER NIJE ZNALA NI DEKTIVA .


    HVALA

    avatar

    09.02.2008. (02:12)    -   -   -   -  

  • angelo

    ISTINA ĆE NAS OSLOBODITI - jamči nam Sv. pismo!
    Pozdrav i blagoslov (svima)!

    avatar

    09.02.2008. (10:48)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ovisi koja istina....

    avatar

    09.02.2008. (12:52)    -   -   -   -  

  • djksb

    [blockquote][/blockquote] towar u dusi
    Pa najbolji dokaz da je crkva protiv takvih ideologija je da je sutjela. Zasto bi se ona trebala javljati i mijesati u takve probleme lokalne vlasti. Ona u prvoj linij pokusava savjetovati i jedna je od rijetkih moralni stina u HR.
    A sta se Tudjmana tice...covjek je imao svojih gresaka, ali u zadnje vrijeme se sistematski rusi i iskrivljuju neke cinjenice sa medijske strane namjerno. Lako je se obracunavati sa covjekom kad lezi metar ispod zemlje. Tudjman nam je pomogao da odbranimo nase domove i zato sam mu zahvalan.

    avatar

    09.02.2008. (12:53)    -   -   -   -  

učitavam...