Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Magarčići su divne životinje, svi tvrde da su tvrdoglavi, ali meni baš djeluju plaho i nevino te bi sigurno bili zanimljivi kućni ljubimci u nekom velikom dvorištu :o) Oke su im posebno lijepe i mile.
    Nasmijala si me kad si spomenula one koji nedjeljom prijepodne odlaze na Čepinsku, hehe, tamno navodno svake nedjelje budu isti likovi, traže iste stvari, a s vremenom ništa ni ne traže nego se na tom mjestu jednostavno - druže :o)
    Naivu baš ne volim, ali zato sve ove životinjice koje si navela jako volim te se i sama volim igrati s njima, zadnji put sam u ZOO-vrtu obitelji Bizjak kod Našica :o) Psići su preslatki, srce ti pukne kada znaš da ne možeš nekog od njih povesti sa sobom,a tako te umiljato gledaju :o)
    Groblja su odlična, kolikogod to bizarno zvučalo, ali takav minimalistički stil mi se najviše sviđa, bez pompe i pretencioznosti. I sama bih voljela imati takav grobić :o)
    Od tvoje priče o hrani u mallu sam ogladnila u ove kasne sate, ubit ću te!
    Protiv lova sam i ja, potpuno se slažem s tobom i što sam još htjela reći... e da, ona zmijska priča je jeziva, pogotovo uvod, mislila sam da je nešto još gore od toga posrijedi :o))

    avatar

    07.02.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ogromna i prekrasna reportaza ali danas necu stici procitati sve (vidi koliko je vec sati :))). prestala sam citati kod onih jeftinih salata, za svaki slucaj :)
    uglavnom sam odusevljena onim buvljakom, ja obozavam te buvljake a ovaj je nesto najneobicnije za sto sam cula. preslatki je onaj pas, ja se vise niti ne usudim te pse dirati jer bih ih sve povela sa sobom...sto nekoliko narednih godina necu moci iz ocitih razloga.
    magarci su mi isto prekrasni, isto jedne od mojih najomiljenijih zivotinja. zamisli moj mali ovih dana gnjavi da mu tata kupi pravog magarca!!! da je vidio ove gnjavio bi jos i vise :)))
    eto toliko, moram u krpe, necu moci ustati. nemoj stavljati novi post dok ne procitam ovaj do kraja :)))))))

    avatar

    08.02.2008. (01:34)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivno napisano, predivne fotkice..Posebno me oduševljavaju magarčii i mali wufovi! :)))))
    Baš djeluje idilično i lijepo - za poželjeti odmah se spakirati i putovati! :)))
    Pusa, sretno na putu, Luki+Goldie

    avatar

    08.02.2008. (03:43)    -   -   -   -  

  • tyche

    @kinky - magarci su zbilja kao veliki psi, umiljati; naiva - ovo sam vise kao porugu napisala, to ti je praaava redneck umjetnost LLOLLL a nasu naivu ne volim ni ja, neka kaze tko sto hoce
    @lipa mare-onda ne smijes sinku niti otvoriti link na onu stranicu s farme magaraca, tamo je hrpa clipova, malih magarcica beba i svasta jos
    @luki - nekad mislim da zivotinje volim vise nego ljude ( generalno, cast izuzecima :)) )

    avatar

    08.02.2008. (06:16)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Tako ne volim prodaju štenaca i pasa na buvljaku.:(

    avatar

    08.02.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • Run

    nabrzinu sam (morat cu doma detaljnje) procitao americke postove...
    posebno mi je dobar onaj o letu u Am koji me tako podsjeca na moj da bi prakticki mogao kopirati tvoj tekst... Uzivam i u slikicama...

    avatar

    08.02.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • levant

    lijep post.
    sretan put. snaja mi dobro i to me raduje..:))

    avatar

    08.02.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • jja

    Magarci su divni. Svojedobno, izmedju dva posla, volontirala sam u malom zooloskom vrtu gdje me dopala bas briga o magarcima. Znaci ne samo gladjenje i hranjenje nego i ciscenje njihovih kucica itd. Ali tako divan druzeljubiva bica :-) imala sam feeling, da mogu i pomogli bi mi u poslu!
    Buvljak iliti Trödelmarkt je i ovdje omiljena stvar ali nije moj tip zabave.

    Priznajem i ja bih zeljela iskoristiti priliku za bliski kontakt sa zivotinjama ali sto onda reci kad se ipak ne odlucite na kupnju? Da zivotinje nisu zadovoljile kriterije? Nekako me te isprike umore pa onda izvucem deblji kraj jer kazem po istini, da samo gledam.
    Sto se pasa tice, ljubitelj sam velikih, jel i njih bilo na sajmistu?
    Ona krpa prekrivac mi se jako svidja i ako je rucni rad, mozda je antikvitet?

    Ovo sa pleterima je bas zanimljivo!
    Nedavno smo pokopali baku, dobro grobno mjesto je imala ali lijes, oprava, vatrogasci koji sviraju, pa za zupu lova, pa za grobara, pa sva sila cvijeca. No da za te novce zaista ne bih mogla kupiti ni jugica. Skupo postaje kad se treba kupiti i grobno mjesto ali s obzirom da mene stan u mom gradu kosta cetiri puta vise nego isti u nekom slicnom americkom gradu, logicno je da je svaki oblik zemlje skup.

    Razlog zasto tamo placaju velike racune za struju (a sama struja im je mnogo jeftinija nego u Europi) je i cinjenica da su im kuce uzasno izolirane. Pa ono sto pola metra zida ohladjenog izdrzi pa spustim rolete i ne udje vrucina i zivim bez klime, njima se kuca bez ukljucenog aparata zacas ugrije. Ali kao sto pises, temperature jesu zaista vece i vjerujem da im treba klima.

    Salate zvuce slasno a cijena je nenadmasiva!!! Kod mene toliko kosta pogled na istu LOL
    Trgovina sa slatkisima na mjericu, ima i kod nas ali cini mi se da je americki uvoz. Odem tamo sa frendicama i svaka uzme sitnicu i onda isprobavamo.

    „unutrasnju temperaturu rusiti do te mjere da se smrzavate !!! Meni je to bio strasan temperaturni šok, razlika izmedu vanjskih u prosjeku 38 stupnjeva i unutrasnjih 18 je bila mucna,“

    Slazem se. Od toga se naprije razboli a u boljem slucaju dobije barem glavobolja. Nase tijelo nije napravljeno da u roku nekoliko trenutaka vrsi takve aklimatizacije.

    Seka (sto ona onda dodje tebi u rodu?) muziceva izgleda jako jako simpa :-)

    „, a ja sam samo mislila koliko se narintace dok osisaju travu i to sve drze u redu“

    LOL i ja bih to prvo pomislila.

    Dnevni boravak im, sorry, slici na masovno groblje. Ne bih se tu osjecala ugodno. Netko cita, netko ide na sport a netko lovi?

    Onaj restoran zvuci vrlo zanimljivo. A i ti dobro izgledas, lijepo zastupas Europu :-)

    Cijene hotela su sad relativno niske, za te novce tesko ima smjestaja u DE ali zato sad treba putovati overseas :-)

    „kako se cvrsto drzi capicom za rame, prikelji se kao mali cicak“

    Zaista! :-))

    I nasi susjedi su tako slucajno bukirali odmor dva dana nakon nas pa smo jedni drugima uskocili.
    A sto radis s pesicom kad nema babysittinga? Naime mene bas time plase kad kazem da cu nabaviti psa, da kamo cu s njime da nekim od puotvanja?
    Zelim ti ugodan put :-)

    avatar

    09.02.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    obožavam magarce, ima negdje u istri udruga tovar, i otići ćemo ju posjetit..jako se veselim, unaprijed.. vesel mi je texas, baš onako američko kaubijski.. simpatičan

    avatar

    13.02.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    jako zanimljivo...ovakve stvari dokazuju da je amerika nesto sasvim drugo od one koju gledamo u filmovima...meni svakako zanimljivija...hvala na video/slikovnim prikazima, znas onu - jedna slika vrijedi 1000 rijeci...jedino od svega sto ne bih mogla podnijeti je lov, price o lovu i drustvo koje lovi...pa da su sto puta u rodu mom najmilijem - lov je jedna od stvari gdje mi je tolerancija 0. druga stvar koju sam primijetila je da ti sogorica i sogor drze pse u betonskim kavezima - bez obzira na velicinu - a okolo imaju mnogo trave i dvoriste. no, vjerojatno logicno za one koji love i ubijaju zivotinje iz zabave. please, nastavi sa prikazima amerike, jako jako zanimljivo....

    avatar

    14.02.2008. (08:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...