Komentari

ob.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Životni trener

    Demokracija jest punoljetna, no još nismo stvorili novu elitu, u kojem smislu pročitajte novi članak kod mene! Monarhija, ako je parlamentarnoga tipa i nije tako loše uređenje jer onda ne trošimo na izbore za predsjednika barem!:)

    avatar

    05.02.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • trill

    Nema alternative. A demokracija iako je dosegla punoljetnost ne smije se prepustiti sama sebi, mora se razvijati, napredovati...baš kao i svi mi :)

    avatar

    07.02.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • R E F O R M A T U S

    Gospodin Životni trener je objavio 06.02.2008. post i tuđe predsavio kao svoje mišljenje, jer nije naveo izvor ni autora.
    Navodi kako imam mnogo prodavača magle, nekako se naslučuje da on nije jedan od njih, hm....
    Depresija iz ugla Sv pisma je dio ukradenog tekst sa web stranice Reformirane crkve, a tekst nosi naslov Depresija i vjera pročitajte i budite cjelovito informirani, a ne djelomično i saznajte tko je autor.
    Tekstovi na našoj web stranici pisani su u namjeri da budu čitani i korišteni, ali je normalno da se navede ime auotra ili izvor odakle se tekst citira krađa tuđih radova je protuzakonita, a nije ni kršćanski.

    Sada o temi. Demorkacija nije najbolji sustav ali od svih ponuđenih ovaj se čini najpošteniji i najbolji, jer udovoljava potrebama većine, a ne uske skupine. Oligarhije i despocije su žalosne, retro, činjenice povijesti...

    Mir i dobro neka vas prati!

    avatar

    07.02.2008. (22:42)    -   -   -   -  

  • Životni trener

    Kako je gospodin Reformatus objavio da nisam naveo izvor, a danas to jesam učinio, molim pročitajte moj odgovor na blogu.

    I da, kada reformatusdopusti komentiranje na svom blogu tada mislim kako bi bilo korektno da komentira i kod nas.

    avatar

    08.02.2008. (09:39)    -   -   -   -  

  • Oaza mira

    kršćanstvo je Civilizacija Ljubavi:-)) sve van toga pomalo gubi na važnosti:-))

    avatar

    10.02.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Moramo mi mjenjati ... a ne , u nas narod čeka da uvijek to netko drugi odradi nešto - pa kad fali , onda ga obavezno pljucnu, a kad uspije onda su zavidni ....

    Oj ...

    Uglavnom pozdrav ti ostavljam ...

    avatar

    11.02.2008. (00:53)    -   -   -   -  

  • feby

    ;) ima jedan mali problem sa usvojenom djecom, odgojis ih u najboljoj namjeri, das im sebe u potpunosti i pri tom zaboravis da ta djeca imaju necije tudje gene koji ih obiljezava: opreza nikad dosta narocito s punoljetnom djecom ;)

    avatar

    11.02.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • Životni trener

    :)

    avatar

    13.02.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • Životni trener

    Uzjogunaš, evo ti malo pa se obrazuj!

    avatar

    14.02.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • sitke

    @...Treneru- ljutš se nepotrebno na mene do te mjere. Jeste da sam te malo ' bockao ', izazivao i pravio šalice na tvoj račun , koje ti nisi ,izgleda , niti prepoznao kao šale, a ni prihvatio . No nisam ja ozbiljan po tom pitanju kao gosp. Reformatus -čini mi se da on misli puno ozbiljnije nego ja ( uostalom njegov je tekst u pitanju ) . SToga - ;-) i pax !?

    avatar

    14.02.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...