Komentari

kultpublisher.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • malena

    spomenik braniteljima je nešto najgore što se moglo napraviti

    avatar

    06.02.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • hebatga

    zzzz

    avatar

    08.02.2008. (05:48)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Spomenik braniteljima. Kako to gordo zvuchi.
    Spomenici su uvjek i svugdje gradjeni od chvrstog materijala jer su ljudi od pamtivjeka znali da se spomenici grade kao podsjetnici nechega za neka buducha vremena i da zato moraju biti izuzetno trajni.
    Sramotno govno na Pilama nije spomenik nego elektronichko smeche koje izvrsno oslikava pristup usranog hrvatskog naroda prema onim naivnim jadnicima koji su "pognjoili ledine" vjerujuchi da se bore za neshto uzvisheno da bi i uspomena na njih morala postati "lako rastavljiva".
    A, iskreno govorechi, zashto i ne bi kad, recimo, moj prijatelj Sinisha nije razumio stvarnu etichku razinu svog naroda pa umjesto odlaska na strani brod ko Dubin "gospar Stjepo" otishao na Srdj izgubiti glavu. Da bi se gospar Stjepo mogao voziti na jahtici. Malo iz one plache "sa stranca', malo od zarade gospodje Dube, pardon Mame Shuje.
    Estetski gledano, onakvo smeche pripada samo u Disneyland a najnoviju verziju okoline (materijal od kojeg se rade podovi u tvornicama da se lakshe ochisti prolivene lubrikante) mogu dozvoliti samo oni kojima je "shaka kuna" najvechi etichki i mentalni domet u zivotu.

    avatar

    08.02.2008. (06:33)    -   -   -   -  

  • anonimac

    a eto. hrvati još uvijek razmišljaju "što veći kameni križ to bolji spomenik".

    baš me zanima da li ekipa koja pizdi na "elektroničko smeće" i 21.o stoljeće, ima doma CB televizor, možda ne koriste struju nego žive uz svijeće.

    nema više "za sva vremena". live with it.

    avatar

    13.03.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...