Komentari

andjeomali.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • lost in love2

    ljube,
    srce zna kad razum nezna, moj savjet ti je slušaj samo svoje srce ako misliš u početku, ne brini jer na kraju če sve biti ok srce zna najbolje.
    a po meni ste Vas dvoje u onoj drugoj fazi veze, a svađe dodu i odu meni je moja majka jednom rekla dok sam bila još manja, kad bi se posvađala s dečkom rekla je bolje da se svađate nego ne jer znači da Vam je stalo, a kad je sve preidilično nešto nije uredu.
    tako da slušaj svoje srce srce zna najbolje i ako ga voliš, strpi se još malo i sve če doći na svoje pa tako i on k tebi jednom i zauvijek, ali pritom nemoj zaboraviti: " pazi šta želiš da ti se nebi ostvarilo" ili bolje drugim riječima ako njega stvarno želiš i misliš da je to dobro za tebe trbat če malo duže da se okolnosti poslože pa da ti budeš sretna, a ako to nije dobrno ostvarit če se odmah da iz toga nešto na učiš.
    mene su uvijek učili ali nažalost nisu me nikad naučili i vidi se iz priloženog " strpljen spašen".
    pusa , i hvala ti šta si tu i hvala ti na komentarima!!
    pusa

    avatar

    02.02.2008. (16:52)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ....imaš ljubavi za više osoba možeš voljeti toliko mnogo..ne tražiš puno samo ono što svakome od nas rođenjem pripada pravo na ljubav život i sreću...ja ti želim sve to i mnogo više od toga..jer ti zaslužuješ barem toliko..veliki pozdrav..

    avatar

    06.02.2008. (03:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...