Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jaded

    oh bože čovječe.
    znaš stvarno mi je pun kurac vas kvazi-intelektualaca koji sebi pripisujete nazive genija našeg doba,aj odi gledati televiziju negdi.nisi dubokouman,samo si pizdekav i apsolutno prosječan adolescent koji misli da sranjem po svemu i svačemu dobiva neki uzvišeni položaj u društvu punom idiota.i ti si idiot sine.ili ćeš bar biti sljedećih deset godina,kad ti taj ego koji ti je toliko pukao u glavu malo popusti

    avatar

    02.02.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • Štambukica

    koji je ovo "hrabri anonimac" da mi je znat????
    Al dobro...nemoj se ljutit al mislim da je u pravu u tome da si pizdekav! Ne inače ali u ovom postu-da! Zar bi ti rađe bio crv ili svinja koju će netko zaklat čin se malo ugoji??? Viruj mi da ni meni u životu nije trenutno prva liga jer idem u razred pun debila koji unatoč činjenici da imaju više od 14 godina misle da je skrivanje pernica zabavno i skaču jedni po drugima ko debili (a to i jesu!!!). Ali ako si se razočarao u nekim ljudima ne moraš mislit da su svi takvi! Budi ponosan šta si čokac!!!!

    avatar

    02.02.2008. (19:48)    -   -   -   -  

  • menneskedyr

    Bit će bolje.. Ja sam dosta dugo razmišljao poput ovoga u postu, pa se onda jedne nedavne godine sve okrenulo naglavačke i svijet je postao ljepši. Samo se ne daj i ostani svoj, drugi nek rade što god hoće -- to je cijela mudrost.. ;)

    E i btw trebat ću vodiča po Splitu 10. kolovoza.. :)

    avatar

    03.02.2008. (00:53)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    :)) konj, pas, mačak....orao...kud baš gica?? oću i ja vodiča po Splitu ;))

    avatar

    04.02.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Al znaš, mi imamo više mogućnosti nego drugi.
    Ili barem mislim da je tako.

    avatar

    04.02.2008. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...