Komentari

sinnerboy.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • CHOCO

    mislim da je to zaista najgore iskustvo u životu žene. srećom, nisam ga doživjela i nadam se da neću... a tom silovatelju je bolje da me odmah ubije ako želi živjeti poslije tog odurnog čina...

    avatar

    01.02.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • Đus

    ma, katastrofa... takva "muškost" je nešto najniže i najodurnije čime se takakv oblik života može poslužiti, najveća uvreda muškarcima i muškom rodu. curu koju znam je maloljetnu u njenoj sobi silovao provalnik i dobio- 5 mjeseci zatvora! mislim da je bolje da ne pišem dalje...

    avatar

    01.02.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  • sinnerboy

    ma odvratno...jedna od djevojaka me je pitala nakon što mi je ispričala što joj se dogodilo"sad ti se gadim? sad ćeš otići..." i rasplakala se. mislila je da ću je ostaviti zbog toga što joj se dogodilo..pobogu trebao sam se ja gaditi njoj...jezivo.

    avatar

    01.02.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • siamese dream*

    zbilja grozno... osobno ne poznajem nijednu žrtvu silovanja, ali je moju prijateljicu pokušao silovati jedan muškarac koji ju je zaskočio kad se navečer vraćala kući.
    o onom neandertalcu, čiji mozak stane u žličicu za čaj, ne želim ni pisati. *mislim da o njemu govore njegova djela, tj. bacanje kosti po novinarima i isto takvo lajanje.*
    strašno mi je žao žrtvi silovanja. ne mogu ni zamisliti koliko je teško opet imati povjerenja u druge muškarce/žene.
    znam da su to mentalno bolesne osobe kojima je potrebna stručna pomoć, ali nekako prema njima nemam sažaljenja, a ni milosti...
    perverznjaka ima na svakom kutku. sama sam se uvjerila u to jednom prilikom. na sreću, imam plavi pojas u judu i mislim da bih se znala obraniti da me netko napadne. dečko mi ima smeđi pojas u karateu i najčešće me navečer, poslije treninga, otprati doma (citiram: "Boji se pustiti me samu doma." :)) i vjerujem kako nemam razloga za brigu. :)

    avatar

    01.02.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Potpuno se slažem s tobom. Muškarčina je onaj tko uspije osvojiti ženu na način da ona žudi za njim i da ga dobrovoljno želi pored sebe, nad sobom, u sebi, oko sebe. Muškarčina nije onaj tko sve to nastoji dobiti silom. Međutim, okolina u kojoj živimo je takva da jednostavno ljudi ne shvaćaju neke stvari, ne bore se protiv predrasuda i loših običaja i shvaćanja, živeći po 'let it be' principu. No, uz sve to, ipak trebam naglasiti da se u nekim slučajevima žene ni ne bi dovele u rizične i opasne situacije da su bile samo malo promišljenije. Istina, ako su nepromišljenje, to ne znači da su zaslužile da im se desi nešto loše, ali da su neke od njih mogle malo više uključiti mozak u određenim situacijama, to definitivno stoji.

    avatar

    01.02.2008. (23:41)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Ne slažem se s ovom zadnjom rečenicom. Zašto? Zato što cure jednostavno obožavaju loše momke. Sjećam se ja svojih dana srednji i faksa. Kako sam pripadao skupini mirnih i pristojnih momaka uvijek su mi nekakvi kreteni otimali cure ispred nosa. Doslovno kreteni, a to što se tinejdžerke lijepe za njih to pitaj njihove roditelje. Zašto netko tko je pristojno odgojen i nromalnog izgleda nije silovao nikoga? Dakle: roditelji koji ste odgojili takve monstrume - sram vas bilo, a vi glupače što ste našle dečka koji se drogira ili je u stanju svoj plijen podjeliti s ekipom ili mora ispasti macho - tko vam je kriv?!?

    avatar

    02.02.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • Maza

    Ti si fakat čuo za puno silovanja iz svoje okoline... za previše! Koma...
    Ne žalim cure koje su silovane nadrogirane (ako su se same nafiksale), ali ove nedužne... Najgore je točno to što kažeš - silovatelji se puno puta izvuku... A žrtva ispašta još dugo...

    avatar

    02.02.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • kanya

    volim cinizam i sarkazam, ali nekako pošizim kada je isti uperen protiv mene
    blog mi je ispušni ventil i, jednostavno, nemam se volje natezati sa seronjama
    tako da, mili, fuck off
    *fala unaprijed
    a tvoja tema, pročitaj komentar od 'taj sam koji jesam'- dok god postoje takvi, postojati će i oni drugi

    avatar

    02.02.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • sinnerboy

    @kanya mila laške malo. hvala za "seronja" dugo me nije netko tako nazvao :)

    @ t.s.k.j. - nisi u pravu...ili imaš traume iz tinejđerskih dana? Pristojni i normalno odgojeni skromni dečko je ubio stopericu i izjavio naslov posta. Nema opravdanja za ovakva sranja. Btw. što bi ti napravio da ti netko siluje i prebije curu/sestru/prijateljicu? rekao joj SAMA SI KRIVA? A da recimo netko tebe siluje? bi sebi rekao - hej, sam sam kriv?

    avatar

    02.02.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Kad govoriš o monstrumima koji su u stanju ubiti nekoga - to su monstrumi koji imaju neku traumu u odgoju ili im nešto nije posloženo u glavi. Dakle - nisu mirni i normalni. Na sreću, takvih užasa je malo, alo onih "sitnih" silovanja imaš svakog dana i svake noći i ne vidi se u javnosti. To je poanta koju si valjda htio prenijeti i upozoriti nas na to stanje. Ja ne nosim nikakve traume nego samo konstatiram jer nisam od onih koji grabe plijen i zavode komade muškim rekvizitima. Možda sam ja "kriv" što sam ja ček'o da mene cure zavedu ;) - ako baš želiš čuti još nešto o meni.
    Definitivno je istine: loše privlači dobro i obrnuto. Cure koje imaju cool ponašanje definitivno se vežu za dobre dečke, a frajeri definitivno pokupe dobre cure. Rijetko kad ćeš naći da se mirna i pristojna cura vezala za mirna i pristojna dečka. Naravno da ima i takvih slučajeva, ali samo da potvde pravilo kako jedni druge žele promijeniti ili ih vezati na neki način uz sebe.
    A, najbitnije je to da prvih nekoliko godina života utječe na naš odnos s okolinom pa i suprotnim spolom. Dečki često traže djevojke koje ih podsjećaju na majku, a cure traže muškarce koji ih podsjećaju na očeve. To je prirodno i tu nema ni pravila ni zakona. Ali da statistika govori kako se "loši" vežu uz "dobre" definitivno ima uporište u praksi.

    avatar

    02.02.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • sinnerboy

    @ t.s.k.j. - u pravu si...točno to je i bio smisao ovog posta...i nažalost reakcija okoline gdje su žrtve "krive"...btw. nisam ni ja "zgrabitelj"...pozz..očekivao sam flejm :) i ugodno sam iznenađen.

    avatar

    02.02.2008. (14:16)    -   -   -   -  

  • kanya

    Oprosti ako sam krivo protumačila komentar (dobro, priznajem, očito jesam), ali valjda je takav dan.. maglovit :)

    avatar

    02.02.2008. (15:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...