Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • jončica

    Super ,ker v Ljubljani lahko gledamo sneg la na vrhovih oddaljenih Alp, je brati današnje besedilo kot gledati slike pravi užitek,hvala..

    avatar

    26.01.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • Cura

    [img]http://www.getsmileyface.com/sm/happy/050.gif[/img]

    avatar

    26.01.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  • cura

    [img]http://www.getsmileyface.com/sm/happy/050.gif[/img]

    avatar

    26.01.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  • Vinci

    bio mi je užitak s tobom, pa makar i na ovaj način, napraviti đir po Bjelašnici. uskoro ćemo mi natrag gore i nadam se da će to biti samo dodatni poticaj da podijeliš s nama još koju lijepu uspomenu na tu doista čarobnu planinu. veliki pozdrav!

    avatar

    26.01.2008. (21:08)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepe uspomene. Bio sam 84. na Bjelašnici, bila je magla i nismo išli skroz na vrh. Ako uspijem presnimiti diapozitive možda stavim slike. Pozdraw

    avatar

    27.01.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Moji roditelji su bili na nekom kongresu u Sarajevu nakon olimpijskih igara i domaćini su ih odveli na taj izlet žičarom. Mama se još danas sjeća kako je cijelo vrijeme žmirila dok su se vozili žičarom gore i dolje, a pričala je i kako joj je bilo neobično da su na ionako užasno strmoj padini za spust podigli još strmije zaletište. Ne moram napominjati da nije nikad skijala ;) Na kraju posta sam tek shvatila o čemu se radi - vi ste zapravo tih tjedan dana proveli u planinarskom domu u onakvim uvjetima? Stvarno zadivljujuće. A mislim da nisi pogriješio glede vina ako ga uopće ne piješ, i ja bih uzela nešto drugo, kad si makar i lagano protiv nečeg što moraš nositi, to ti je odmah teže nego što uistinu jest. Tako sam ja nepušač i ne kupujem cigarete iako znam ljude koji bi vrlo rado primili šteku na dar umjesto da tražim okolo što ću im pokloniti (ne smeta mi kad ljudi puše ako se baš ne pridavim dimom ili ako sam bolesna i kašljem već i bez dima, ali mi je nekako bad kupovati nešto što ljudima šteti - to nije dobar dar). Eto, kao bivša planinarka koja je u osamdesetima bila najaktivnija uživala sam u ovom postu :)
    Imala bih samo jedno pitanje nevezano za post - jučer mi je u mozaičnoj emisiji za sve religije promakao naziv židovskog praznika koji je posvećen drveću. Znam o čemu se radi, ali ime mi je pobjeglo. Može nešto o tome - kod vas ili kod mene u komentaru, molim lijepo :) Pozdrav veliki!

    avatar

    27.01.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Ja stvarno nemam neke želje za snijegom, pogotovo u takvim uvjetima. I sve je to dobro kad dobro završi. Premda se to često zove "zazivanje vraga". Dobro je i kad se nauči lekcija. Kako kažeš "neće te više vidjeti".... Ja sam ipak nekako vezana za more.

    avatar

    27.01.2008. (22:42)    -   -   -   -  

  • Okom kroz objektiv - Foto MA

    Hej, evo mene nakon duuugo vremena.....
    svrati i do mene, (ako želiš - bit Će mi drago) imam nove fotke... VELIKI POZZ! ;)

    avatar

    30.01.2008. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...